απλά πράγματα![]()
:mrgreen:
κι όμως είναι απλή η ελευθερία, Ελλάκι μου!

Αρκεί να την βρίσκεις μέσα σου...
απλά πράγματα![]()
Vaso έγραψε:
Νομίζω ότι σου λείπει η γείωση, γι' αυτό πονάνε τα πόδια σου.
Τα βήματά σου πάνω στην γη είναι "βαριά", δεν βρίσκεις γλύκα και χαρά εδώ...΄Ισως ακόμα υπάρχει φόβος γι' αυτό που συμβαίνει γύρω σου.
Κάνοντας ρέικι στο κεφάλι, ιδιαίτερα στην πίσω θέση, τροφοδοτείς κάποιες κεντρικές συνδέσεις με τα υπόλοιπα πεδία σου. Η πνευματική ενέργεια από το 7ο κέντρο δεν μπορεί να γειωθεί στο 1ο...
Το σημαντικό στην αυτοθεραπεία μας, είναι να βρίσκουμε τις αιτίες που δεν μπορούμε να βιώσουμε την ζωή μας με χαρά.
Το συναισθηματικό μας πεδίο, αυτό που έχει άμεση επιρροή με την συνείδησή μας, περιέχει συναισθήματα εγκλωβισμένα που δυσχεραίνουν την τροφοδότηση του οργανισμού μας και μας πιέζουν ασυνείδητα, δημιουργώντας μας και τις δυσκολίες...
Η ροή της ενέργειας δεν είναι μονόδρομος. Κατεβαίνει η πνευματική ενέργεια και ανεβαίνει η γήινη ενέργεια...Αυτό σημαίνει ότι τα κάτω κέντρα χρειάζεται να εργάζονται και να είναι λειτουργικά.
Ιδιαίτερα το 2ο και το 3ο είναι σημαντικά στην γείωση της πνευματικής ενέργειας και είναι αυτά που μας βάζουν στην ζωή με ευθύνη και ανεξαρτησία από τους άλλους και τον ρόλο τους στην ζωή μας.
Συνήθως η αλληλεπίδραση δεν μας αφήνει να γειωθούμε, γιατί επιτρέπουμε στους άλλους να μας επηρεάζουν χωρίς να συνειδητοποιούμε αυτήν την επιρροή...
΄Οταν εργαζόμαστε με τον εαυτό μας, βρίσκουμε αυτές τις αόρατες εξαρτήσεις που μας εγκλωβίζουν σε "πρέπει" και μας κάνουν να απωθούμε τα "θέλω" μας...
Ναταλί,(και όχι μόνο) δεν χρειάζεται να επικεντρώνεσαι στον κόσμο...Το τι κάνουν οι άλλοι για τον εαυτό τους, είναι δικαίωμά τους. Αυτό που μας θυμώνει, ασυνείδητα, είναι ότι δεν είναι οι άλλοι, τόσο "καλοί", όσο εμείς...Και αυτό από μόνο του είναι διαχωριστικό...
Επανεξέταση χρειάζεται όλη η ζωή μας που είναι βασισμένη στην ηθική της θρησκείας μας...
Αν το συναίσθημα που έχουμε μέσα μας είναι η αμαρτία του κόσμου, αυτό που θα καλέσουμε από το σύμπαν είναι η κοσμική αμαρτία...
Γνωρίζω ότι ορισμένα συναισθήματα έχουν ήδη διαμορφώσει και τον χαρακτήρα σου. Στην αυτοθεραπεία μας χρειάζεται να "αποχαρακτηριστούμε" από τις επίκτητες ιδιότητες και να αναζητήσουμε τα χαρίσματά μας, αυτά που η ψυχή μας έφερε σ' αυτήν την ενσάρκωση, για να εργαστεί με τα εμπόδια και να τα υπερβεί προς χάρη της εξελικτικής της πορείας...
![]()
![]()
Ναταλι ..βασει αυτων που γνωρίζω , αυτα εδω ειναι ασύνδετα μεταξυ τους και μαλλον η μαμά σου εχει το θεμα.Η μάνα μου λέει πως όχι μονο της έβγαλα την ψυχή ωσπου να γεννηθώ αλλά οι γιατροί τότε δεν κάνανε ΄τις ανάλογες εξετάσεις, γι αυτό έτρεχε και δεν έφτανε γιατί κοιμόμουνα συνέχεια και δεν ήξερε τι φταίει!!! Τι να πω δεν ξέρω!! Αλήθεια ή υπερβολές της μάνας μου; Πάντως έχει να το λέει ακόμα!!!