Η απάντηση αυτή,κάλυψε πλήρως το ερώτημά μου.Κάθε πτυχή του.

Συντονιστής: Emmaki
Γι' αυτό εγώ θέλω να νιώθω πάντα ερωτευμένη?γι αυτο και μερικοι ανθρωποι ειναι ερωτευμενοι με την ιδεα του ερωτα
Απο εναν ερωτα ψαχνουμε αυτο που δεν εχουμε!
Βασίλη μου το μόνο που σίγουρα έχουμε είναι <Ζωή για να τη ζήσουμε> (Βάσω).Αναζητουμε τον ερωτα γιατι μας κανει να νιωθουμε ζωντανοι!
Συμμερίζομαι τον προβληματισμό σου Ιωάννα..Θα πω το εξης,ΙΩΑΝΝΑ έγραψε:Βασίλη μου γιατί όμως να έχουμε αυτήν την ανάγκη ,δηλ γιατί πρέπει να αισθανόμστε ζωντανοί μόνο όταν ερωτευόμαστε![]()
εμένα δεν μου κάθετε αυτό .......σκέψεις
Μου άρεσε πολύ η προσέγγισή σου Βάσω!Vaso έγραψε:Ο ουσιαστικός σκοπός του έρωτα είναι να μας βγάλει συναισθήματα από το πιο βαθύ μας επίπεδο, ξεχασμένα και μη λειτουργικά.
Είναι η γενναιοδωρία και η αγάπη που δημιουργούν αυτήν την ανάταση μέσα μας, ώστε να προβάλλουμε τα αυθεντικά μας χαρίσματα...
Αν το καταφέρουμε, ο σκοπός του έρωτα έχει επιτελεστεί και έτσι δεν μπορούμε να μιλάμε για απωθημένα, ακόμα και αν η σχέση λήξει για κάποιον λόγο!
Αν καταφέρουμε να κρατήσουμε αυτό το επίπεδο συνείδησης, που προκύπτει όταν είμαστε ερωτευμένοι, στην συνέχεια, τότε ο ΄Ερωτας δεν έχει παραμείνει σαν αναγκαιότητα μέσα μας, αλλά σαν ουσία...
![]()
![]()