Μετά απ'όσα διαβασα μπορω να πω κ εγω την ιστορία μου...
Λοιπον.. απο τοτε που με θυμαμαι ψαχνω να βρω το τέλειο επαγγελμα για εμενα.. κατι που θα μου ταιριαζει, κατι που θα κανω με ορεξη, χαρα κ με πολυ αγαπη.. ε.. ακομη το ψαχνω! :shock:
Ξεκινησα στα 17 μου κ πηγα στην Κοζανη.. εμεινα για 1 εξαμηνο στα τει, τμημα βιομηχανικου σχεδιασμου. Δεν με καλυψε ομως.. Δεν το επελεξα εγω αλλα το συστημα της παιδειας μας.. ,
ετσι εφυγα για νοτια Ιταλια, στην Ναπολη σπουδαζα για 2 χρονια μηχανολογος μηχανικος.. :shock: πιστευα πως μου ταιριαζε αφου τετοιου ειδους ασχολια μου αρεσε κ ''βολευα'' κ την οικογενειακη επιχειρηση.. μετα βεβαια συνειδητοποιησα πως η επιλογη μου ηταν αναγκαστικη αφου η επιθυμια μου να φυγω μακρυα ηταν μεγαλη! επρεπε να κανω κ κατι ομως.. κ ετσι προεκυψε η λαθος αυτη επιλογη! Οταν το συνειδητποιησα φυσικα εφυγα, μονο που ειχα ηδη πεσει σε βαρια καταθλιψη!
Γυρισα στο πατρικο μου.. αρχικα ενιωσα καλλιτερα.. μετα ομως η αναγκη να εξαφανιστω επανηλθε! Ετσι στα γρηγορα κατεληξα πως θελω να ασχοληθω με κατι πιο καλλιτεχνικο.. επιρεασμενη απο την μητερα μου, που ασχολητο με το κοσμημα, το ακολουθησα κι εγω..
Κ παλι στο εξωτερικο λοιπον, στην Αγγλια αυτη τη φορα. Στο Λονδινο εμεινα 1 χρονο αφου κ παλι λογο καταθλιψης εφυγα κ παλι απο το μερος που ζουσα ''ηττημενη''κ ξανα γυρισα στην οικογενεια που με περιμενε με ''ανοιχτες αγγαθωτες αγγαλες'' !
Εδω κ 2 χρονια συνεχιζω την σπουδη μου επι τουσχεδιασμου κ κατασκευης κοσμηματος αλλα στην Αθηνα. Φετος τελειωνω κ ειμαι ενθουσιασμενη που επιτελους θα γνωρισω το συναισθημα '' παιρνω πτυχιο'' χεχε...
Το θεμα ειναι πως κ παλι δεν ειμαι ικανοποιημενη! Πιστευω πως βαθια μεσα μου αυτο που θελω να κανω ειναι η ζωγραφικη!!! Με εκφραζει απολυτα.. το καθε χρωμα κ η καθε γραμμη...
Το θεμα ομως ειναι πςω δεν εχω αλλο χρονο κ χρημα να διαθεσω σε σπουδες.. κ πρεπει να βγαλω κ χρηματα για να ζησω, αφου η επιχορηγηση σταματαει με το τελος των σπουδων μου..
Αυτο που με προβληματιζει ειναι το οτι καλως κακως δεν με εμπιστευομαι κ πολυ μετα την πιο πανω πορεια μου.. θα ηθελα να κανω την τρελα να μπω στο τριπακι της ζωγραφικης αλλα φοβαμαι πως μετα θα προκυψει κατι αλλο.. κ δεν μπορει να συνεχιστει αυτο...
πρεπει να καταλληξω καπου...
αυτα τα της μεχρι τωρα πορειας μου...