Ήχοι και εικόνες απο τη Φύση
τα μωρά!

Η πληγωμένη καρδιά μπορεί να Ερωτευθεί
Η προστατευμένη καρδιά δεν μπορεί
Πολέμα και Οραματίσου.

Reiki Center - Ρεικι
Πολέμα και Οραματίσου.
Reiki Center - Ρεικι
Ξετρελλάθηκε ο μικρός που τις έδειξα...
(Τους είπαν στο σχολειο 2 πράγματα και όλο με ρωτούσε γιατι η λάβα είναι κοκκινη, γιατι δεν κρυώνει ευκολα, από που βγαινει , γιατι καταστρεφει στο πέρασμα της...κλπ....)
(Τους είπαν στο σχολειο 2 πράγματα και όλο με ρωτούσε γιατι η λάβα είναι κοκκινη, γιατι δεν κρυώνει ευκολα, από που βγαινει , γιατι καταστρεφει στο πέρασμα της...κλπ....)

Όμως και θα στο πω, γιατί είναι βιωμένο, μέσα στην ανοιχτή καρδιά, αλλάζουν όλα και όλοι...
Γιατί η ανοιχτή καρδιά ξέρει να συγχωρεί και να προχωράει
Και αυτό από μόνο του είναι Σκοπός!
Γιατί η ανοιχτή καρδιά ξέρει να συγχωρεί και να προχωράει
Και αυτό από μόνο του είναι Σκοπός!

Αυτό το κοριτσάκι (Γαλλίδα), η Tippi, γεννήθηκε στη Ναϊρόμπι της Αφρικής το 1990.
Μεγάλωσε μέσα στη ζούγκλα μαζί με τους γονείς της, που είναι επαγγελματίες φωτογράφοι της άγριας φύσης.
Οι γονείς της κατέγραψαν την ζωή της μικρής μαζί με τα ζώα.
Η μικρούλα επέστρεψε στη Γαλλία σε ηλικία 10 ετών, από την ζούγκλα της Αφρικής.
Εδώ είναι μερικά κατεγραμμένα ντοουμέντα της ζωής της μικρούλας και της σχέσης της με τα ζώα της ζούγκλας. (Δείτε τις φωτογραφίες που ακολουθούν)!!!!!!!

Με την επόμενη έχω λιώσει......

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Ελενίτσα την 12 Απρ 2011 8:30 pm, έχει επεξεργασθεί 3 φορές συνολικά.
Ο ΄Ανθρωπος δεν έχει απλά την νοημοσύνη του λεξικού, αλλά την Σοφία του θεού…Και για να την εκφράσει, χρειάζεται πρωτίστως να αφοσιωθεί σ’ αυτό που Είναι… B.N.
Είμαι Άνθρωπος!
Είμαι Άνθρωπος!

Καταπληκτικές!

Η πληγωμένη καρδιά μπορεί να Ερωτευθεί
Πολέμα και Οραματίσου.

Reiki Center - Ρεικι
Πολέμα και Οραματίσου.
Reiki Center - Ρεικι