Παιδιά από Βουλγαρία
Παιδιά από Βουλγαρία
Μέσα από αδιαφανείς διαδικασίες, χωρίς δικλίδες ασφαλείας και το πολυπόθητο κοριτσάκι κόστισε μόλις 5χιλιάδες ευρώ, ούτε καν τα έξοδα εγκυμοσύνης και τοκετού στη χώρα μας!
Συζητούσαμε αυτό το κοινωνικό θέμα χτες σε φιλικό κύκλο.
Κοπέλες που μετά από αρκετές προσπάθειες δεν καταφέρνουν να απέκτησουν ένα αγγελούδι, στρεφονται στην υιοθεσία ενός παιδιού με συνοπτικές και αδιαφανείς διαδικασίες. έτσι γυναίκες που δεν μπορουν να αποκτήσουν το δικό τους αγγελούδι "αγοράζουν" το αγγελούδι μιας βουλγάρας.
Ο γυναικολόγος της έκανε τις απαραίτητες συστάσεις...
- Θέλω ένα κοριτσάκι μελαχροινό, είπε διστακτικά και φοβισμένα η κοπέλα στο τηλέφωνο.
- Για πότε; μετά τις γιορτές ευκολύνεστε;
- Ναι, μια χαρά είναι, θα έχω το ποσό ως τότε.
Τελικά ήταν πολύ μα πολύ πιο εύκολο στην πράξη... Η απόφαση τη δυσκόλεψε μόνο...
Οι απόψεις ήταν διάφορες, αντικρουόμενες... εσείς τι γνώμη έχετε για αυτό το θέμα;;
Κοπέλες που μετά από αρκετές προσπάθειες δεν καταφέρνουν να απέκτησουν ένα αγγελούδι, στρεφονται στην υιοθεσία ενός παιδιού με συνοπτικές και αδιαφανείς διαδικασίες. έτσι γυναίκες που δεν μπορουν να αποκτήσουν το δικό τους αγγελούδι "αγοράζουν" το αγγελούδι μιας βουλγάρας.
- Θέλω ένα κοριτσάκι μελαχροινό, είπε διστακτικά και φοβισμένα η κοπέλα στο τηλέφωνο.
Τελικά ήταν πολύ μα πολύ πιο εύκολο στην πράξη... Η απόφαση τη δυσκόλεψε μόνο...
Οι απόψεις ήταν διάφορες, αντικρουόμενες... εσείς τι γνώμη έχετε για αυτό το θέμα;;
L' Amor che move il sole e l'altre stelle
Dante Aligieri
Dante Aligieri
Χμ, είχα την ίδια γνώμη ότι είναι ΑΔΙΚΗΜΑ και την είπα χτες στην παρέα που το κουβεντιάζαμε. Μια αναζήτηση όμως στο νετ σήμερα με έκανε να τρίβω τα μάτια μου... Είναι γνωστό σε όλους... Αν μπεις στο google και ψάξεις για υιοθεσίες από Βουλγαρία θα δεις από πού παίρνουν παιδιά οι Ελληνίδες πια...

Dante Aligieri
Dante Aligieri
Μπορεί να το ξέρουν όλοι και να υπάρχει στο google αλλα αυτό δεν σημαίνει τίποτα...
τετοιες διαδικασίες και ειδικά με χρήματα θεωρουνται απο το νόμο εμπόριο παιδιών και καταδικάζεται απο το νομο...
τετοιες διαδικασίες και ειδικά με χρήματα θεωρουνται απο το νόμο εμπόριο παιδιών και καταδικάζεται απο το νομο...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Rainmaker την 27 Ιαν 2009 4:49 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Δες τε κι αυτό:
http://news.kathimerini.gr/4dcgi/_w_art ... 008_285170
http://news.kathimerini.gr/4dcgi/_w_art ... 008_285170
Dante Aligieri
Dante Aligieri
http://news.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_ell_1_18/09/2008_285170 έγραψε:Σύμφωνα με μαρτυρίες, η «ταρίφα» για ένα παιδί από τη Βουλγαρία κυμαίνεται από 10 μέχρι 20.000 ευρώ,

Re: Παιδιά από Βουλγαρία
ΑΧ!ΓΛΥΚΙΑ ΜΟΥ ΑΝΤΖΕΛΑ ΟΧΙ ΑΠΟ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΠΑΙΔΙΑ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΟΤΑΝ Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΗΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΑ ΚΡΑΤΑΕΙ ΣΤΑ IΔΡYΜΑΤΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΟΥ ΕΝΑ ΑΓΓΕΛΟΥΔΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΡΗΜΕΝΕΙΣ ΧΡΟΝΙΑ,ΚΑΝΕΙΣ ΑΙΤΗΣΗ ΚΑΙ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΟΥ ΕΡΧΕΤΕ ΚΑΤΑ ΜΕΣΩ ΟΡΟ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 4 ΜΕ 5 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙΣ ΤΙΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΤΡΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΝΑ IΔΡYΜΑ ΣΤΟ ΑΛΛΟ ΜΕ ΑΡΝΗΤΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΕΡΝΑΝΕ.angela_al έγραψε:Μέσα από αδιαφανείς διαδικασίες, χωρίς δικλίδες ασφαλείας και το πολυπόθητο κοριτσάκι κόστισε μόλις 5χιλιάδες ευρώ, ούτε καν τα έξοδα εγκυμοσύνης και τοκετού στη χώρα μας!
ΤΟΤΕ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ?ΔΕΝ ΘΑ ΘΑ ΔΩΣΕΙΣ ΧΡΗΜΑΤΑ?ΝΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΝΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΜΠΟΡΙΟ.ΕΙΝΑΙ ΜΠΡΟΣ ΓΚΡΕΜΟΣ ΚΑΙ ΠΙΣΩ ΡΕΜΑ!
ΑΛΛΑ ΘΕΣ ΕΝΑ ΠΑΙΔΙ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ!
ΤΙ ΖΗΤΑΣ?ΝΑ ΔΩΣΕΙΣ ΑΓΑΠΗ ΣΕ ΕΝΑ ΠΛΑΣΜΑΤΑΚΙ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΤΟΣΟ ΑΝΑΓΚΗ!ΓΙΑΤΙ ΚΑΚΑ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΣΤΟΡΓΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΡΥΜΑΤΑ!
ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΟΙ ΥΙΟΘΕΣΙΕΣ ΜΕ ΤΑ ΓΕΙΤΟΝΙΚΑ ΚΡΑΤΗ ΕΧΟΥΝ ΑΡΧΙΣΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ 20 ΧΡΟΝΙΑ!
ΑΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΠΙΑ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΧΡΟΝΟΒΟΡΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΥΙΟΘΕΣΙΕΣ ΚΑΙ ΑΣ ΑΔΕΙΑΣΟΥΝ ΠΙΑ ΤΑ ΙΔΡΥΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΟΝΕΜΕΜΕΝΕΣ ΑΥΤΕΣ ΨΥΧΟΥΛΕΣ,ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΥΙΟΘΕΣΙΕΣ!
γιατί πρέπει να δώσεις Αγάπη σε ένα παιδί, κάνοντας το απλά δικό σου?
Μεγάλη απορία έχω...Αν υπάρχουν ψυχούλες στα ιδρύματα που δεν έχουν αγάπη και κάποιος έχει περισσή να δώσει, ας δώσει χωρίς κοινωνικά "επιχειρήματα" ενός ονοματεπώνυμου...
Ποιός είπε δηλαδή ότι η Αγάπη δίνεται μόνο στα "δικά" σου?
Δεν είναι ότι δεν συμφωνώ Μαρία μου σ' αυτό που λες, απλά το επεκτείνω λίγο πιο μέσα κάνοντας απλές σκέψεις...
Εγωιστικό δεν ακούγεται?

Μεγάλη απορία έχω...Αν υπάρχουν ψυχούλες στα ιδρύματα που δεν έχουν αγάπη και κάποιος έχει περισσή να δώσει, ας δώσει χωρίς κοινωνικά "επιχειρήματα" ενός ονοματεπώνυμου...
Δεν είναι ότι δεν συμφωνώ Μαρία μου σ' αυτό που λες, απλά το επεκτείνω λίγο πιο μέσα κάνοντας απλές σκέψεις...
Εγωιστικό δεν ακούγεται?

H Aγάπη μου για εσάς έχει χρώμα Λευκό

Εγωιστικό δεν ακούγεται?
ΣΥΓΟΥΡΑ ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΑΓΑΠΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΑΓΑΠΗ ΜΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ.
ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΓΩΙΣΤΙΚΟ ΓΙΑ ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΝΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΑΙΣΘΑΝΘΕΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΗΣ ΜΗΤΡΟΤΗΤΑΣ ΟΤΑΝ Η ΦΥΣΗ ΤΗΣ ΤΟ ΑΡΝΗΤΑΙ,ΜΕ ΤΗΝ ΥΙΟΘΕΣΙΑ?
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος MARIA.Α την 06 Μάιος 2011 7:15 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
δεν ξέρω Μαρία...
αυτό το εμπόριο βρεφών μόνο σε εγωισμό με παραπέμπει...
ενώ υπάρχουν τόσες ψυχές που λαχταράνε για μια απλή αγκαλιά...
Εχω απομυθοποιήσει μέσα μου το μεγαλείο της μητρότητας!!
γιατί η "μητέρα" δεν υπολογίζει τι είναι δικό της και τι όχι...΄Ολα τα περιθάλπτει σαν παιδιά της! Και αυτό είναι το μεγαλείο!
Τι αλλάζει? μόνο ένα "μου"...Και όταν κάποια γυνάικα κάνει δικά της παιδιά δεν μπορεί να αγαπάει και τα άλλα?
Το βάθος της σχέσης αλλάζει και όχι η Αγάπη!
Είναι αυτά που νιώθω στην Ψυχή μου, δεν χρειάζεται να συμφωνήσεις μαζί μου!

αυτό το εμπόριο βρεφών μόνο σε εγωισμό με παραπέμπει...
γιατί η "μητέρα" δεν υπολογίζει τι είναι δικό της και τι όχι...΄Ολα τα περιθάλπτει σαν παιδιά της! Και αυτό είναι το μεγαλείο!
Τι αλλάζει? μόνο ένα "μου"...Και όταν κάποια γυνάικα κάνει δικά της παιδιά δεν μπορεί να αγαπάει και τα άλλα?
Είναι αυτά που νιώθω στην Ψυχή μου, δεν χρειάζεται να συμφωνήσεις μαζί μου!

Είναι αυτά που νιώθω στην Ψυχή μου, δεν χρειάζεται να συμφωνήσεις μαζί μου!![]()
![]()
ΠΡΙΝ 21 ΧΡΟΝΙΑ ΦΥΓΑΜΕ ΠΟΛΛΑ ΖΕΥΓΑΡΙΑ ΓΙΑ ΡΟΥΜΑΝΙΑ.
ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΑΓΓΕΛΟΥΔΙ.ΓΙΑΤΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΒΑΘΗ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΜΟΥ ΟΤΙ Η ΚΟΡΗ ΜΑΣ,ΜΑΣ ΠΕΡΗΜΕΝΕ ΝΑ ΠΑΜΕ ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΜΕ!ΑΥΤΗ ΗΤΑΝ Η ΠΙΟ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ ΣΤΙΓΜΗ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΟΥ!ΜΙΑ ΨΥΧΟΥΛΑ 8 ΜΗΝΩΝ ΠΟΥ ΖΥΓΗΖΕ ΜΟΛΙΣ 5 ΚΙΛΑ ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΤΟΣΟ ΠΟΝΟ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ !
ΕΙΔΑΜΕ ΠΑΙΔΙΑ ΥΠΟΣΥΤΙΣΜΕΝΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΠΙΟΥΝ ΓΑΛΑ ΣΤΑ ΙΔΡΥΜΑΤΑ,ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΚΟΛΗΣΗ AIDS,ΗΠΑΤΗΤΙΔΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΑΝ ΣΥΡΙΓΓΕΣ,ΝΑ ΖΟΥΝ ΣΕ ΑΘΛΙΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ.
ΤΟΣΗ ΔΥΣΤΙΧΙΑ!ΤΟΣΟ ΠΟΝΟ ΣΤΑ ΜΑΤΑΚΙΑ ΤΟΥΣ!ΠΑΙΔΙΑ 8 ΜΗΝΩΝ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΠΟΝΟ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ?ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΣ?
ΤΟ ΘΥΜΑΜΑΙ ΚΑΙ ΚΛΑΙΩ!
ΒΕΒΑΙΑ ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΕΜΠΟΡΙΟ ΠΛΗΡΩΝΕΣ ΜΟΝΟ ΤΟΝ ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΑΞΗ ΥΙΟΘΕΣΙΑΣ.
ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ ΒΕΒΑΙΑ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΓΙΑ 1,2 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ ΑΡΧΙΣΑΝ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΟΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΝΑ ΚΟΒΟΥΝ ΤΑΡΙΦΕΣ,ΤΑ ΕΠΕΡΝΑΝ ΑΥΤΟΙ.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος MARIA.Α την 06 Μάιος 2011 11:16 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
ω βρε Μαράκι...
Υπάρχουν τόσα που δεν ξέρουν οι άνθρωποι...τόσα μα τόσα πολλά για την Ζωή...
το εμπόριο είναι μέρος του μάρκετινγκ! Κι ας μην το θέλουμε, το μάρκετινγκ καθορίζει τις τύχες μας τελικά...
Εκτός...
κι αν θεραπεύσουμε την χρησιμότητά του!

Υπάρχουν τόσα που δεν ξέρουν οι άνθρωποι...τόσα μα τόσα πολλά για την Ζωή...
το εμπόριο είναι μέρος του μάρκετινγκ! Κι ας μην το θέλουμε, το μάρκετινγκ καθορίζει τις τύχες μας τελικά...
Εκτός...
κι αν θεραπεύσουμε την χρησιμότητά του!