Η πιο βαθιά συγκίνηση της Ψυχής που νιώθει την ομορφιά και την ελευθερία να εκφράζει την Αγάπη χωρίς όρους και όρια σε ένα πεδίο εκδηλώσεων που αγγίζει το ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΟ!
Εκεί που τα πάντα μέσα μου γίνονται ολότητα, εκεί βρίσκεται και ο αληθινός ΄Ερωτας της Ψυχής Μου σε κάθε τι...
Νιώθω τα μάτια μου να γεμίζουν με ευγνωμοσύνη που μπορώ να χαιρόμαι με απλότητα, τις μικρές καθημερινές αυθόρμητες εκφράσεις του θεού, μέσα σε κάθε ΄Ανθρωπο...
Εχτές που είχαμε πρόβα στην χορογραφία, η Ψυχή μου αφέθηκε στο άγγιγμα και στην τρυφερή καθοδήγηση...και ένιωσε ερωτευμένη με το όραμα ενός Ανθρώπου...Εκείνη η ακατανίκητη επιθυμία να συμμετάσχεις με όλο σου το είναι στο δικό του όραμα, είναι ΄Ερωτας για το Ολον της Ζωής Μας, είναι Δύναμη για να νιώσεις και να αγγίξεις τα βάθη και τα ύψη της Ανθρώπινης ΄Υπαρξης που μπορεί και Ζει με Πάθος...
Εμμάκι, ναι εχτές ερωτεύθηκα το όραμά Σου!
Ερωτεύθηκα Εσένα, έτσι όπως ένιωθα το Πάθος Σου και την ακούραστη προσπάθεια Σου να μεταδώσεις ότι όμορφο έχεις μέσα σου!
Στο αφιερώνω με μεγάλη ευγμωμοσύνη για ότι ΜΕΓΑΛΟ βιώνω μαζί Σου! Είναι ο χορός Μας...Μεταξύ Εσένα και Εμένα...
http://youtu.be/jvBAhtARe_E