Ελα ντε..Vaso έγραψε:τώρα καλούμαι μάλλον να τοποθετήσω άλλο ένα ερώτημα στο Σύμπαν...
πως αυξάνουν τα αποθέματα σε αγγούρια

Συντονιστής: Vasoula
Θα σου πω τί εννοούσα κουβάρι. Ότι το μυαλό έχει θαυμαστούς μηχανισμούς άμυνας, οι οποίοι λειτουργούν αυτόματα, πολύπλοκα και με θαυμαστές ταχύτητες. Και κάπου εκεί, επειδή μάλλον δε γίνονται συνειδητά, ο άνθρωπος χάνει τη μπάλα και πληρώνει και το τίμημα (του θαψίματος που λέμε πχ). Μεσοπρόθεσμα τα έχει καταφέρει καλά. Μακροπρόθεσμα όμως δεν τη βρίσκει την άκρη, εφενός γιατί όλες αυτές οι σκέψεις άμυνας δεν έγιναν συνειδητά και αφετέρου γιατί αφού (μεσοπρόθεσμα) τα κατάφερε να συμμαζέψει τα πράγματα, νομίζει ότι δε χρειάζεται να βρει καμία άκρη.fab1612 έγραψε:Danny δεν χρειάζεται να πιστεύω ή να μην πιστεύω, δεν με αφορά μιας και δεν είμαι η κυρία στην στάση. Ανέφερα τον μηχανισμό και την πιθανή εξέλιξη όχι τι τελικά έγινε διότι αυτό δεν το ξέρει παρά μόνο η κυρία στην στάση.
Meinall δεν θα μιλούσα για κουβάρι αλλά εσύ ξέρεις καλύτερα.
Ανέφερα τον μηχανισμό και την πιθανή εξέλιξη όχι τι τελικά έγινε διότι αυτό δεν το ξέρει παρά μόνο η κυρία στην στάση.
Θα σε συγχωρήσει fab1612. Μην ανησυχείς. Είναι μεγάλη καρδιά η Ντάννυ μας.Αχ Danny μου με συγχωρείς που ξέχασα τόσες μέρες την συζήτησή μας.
Βρε μην της βάζεις ιδέες, γιατί προβλέπω να γίνεις η αγαπημένη της!Δώρα έχω παρατηρήσει το εξής. Όποτε μιλάω με κάποιο μέλος του φόρουμ και εσύ επεμβαίνεις να το υποστηρίξεις, και καλά, μετά από λίγο καιρό φεύγει
Meinall δεν πρόσεξα το σχόλιό σου πριν στείλω το μήνυμα.
Από τώρα σου λέω ότι δεν διαβάζω ʼρλεκιν και Κοσμοπόλιταν
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ να και ένας που κατάλαβε τις βαθύτερες ανησυχίες μου και κλίσεις μουfab1612 έγραψε:Fotini πρότεινέ μου βιβλίο/ανάγνωσμα.
Από τώρα σου λέω ότι δεν διαβάζω ’ρλεκιν και Κοσμοπόλιταν.![]()
Δεν υπάρχει προβλημα... βασικά , απορώ που τη θυμήθηκες .!fab1612 έγραψε:Αχ Danny μου με συγχωρείς που ξέχασα τόσες μέρες την συζήτησή μας.![]()
Πες με ισχυρογνώμων...;)Fab1612 έγραψε:Φυσικά και θέλεις να επιβληθείς αλλιώς τι λόγο είχες να κάνεις ερώτηση και παρ΄όλο που απάντησα εσύ να επιμείνεις στα δικά σου και να μην δέχεσαι αυτό που λέω εγώ για μένα?![]()
Καλότυχη... Θα εισαι απο τις σπάνιες περιπτώσεις...Fab1612 έγραψε:Γεννήθηκα κουλαρισμένη.
Fab1612 έγραψε:fab1612 έγραψε: έτσι θα γίνει αντιληπτό ότι όλα δεν είναι αυτό που φαίνονται.![]()