ΕΔΩ ΓΕΛΑΜΕ

Εδώ "παίζουν" οι ηλικίες από 5 έως 555...!!!
Άβαταρ μέλους
Emmaki
Site Admin

Δημοσίευση από Emmaki »

Το γνωστό ανέκδοτο για την γεωγραφία των δυο φύλων εικονογραφημένο.

Γυναικεία Γεωγραφία

- Μεταξύ 18 και 20 χρόνων, η γυναίκα είναι σαν την Αφρική: Είναι άγρια, χαρακτηρίζεται από φυσική ομορφιά και βρίθει μυστηριωδών και γόνιμων περιοχών προς εξερεύνηση….

- Από τα 21 ως τα 30 η γυναίκα είναι σαν την Αμερική: Ανεπτυγμένη, έτοιμη για μπίζνες, ειδικά με όσους διαθέτουν μεγάλα κεφάλαια..

- Από τα 31 ως τα 35 η γυναίκα είναι σαν την Ινδία:Αισθησιακή, χαλαρή, σε πλήρη άνθηση και έχει επίγνωση της ομορφιάς της.

- Από τα 36 ως τα 40 η γυναίκα είναι σαν τη Γαλλία: Θελκτικά ώριμη και πάντα ένας υπέροχος προορισμός!

- Από τα 41 ως τα 50 η γυναίκα είναι σαν την Γιουγκοσλαβία: Ένας χαμένος πόλεμος, που μετρά πληγές από τα λάθη του παρελθόντος. Η μόνη λύση είναι ένα μεγάλο και φιλόδοξο πρόγραμμα… ανασυγκρότησης.

- Από τα 51 ως τα 60 η γυναίκα είναι σαν τη Ρωσία:Αχανής με απροσδιόριστα σύνορα. Το ψυχρό κλίμα αποθαρρύνει τους όποιους επίδοξους επισκέπτες.

- Από τα 61 ως τα 70 η γυναίκα μοιάζει με τη Μογγολία: Ένδοξο παρελθόν, μεγάλες κατακτήσεις, αλλά χωρίς μέλλον.

- Μετά τα 70 η γυναίκα μοιάζει με το Αφγανιστάν: Όλοι ξέρουν που βρίσκεται αλλά δεν πλησιάζει κανείς.

Ανδρική γεωγραφία

Από τα 15 ως τα 70 –μια ζωή δηλαδή- ο άνδρας μοιάζει με τις ΗΠΑ: Κυβερνάται από το πουλί του!

Εικόνα
Ας είμαι και ο μόνος ΄Ανθρωπος που πιστεύει στην Δύναμη της Αγάπης, δεν παίρνω ποτέ τον Λόγο μου πίσω...Θα την υπηρετώ, ακόμα κι αν μείνω μόνη και αξιοκατάκριτη από αυτούς που όφειλαν να είναι οι αγαπημένοι μου... ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΩ!!!

Reiki Center - Ρεικι
Rainmaker

Δημοσίευση από Rainmaker »

:lol: :lol: :lol:

τσ τσ τσ δεν ντρέεεεπεεεσαιαιαιαιαι :lol: :lol:
nikos

Δημοσίευση από nikos »

Από τα 15 ως τα 70 –μια ζωή δηλαδή- ο άνδρας μοιάζει με τις ΗΠΑ: Κυβερνάται από το πουλί του!
Ωχ, μην τα πετάς έτσι βρε Εμμανουέλα! :lol:
Εικόνα

η γυναίκα είναι σε όλες τις ηλικίες όταν μπορείς να συνεννοηθείς έτσι:
Εικόνα
αλλιώς είναι: Εικόνα

(αστειεύομαι ε? :roll: :lol: )
There is a difference between knowing the path and walking the path
Επισκέπτης

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

- Από τα 36 ως τα 40 η γυναίκα είναι σαν τη Γαλλία: Θελκτικά ώριμη και πάντα ένας υπέροχος προορισμός!
πως δηλαδη ετσι?

http://www.youtube.com/watch?v=Kv0iPLgIycQ
Άβαταρ μέλους
Δωρουλα
Site Admin

Δημοσίευση από Δωρουλα »

Πολύ ωραίο τα ’βαταρ, θα μου θυμίσεις πως λένε και το όστρακο???
Η πληγωμένη καρδιά μπορεί να Ερωτευθεί
Η προστατευμένη καρδιά δεν μπορεί

Πολέμα και Οραματίσου.

Εικόνα

Reiki Center - Ρεικι
Επισκέπτης

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

amonitis δωρουλα!!!!!! ωραιο εε!!
Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

Δημήτρηηηηηηη προτιμώ την φατσούλα σου από τον αμονίτη...

:roll: :roll: :roll:
H Aγάπη μου για εσάς έχει χρώμα Λευκό

Εικόνα

Δημοσίευση από Skapaneas »

Vaso έγραψε:Δημήτρηηηηηηη προτιμώ την φατσούλα σου από τον αμονίτη...

:roll: :roll: :roll:
Ναι, αλλά ο αμμωνιτης Εικόνα "δειχνει" και την ελικοειδη πορεια προς το κεντρο του λαβυρινθου! :D
Άβαταρ μέλους
Emmaki
Site Admin

Δημοσίευση από Emmaki »

Κι εγώ Δημήτρη προτιμώ τη φατσούλα σου!!!!!!!!!!!

Δε λέω καλό και το όστρακο, αλλά τέτοια γλύκα να πηγαίνει χαμένη???????? :wink: :D :D :D
Ας είμαι και ο μόνος ΄Ανθρωπος που πιστεύει στην Δύναμη της Αγάπης, δεν παίρνω ποτέ τον Λόγο μου πίσω...Θα την υπηρετώ, ακόμα κι αν μείνω μόνη και αξιοκατάκριτη από αυτούς που όφειλαν να είναι οι αγαπημένοι μου... ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΩ!!!

Reiki Center - Ρεικι
nikos

Δημοσίευση από nikos »

Γίνεται παγκόσμια έρευνα για τις συνήθειες και τον τρόπο σκέψης των διαφόρων λαών. Σε ένα δωμάτιο είναι μια ξανθιά γκομενίτσα, και ένα τραπέζι, στο οποίο βρίσκονται ένα μισοτελειωμένο πλεκτό κι ένα σάντουιτς. Θα πρέπει ο κάθε εξεταζόμενος να τελειώσει το πλεκτό, να φάει το σάντουιτς και να πη@@ξει τη γκομενίτσα. Με όποια σειρά θέλει.

Μπαίνει ένας Αμερικανός. Τρώει πρώτα το σάντουιτς, μετά πη@@ει τη γκομενίτσα, και τέλος τελειώνει το πλεκτό. Εξηγεί μετά ότι έτσι συνηθίζεται στην Αμερική: Το πρωί ξεκινάς με ένα καλό πρωινό, ρίχνεις ένα στη γκόμενά σου, και μετά δουλειά.

Μπαίνει ένας Γερμανός.. Τελειώνει πρώτα το πλεκτό, μετά τρώει το σάντουιτς, και στο τέλος πη@@ει τη γκομενίτσα. Εξηγεί μετά ότι έτσι συνηθίζεται στη Γερμανία: Πρώτα η δουλειά, μετά φαγητό για να δυναμώσεις, και τελευταία η διασκέδαση.

Μπαίνει κι ένας Έλληνας. Βάζει τη γκομενίτσα να πλέκει, και την πη@@ει τρώγωντας ταυτόχρονα το σάντουιτς. Αφού έχει εντυπωσιάσει τους πάντες με τη σύλληψη, εξηγεί ότι έτσι συνηθίζεται στην Ελλάδα: για να φας καλά, πρέπει να γ@μάς τον εργαζόμενο.
Άβαταρ μέλους
galazia_sfaira

Δημοσίευση από galazia_sfaira »

Το κακό ειναι το το π@δ@μα τοεργασιακό εγινε συνηθεια και........θεωρειται απολαυση :roll:
Eγώ είμαι εσύ και Εσύ είμαι Εγω!

"Αφίεσθε Ημών"
Άβαταρ μέλους
Emmaki
Site Admin

Δημοσίευση από Emmaki »

Τι τραβάνε και οι γκομενίτσες στα ανέκδοτα!!!!!!!!!!!!!! :shock:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Reiki Center - Ρεικι
nikos

Δημοσίευση από nikos »

Τι ονειρεύεται να ακούει ένας άνδρας από μια γυναίκα (και δεν ακούει ποτέ!)
- Αγάπη μου είσαι σίγουρος ότι ήπιες αρκετά? Μήπως πρέπει να πιεις μία μπύρα ακόμη?
- Αποφάσισα ότι δεν θα φοράω πλέον ρούχα μέσα στο σπίτι.
- Πάω μια στιγμή να φτιάξω τη πόρτα που χάλασε.
- Μα καλά, δεν σε περιμένουν οι φίλοι σου να πάτε για μπύρες και κανένα γκομενάκι? Τι κάθεσαι εδώ?
- Το ξέρω ότι είναι κάπως σφιχτά τα... οπίσθιά μου, αλλά δεν το δοκιμάζουμε άλλη μια φορά?
- Είσαι τόσο sexy όταν είσαι πιωμένος!
- Ε, σιγά, και του χρόνου θα έχω γενέθλια, φυσικά και να πάς σήμερα γήπεδο με τα παιδιά...το ρωτάς?
- Αχ, βαριέμαι, δεν έχω και τίποτα να κάνω, ας σου πάρω μία....
- Αφού αγάπη μου εγώ κερδίζω αρκετά χρήματα, σταμάτα να δουλεύεις!
- Αχ, μωρό μου, αυτό πρέπει να το δεις... μόλις βγήκε η νοστιμούλα κόρη του γείτονα στο μπαλκόνι, και δεν φοράει σχεδόν τίποτα... δεν είναι πολύ πρόστυχη?
-Όχι, όχι, θα το πάω απλά στο συνεργείο, γιατί θέλει λάδια.
- Λοιπόν, λέω σήμερα να νοικιάσουμε μιά τσόντα,να πάρουμε και ένα κασόνι μπύρες, και να φωνάξω και την κολλητή μου που χαλβαδιάζεις τόσο καιρό, να κάνουμε στο σπίτι ένα τρίο.
-’σε τώρα τον άγιο Βαλεντίνο, και πάρε μου αμά θές για δώρο ένα διαρκείας για τον γαύρο/βάζελο/άεκ κτλ.
- Αγάπη μου ξεκίνησα γιόγκα για να τα καταφέρω να βάζω σωστά τα πόδια μου πίσω από το κεφάλι!
Άβαταρ μέλους
yannis

Δημοσίευση από yannis »

ΠΩΣ ΖΕΥΓΑΡΩΝΟΥΝ ΤΑ ΧΑΜΣΤΕΡ!!!!!!!!!!
ΜΑΚΡΙΑ ΤΟ ΚΛΟΥΒΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ

Εικόνα
ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΠΟΣΑ ΔΙΝΟΥΜΕ,ΑΛΛΑ ΠΟΣΗ ΑΓΑΠΗ ΒΑΖΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ
Άβαταρ μέλους
yannis

Δημοσίευση από yannis »

ΕικόναΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΘΕΙΣ ΑΜΑ ΠΟΤΙΖΕΙΣ ΤΟΥΣ ΚΑΚΤΟΥΣ??
ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΠΟΣΑ ΔΙΝΟΥΜΕ,ΑΛΛΑ ΠΟΣΗ ΑΓΑΠΗ ΒΑΖΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Επιστροφή στο “ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ...”