ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΙΑ

Συντονιστής: Emmaki

Άβαταρ μέλους
Θοδωράκος

Δημοσίευση από Θοδωράκος »

Το λοιπόν πάντα διασκέδαζα με την αμηχανία που φέρνει αυτό το θέμα όταν «πέφτει» σε τέτοιους κύκλους. «Ωραία μας τα λέτε με τα γιν και τα γιαν – με την ομοφυλοφιλία τι γίνεται;».

Ήθελα λοιπόν να εκφράσω μερικές δικές μου σκέψεις.

Πρώτα απ’ όλα, πρέπει να ξεχωρίσουμε κάποια πράγματα: άλλο πράγμα το φύλο, άλλο πράγμα η σεξουαλική προτίμηση. ’λλο πράγμα η ομοφυλοφιλία, άλλο πράγμα ο τρανσεξουαλισμός. Ένας άνδρας που του αρέσουν οι άνδρες, δεν σημαίνει ότι έχει κάποιο πρόβλημα με το φύλο του, ούτε ότι θεωρεί τον εαυτό του γυναίκα, ούτε ότι «κάτι παίζει» με την γυναικεία του πλευρά. Μπορεί κάλλιστα να είναι πολύ χαρούμενος και περήφανος που είναι άνδρας! Και σε ένα ζευγάρι ανδρών, μπορεί κάλλιστα να ισχύει αυτό και για τους δύο! Και αυτές οι θεωρίες, ότι σε μία τέτοια σχέση κάποιος έχει τον ρόλο του άνδρα και κάποιος της γυναίκας, δεν αποτελούν τον κανόνα.

Και τα περί ορμονών, είναι βλακείες. Συγγνώμη κιόλας. Δεν έχετε πετύχει ποτέ ομοφυλόφιλους με μούσια, τρίχες και μούσκουλα και αντίστοιχα ετεροφυλόφιλους σπανούς και με γυναικείες φωνές;

Αφού λοιπόν αποσαφηνίσαμε αυτά, ας πάμε παρακάτω. Είναι η ομοφυλοφιλία επιλογή; Όχι. Δεν έρχεται ένα απόγευμα ένας κύριος με κουστούμι και χαρτοφύλακα να σε ρωτήσει τι θέλεις να σου αρέσει. Όχι, δεν το σκέφτεσαι και το αποφασίζεις. Είναι κάτι που προκύπτει φυσικά. Όταν στην εφηβεία τα άλλα αγοράκια άρχισαν να κοιτάνε τα κοριτσάκια, κάποια άλλα αγοράκια αρχίζουν και κοιτάνε τα αγοράκια. Τι να κάνουμε βρε παιδί μου, έτσι έγινε!

Έχει να κάνει με τα πρότυπα που έχει πάρει από τους γονείς του; Όχι. Γνωρίζω άτομο που μεγάλωσε χωρίς πατέρα, με την πλέον καταπιεστική μητέρα και έγινε μια χαρά ετεροφυλόφιλο. Και γνωρίζω άτομο που μεγάλωσε με πολύ καλούς γονείς και έγινε μια χαρά ομοφυλόφιλο. Μάλιστα το τελευταίο, έψαξε πολύ όλα τα πρότυπα που μπορεί να πήρε από τους γονείς του, τα ανέλυσε, τα δούλεψε, απελευθερώθηκε από αυτά. Και εξακολουθεί να μην έχει αγγίξει γυναίκα στην ζωή του.

Πάμε παρα κάτω. Τι είναι η ομοφυλοφιλία; Κατ’ αρχάς, σαν έννοια υπάρχει μόνο στην δύση και μόνο μετά το 1900. Αχά. Σε όλο τον υπόλοιπο κόσμο δεν ξέρουν τι θα πει ομοφυλόφιλος. Και πριν το 1900 ούτε στην δύση. Έλεγαν «άντρας, γυναίκα και τρίτο φύλο». Και το 1950 περίπου χαρακτηρίστηκε ως «ασθένεια». Και γύρω στο 1990 αποχαρακτηρίστηκε, αλλά το κακό είχε ήδη γίνει: στις συνειδήσεις των ανθρώπων είχε μπει πλέον η λογική ότι «κάτι φταίει και είναι έτσι».

Θεωρώ ότι η ομοφυλοφιλία είναι μια ταμπέλα που έχουμε βάλει και κάνουμε τις ζωές μας δύσκολες. Τόσο οι ομοφυλόφιλοι, όσο και οι ετεροφυλόφιλοι. [Τροφή για σκέψη: οι ετεροφυλόφιλοι άνδρες, φοβούμενοι να μην χαρακτηριστούν ομοφυλόφιλοι, άρχισαν από το 1960 να μην εκφράζονται συναισθηματικά και να μην δένονται στις φιλίες τους – οι ανδρικές φιλίες περνάνε κρίση στην δύση.] Ναι, μπορεί να μην αναπαράγονται. Δηλαδή κάθε φορά που οι ετεροφυλόφιλοι κάνουν σεξ, τεκνοποιούν κιόλας;

Συναντάω δύο λογικές: η μία λέει «είναι λάθος, κάτι φταίει – και επομένως πρέπει να αλλάξουνε». Η άλλη λέει «έχουν κάποιον διαφορετικό σκοπό πάνω στην γη – δεν τεκνοποιούν, αλλά έχουν άλλη αποστολή». Και τις δύο τις θεωρώ σαχλές. Η μία τους υποβιβάζει τελείως. Η άλλη υποβιβάζει όλους τους υπόλοιπους.

Το λάθος που κάνουμε: θεωρούμε τους ομοφυλόφιλους «κάτι άλλο». Βασικά, ακόμα πιο στο βάθος: θεωρούμε έναν άνθρωπο που ερωτεύεται και κάνει σεξ με έναν άνθρωπο του ίδιου φύλου, «ομοφυλόφιλο».

Το να στηρίζουμε την επιχειρηματολογία μας ως προς την ανωμαλία της ομοφυλοφιλίας, πάνω στην αδυναμία της τεκνοποίησης, αυτομάτως παραδεχόμαστε άλλα πράγματα, όπως ότι μοναδικός και απώτερος σκοπός του ανθρώπου είναι η τεκνοποίηση, η επιβίωση και γενικά τα ένστικτα. Ω όχι, αρνούμαι να δεχθώ ότι ο άνθρωπος έχει ως απώτερο σκοπό την αναπαραγωγή.

Και όσο αφορά τα γιν και τα γιάν και όλα αυτά, πιστεύω ότι μέσα μας ο κάθε άνθρωπος έχει και τα δύο. Να και κάτι που οι ομοφυλόφιλοι ίσως το γνωρίζουν καλύτερα…

Εν κατακλείδι, νομίζω ότι το μεγαλύτερο λάθος που μπορούμε να κάνουμε με τους ομοφυλόφιλους, είναι να τους χαρακτηρίζουμε ως τέτοιους.

Αυτά. @};-

Υ.Γ.: Όχι που δεν θα ασχολιόμουν με το θέμα. :P
Πολέμα και Οραματίσου @};-

Ανοίγω την Καρδιά μου στον Θεό. :romance-heartbeating:
MARIA.Α

Δημοσίευση από MARIA.Α »

ΚΑΝΕΙΣ ΟΜΩΣ ΠΑΙΔΙΑ ΔΕΝ ΕΙΠΕ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ BAY?
ΤΙ ΓΝΩΜΗ ΕΧΕΤΕ ΓΙ’ΥΤΟΥΣ?
Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

:-D :-D :-D

Θοδωράκο νόμιζα ότι το είχαμε εξαντλήσει... :)) :)) :))
H Aγάπη μου για εσάς έχει χρώμα Λευκό

Εικόνα

Δημοσίευση από Sofoula »

Έκανε το sum-up το παιδί! xD

Συμφωνώ σε όλα όσα λες Θοδωρή, με μια μικρή παρατήρηση στο θέμα των ορμονών...
Βασικά, κυρίως για τους άντρες, το βιολογικό κομμάτι παίζει αρκετά μεγάλο ρόλο (περισσότερο από όσο παίζει σε άλλες κλίσεις, όπως του να είσαι δεξιόχειρας ή αριστερόχειρας).

Συγκεκριμένα παίζουν ρόλο τα γονίδια, οι ορμόνες και οι σειρά γέννησης (αν το παιδί είναι γεννημένο πρώτο, δεύτερο, τρίτο, μετά από αγόρι ή μετά από κορίτσι).

Μπορώ να το αναλύσω αυτό, αν ενδιαφέρει κάποιον, αλλά δεν νομίζω πως έχει και τόση σημασία, μιας και το περιβάλλον και οι ανάγκες τις ψυχής θα είναι εκείνα τα σημεία που θα καθορίσουν ουσιαστικά το αποτέλεσμα. :-D
I have loved the stars too fondly to be fearful of the night...

Εικόνα
MARIA.Α

Δημοσίευση από MARIA.Α »

Wisdom έγραψε:Έκανε το sum-up το παιδί! xD

Συμφωνώ σε όλα όσα λες Θοδωρή, με μια μικρή παρατήρηση στο θέμα των ορμονών...
Βασικά, κυρίως για τους άντρες, το βιολογικό κομμάτι παίζει αρκετά μεγάλο ρόλο (περισσότερο από όσο παίζει σε άλλες κλίσεις, όπως του να είσαι δεξιόχειρας ή αριστερόχειρας).

Συγκεκριμένα παίζουν ρόλο τα γονίδια, οι ορμόνες και οι σειρά γέννησης (αν το παιδί είναι γεννημένο πρώτο, δεύτερο, τρίτο, μετά από αγόρι ή μετά από κορίτσι).

Μπορώ να το αναλύσω αυτό, αν ενδιαφέρει κάποιον, αλλά δεν νομίζω πως έχει και τόση σημασία, μιας και το περιβάλλον και οι ανάγκες τις ψυχής θα είναι εκείνα τα σημεία που θα καθορίσουν ουσιαστικά το αποτέλεσμα. :-D
ΓΙΑ ΤΟΥΣ BAY THN AΠΟΨΗ ΣΟΥ?
Άβαταρ μέλους
Sofoula

Δημοσίευση από Sofoula »

Την εντελώς προσωπική και υποκειμενική μου άποψη? Πωπω, με τιμάς που σε ενδιαφέρει... :-D :-D :-D

Μέσα από τις δικές μου εμπειρίες οι άνθρωποι έλκονται από ανθρώπους για την εξέλιξή τους... Έχουν μαθήματα να πάρουν και να δώσουν και, αν η ψυχή σου σου δείξει πως τα χρειάζεσαι, θα έρθουν στο δρόμο σου αντίστοιχοι άνθρωποι.

Αυτοί οι άνθρωποι μπορεί να βγάλουν ερωτική έλξη και συναισθήματα ανεξάρτητα από το κατά πόσο ταιριάζετε στον χαρακτήρα, από το αν πληρεί ο ένας τα κριτήρια του άλλου και, φυσικά, από το αν είναι ίδιου φύλλου ή όχι...

Οι κλίσεις μπορεί να βγούνε για πολλούς λόγους... Είτε είναι ανάγκη είτε επιθυμία, αν κάποιος νιώθει κάτι αρμονικό μέσα του... Αυτό είναι...

Προσωπικά θαυμάζω τους bisexual ανθρώπους... Αν είχα την επιλογή να απολαμβάνω 1 είδος φαγητού ή 2 (ή 3 ή 4), γιατί να διαλέξω μόνο το πρώτο? :D

Εικόνα
MARIA.Α

Δημοσίευση από MARIA.Α »

Wisdom έγραψε:Την εντελώς προσωπική και υποκειμενική μου άποψη? Πωπω, με τιμάς που σε ενδιαφέρει... :-D :-D :-D

Μέσα από τις δικές μου εμπειρίες οι άνθρωποι έλκονται από ανθρώπους για την εξέλιξή τους... Έχουν μαθήματα να πάρουν και να δώσουν και, αν η ψυχή σου σου δείξει πως τα χρειάζεσαι, θα έρθουν στο δρόμο σου αντίστοιχοι άνθρωποι.

Αυτοί οι άνθρωποι μπορεί να βγάλουν ερωτική έλξη και συναισθήματα ανεξάρτητα από το κατά πόσο ταιριάζετε στον χαρακτήρα, από το αν πληρεί ο ένας τα κριτήρια του άλλου και, φυσικά, από το αν είναι ίδιου φύλλου ή όχι...

Οι κλίσεις μπορεί να βγούνε για πολλούς λόγους... Είτε είναι ανάγκη είτε επιθυμία, αν κάποιος νιώθει κάτι αρμονικό μέσα του... Αυτό είναι...

Προσωπικά θαυμάζω τους bisexual ανθρώπους... Αν είχα την επιλογή να απολαμβάνω 1 είδος φαγητού ή 2 (ή 3 ή 4), γιατί να διαλέξω μόνο το πρώτο? :D
ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΘΑΥΜΑΖΕΙΣ?
ΑΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΕ ΠΟΣΟ ΧΡΟΝΩΝ ΕΙΣΑΙ?
Άβαταρ μέλους
Sofoula

Δημοσίευση από Sofoula »

Τους θαυμάζω γιατί έχουν περισσότερες επιλογές από τον μέσο άνθρωπο... Όχι γιατί τους θεωρώ ανώτερους ή κάτι τέτοιο, σαφώς.

20 είμαι, γιατί?

Εικόνα
MARIA.Α

Δημοσίευση από MARIA.Α »

Wisdom έγραψε:Τους θαυμάζω γιατί έχουν περισσότερες επιλογές από τον μέσο άνθρωπο... Όχι γιατί τους θεωρώ ανώτερους ή κάτι τέτοιο, σαφώς.

20 είμαι, γιατί?
ΣΕ ΡΩΤΑΩ ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΗΛΙΚΙΑ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΟΙ ΣΧΕΣΕΙΣ ΑΥΤΕΣ.Η ΚΟΡΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ 21.
ΠΑΝΤΩΣ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΘΑΥΜΑΣΜΟ ΤΟ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΜΠΕΡΔΕΜΕΝΟΣ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΑ ΔΥΟ ΦΥΛΑ.
ΟΙ ΨΥΧΙΑΤΡΟΙ ΤΗΝ ΟΜΟΦΙΛΟΦΥΛΙΚΗ ΣΧΕΣΗ ΤΗΝ ΘΕΩΡΟΥΝ ΥΓΕΙΗ ΕΝΩ ΤΗΝ ΣΧΕΣΗ ΑΥΤΗ ΑΡΩΣΤΗΜΕΝΗ.
ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΝΑ ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΛΟ?ΠΡΕΠΕΙ?
ΠΑΝΤΩΣ ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΛΙΚΙΑ ΣΟΥ ΕΙΣΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΨΑΓΜΕΝΟ ΚΑΙ ΣΥΝΗΔΙΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΑΤΟΜΟ,ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΣΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΣΕΝΑ!
ΤΟΛΜΩ Κ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ 43 ΧΡΟΝΩΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΕ ΦΤΑΝΩ ΠΟΥΘΕΝΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ ^:)^ ^:)^ ^:)^
O_ΑΣΥΝΕΙΔΗΤΟΣ

Δημοσίευση από O_ΑΣΥΝΕΙΔΗΤΟΣ »

Χωρις να ειμαι σιγουρος,νομιζω πως οι BISEXUAL συνηθως στο ενα φυλο ανηκουν συναισθηματικα και στο αλλο ποιο πολυ βλεπουν την ερωτικη εκτονωση.
Δηλαδη θελω να πω πχ αν εισαι γυναικα bisexual η αντρας θα βλεπεις το ποιο πιθανον το ιδιο φυλο σου ερωτικα,συναισθηματικα και το αλλο φυλο ποιο πολυ για εκτονωση.
Απο μια παλια φιλη μου ωπου ειχαμε σχεση ετσι ειχα καταλαβει οταν μου το ειπε.
Οτι τους αντρες τους εβλεπε ποιο πολυ σαν εκτονωση αλλα με το ιδιο της φυλο ειχε συναισθηματικο δεσιμο. :-?
Άβαταρ μέλους
Θοδωράκος

Δημοσίευση από Θοδωράκος »

Ωχ θεέ μου... δεν κατάλαβες τίποτα απ'όσα έγραψα...

Ε ό,τι έγραψα για τους ομοφυλόφιλους, ισχύει και για τους αμφοτεροφυλόφιλους! Είναι απλά μια ταμπέλα και τίποτε άλλο.
ΟΙ ΨΥΧΙΑΤΡΟΙ ΤΗΝ ΟΜΟΦΙΛΟΦΥΛΙΚΗ ΣΧΕΣΗ ΤΗΝ ΘΕΩΡΟΥΝ ΥΓΕΙΗ ΕΝΩ ΤΗΝ ΣΧΕΣΗ ΑΥΤΗ ΑΡΩΣΤΗΜΕΝΗ.
Α ναι; Πρώτη φορά το ακούω αυτό...
ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΝΑ ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΛΟ?ΠΡΕΠΕΙ?
Έτσι όπως το θέτεις, ναι, πρέπει! Και όχι μόνο σε αυτό το θέμα! :D

Πολύ το βαραίνετε το θέμα παιδιά... Δεν είναι δα και τίποτα σπουδαίο. Οκ, αλλάζει λίγο ο προγραμματισμός "σπουδές-δουλειά-οικογένεια-εγγόνια". Αλλά σιγά το πράγμα πια...

Έχω φίλη που είναι bi και ζει μια χαρά με την σχέση της εδώ και αρκετό καιρό - και όχι δεν βλέπει τους μεν για σχέση και τους δε για εκτόνωση.

Ναι, έχω διαβάσει ανάλογες έρευνες. Αυτό που με απωθεί όμως είναι πως μελετάμε το... "φαινόμενο ομοφυλοφιλία" με τον ίδιο τρόπο που μελετάμε την τάση για αλτσχάιμερ και για άσθμα: σαν να είναι κληρονομικές αρρώστιες...
Πολέμα και Οραματίσου @};-

Ανοίγω την Καρδιά μου στον Θεό. :romance-heartbeating:
Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

πως μελετάμε το... "φαινόμενο ομοφυλοφιλία" με τον ίδιο τρόπο που μελετάμε την τάση για αλτσχάιμερ και για άσθμα: σαν να είναι κληρονομικές αρρώστιες...
έλα ντε...

από το στόμα μου το πήρες!!

δίνουμε τόσο έμφαση στην σεξουαλική προτίμηση κάθε ανθρώπου, μονο και μόνο γιατί τα γενετήσια ένστικτα καθορίστηκαν από τους πνευματικούς ηγέτες, ανήθικα... :? :?

όπως ανήθικο καθορίστηκε και το παιδί εκτός γάμου...
Ακου "νόθο"... :? :? :?

Θεωρώ ασθένεια ότι σε κάνει δυσαρμονικό...
Και στους ομοφυλόφιλους δεν είναι η σεξουαλική προτίμηση τους ασθένεια, αλλά ασθένεια και δυσαρμονία φέρουν οι κοινωνικές ενοχές...Αν δεν αντέχεις τις επιλογές σου, τότε μόνο χρειάζεται να τις αλλάξεις...Αλλιώς διχάζεσαι μεταξύ "σωστού-λάθους" και η πόλωση σίγουρα φέρνει και ανισορροπία και ενίοτε συναισθήματα που επιβαρύνουν την σχέση σου με το θείο.

Οι άνθρωποι έχουν ένα σωρό στερεότυπα, γιατί έτσι έμαθαν να ζουν...Οι πνευματικοί στόχοι είναι μακριά από την συνείδηση του μέσου ανθρώπου, ανεξάρτητα από τις σεξουαλικές του προτιμήσεις, ανεξάρτητα ακόμα και απο τις τεχνικές ζωής που κάνει...

Το να βρεθεί ο άνθρωπος στον χώρο της Αγάπης μέσα του, είναι το μοναδικό "μέσον" που θα τον κάνει ΄Ανθρωπο...
Ποιός είπε όμως ότι ο ΄Ανθρωπος δεν ερωτεύεται?
Το να νιώθει και να βιώνει Αγάπη με τους συνανθρώπους του, χωρίς να τους "χρησιμοποιεί" για να καλύψει τα κενά του, είναι το ζητούμενο...Αλλιώς και στις ετεροφυλικές σχέσεις η "χρησιμοποίηση" ενός άλλου είναι έτσι κι αλλιώς "αμαρτία", γιατί χάνεις τον στόχο σου, χάνεις την ανθρωπιά σου και ενίοτε και την Ψυχή σου...

Αυτά από εμένα! :x :x :x

Εικόνα

Δημοσίευση από Sofoula »

Θοδωρής έγραψε:
Ναι, έχω διαβάσει ανάλογες έρευνες. Αυτό που με απωθεί όμως είναι πως μελετάμε το... "φαινόμενο ομοφυλοφιλία" με τον ίδιο τρόπο που μελετάμε την τάση για αλτσχάιμερ και για άσθμα: σαν να είναι κληρονομικές αρρώστιες...
Έχεις δίκιο, ακούγεται άσχημο... Τόσο άσχημο όσο και να κάνουμε την αντιστοιχία "ένας δεν γεννιέται ομοφυλόφιλος, όπως ένας δεν γεννιέται δολοφόνος". Αλλά τελικά, τι είναι το άσχημο?
Για μένα έχει ενδιαφέρον το πως εκφράζεται κάτι στο φυσικό επίπεδο. Και κυρίως, το πως όλα τα επίπεδα αλληλεπιδρούν και συνδέονται μεταξύ τους! Είναι συναρπαστικό! :-D

Μαράκι, ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια (όχι, οι γονείς μου δεν είναι καθόλου περήφανοι πάντως)... Να σου πω πως, κατά την άποψή μου, έχουμε όσες επιλογές θέλουμε σε αυτόν τον κόσμο... Γιαυτό έχουμε έρθει... Για να ζήσουμε, όπως λέει και η αγαπημένη ψυχή από πάνω μου...

Κάθε επιλογή είναι μια δράση και φέρνει μια αντίδραση... Αυτή μπορεί να είναι λειτουργική για την ζωή μας ή και όχι... Αν αρχίσουμε να ακούμε τις ανάγκες μας και κάνουμε επιλογές βάση αυτών, τότε η λειτουργικότητα και η αρμονία θα αρχίσουν να έρχονται στον κόσμο μας! :-D

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

όχι, οι γονείς μου δεν είναι καθόλου περήφανοι πάντως
αν ξεπεράσεις την έννοια "γονείς" Σοφάκι, θα σου πω ότι εγώ είμαι πολύ "περήφανη" για Εσένα!

:x :x :x

Εικόνα

Δημοσίευση από ΙΩΑΝΝΑ »

Το να βρεθεί ο άνθρωπος στον χώρο της Αγάπης μέσα του, είναι το μοναδικό "μέσον" που θα τον κάνει ΄Ανθρωπο...
Ποιός είπε όμως ότι ο ΄Ανθρωπος δεν ερωτεύεται?
Το να νιώθει και να βιώνει Αγάπη με τους συνανθρώπους του, χωρίς να τους "χρησιμοποιεί" για να καλύψει τα κενά του, είναι το ζητούμενο...Αλλιώς και στις ετεροφυλικές σχέσεις η "χρησιμοποίηση" ενός άλλου είναι έτσι κι αλλιώς "αμαρτία", γιατί χάνεις τον στόχο σου, χάνεις την ανθρωπιά σου και ενίοτε και την Ψυχή σου...
@};- @};- @};-
Το ΦΩΣ η ΑΓΑΠΗ και η ΔΥΝΑΜΗ αποκαθησούν το σχέδιο πάνω στη γή

Πολέμα και Οραματίσου !!!

Επιστροφή στο “ΣΧΕΣΕΙΣ”