Ναι, θα έλεγα ότι μάλλον δεν άξιζε....
Δλδ, το να επιτρέψει κανείς στον εαυτό του να "χάσει το μυαλό του". Θέλει πολύ κόπο για να το ξαναβρεί κανείς μετά και να "ισοροπήσει" ...
Λαική λέξη.......οταν κάποιος είναι ωραίο άτομο, πειραχτήρι, ωραίο μωρό, περπατημένος, και άλλα...τον αποκαλώ τσιμπικλόνι!!!
Οταν το είχα πει για πρώτη φορά στην κολλητή μου της βγήκε το νερό απο τη μύτη και έκλαιγε για 2 ώρες!!!!!! :roll:
Ας είμαι και ο μόνος ΄Ανθρωπος που πιστεύει στην Δύναμη της Αγάπης, δεν παίρνω ποτέ τον Λόγο μου πίσω...Θα την υπηρετώ, ακόμα κι αν μείνω μόνη και αξιοκατάκριτη από αυτούς που όφειλαν να είναι οι αγαπημένοι μου... ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΩ!!!
μηπως μπορειτε να μου πειτε τι ειναι το 'τσιμπικλονι
Επειδή είσαι της γαλλικής και δεν έχω πρόθεση να σε σοκάρω, πιο επιστημονικά νομίζω είναι: ο άξιος σεξουαλικού τσιμπήματος, ο εκπέμπων ελξη σεξουαλικής κατεύθυνσης, κ.α :shock:
There is a difference between knowing the path and walking the path
Το τσιμπικλόνι είναι το άτομο που έχει τύπο.....σε απλά ελληνικά..!!!!
Εχει και τα σεξουαλικά του, δε μπορώ να πω....... :roll:
Ας είμαι και ο μόνος ΄Ανθρωπος που πιστεύει στην Δύναμη της Αγάπης, δεν παίρνω ποτέ τον Λόγο μου πίσω...Θα την υπηρετώ, ακόμα κι αν μείνω μόνη και αξιοκατάκριτη από αυτούς που όφειλαν να είναι οι αγαπημένοι μου... ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΩ!!!
Νikos έγραψε:Επειδή είσαι της γαλλικής και δεν έχω πρόθεση να σε σοκάρω, πιο επιστημονικά νομίζω είναι: ο άξιος σεξουαλικού τσιμπήματος, ο εκπέμπων ελξη σεξουαλικής κατεύθυνσης, κ.α
:shock: :shock:
Nικοοοο! Αγόρασες το λεξικό της Εμμανουέλας? :roll: