Ως εντελώς αρχάρια που είμαι λοιπόν (προσωπική μου άποψη είναι πώς όσους βαθμούς και αν πάρει κάποιος έχουν ελάχιστη σημασία εάν δεν «δουλέψει» πάρα πολύ με τον εαυτό του), ξεκίνησα και τη μελέτη βιβλίων ξεκινώντας από ένα βιβλίο το οποίο όλως «τυχαίως» (τίποτα βεβαίως δεν έρχεται τυχαία στη ζωή μας και πάντα πρέπει να αποκρυπτογραφούμε τις λεγόμενες συμπτώσεις ή τα λεγόμενα συγχρονιστικά γεγονότα της ζωής μας - θέμα πάρα πολύ ενδιαφέρον - ) είχα διαβάσει πριν αρκετά χρόνια. Αναφέρομαι στην «Ουράνια Προφητεία» του Τζέημς Ρέντφιλντ και στη συνέχεια στην «Δέκατη Επίγνωση» του ίδιου συγγραφέα.
Εκτός λοιπόν από αυτά τα 2 βιβλία τα οποία προτείνονται και από το website και τα οποία έχω πλέον διαβάσει αγόρασα, και αυτές τις μέρες ξεκινάω τη μελέτη του: Οδηγός των 9 επιγνώσεων και πάλι από τον Τζέημς Ρέντφιλντ. Πρόκειται ουσιαστικά για εμβάθυνση των επιγνώσεων που αναφέρονται στην «Ουράνια Προφητεία» σε συνδυασμό με πολύ ενδιαφέρουσες ασκήσεις! Τις ασκήσεις λοιπόν αυτές, μέσω των οποίων μπορούμε να συνειδητοποιήσουμε και να ανακαλύψουμε πολλά κρυμμένα μυστικά του ευατού μας βρήκα άκρως εντυπωσιακές και πιστεύω ότι θα μπορούσαν να βοηθήσουν αρκετούς από εμάς που τώρα ξεκινάμε το ταξίδι μας ..!
:idea: