ΔΙΑΛΟΓΙΣΜΟΣ

Άβαταρ μέλους
ARTYADIS

Δημοσίευση από ARTYADIS »

:)) :)) :)) :)) :))
Όταν δεν υφίστανται κενά που χρειάζεται να συμπληρωθούν, τότε το να υπάρχεις απλώς σ' αυτόν τον κόσμο μέσα στο σώμα σου, είναι η υψηλότερη κατάκτηση!

Re: ΔΙΑΛΟΓΙΣΜΟΣ

Δημοσίευση από Θοδωράκος »

Εκείνοι που διαλογίζονται για να εξασφαλίσουν χαρά και ευτυχία ή επιτυχία είναι εγωιστικά προσανατολισμένοι και αργά ή γρήγορα θα δουν το γκρέμισμα των ονείρων τους
Αυτό πάντα με μπέρδευε...
Μέσα από την θεραπεία μου, άρχισα να βιώνω την ηρεμία, την ολοκλήρωση, την Αγάπη... Και αυτό έκανε την καρδιά μου να λαχταρά να βαδίζει αυτόν τον δρόμο, να εξεληχθεί/θεραπευτεί κι άλλο, μέχρι να καταφέρει να βιώσει πάλι το ΕΝΑ, και να το φέρει στο υλικό επίπεδο, μέσα από την Αγάπη...

Όταν όμως διαβάζω ότι η ευτυχία και η χαρά είναι εγωιστικά κίνητρα, δεν ξέρω... μπερδεύομαι... Είναι εγωιστικό να ακολουθώ την λαχτάρα της ψυχής μου για την ολότητα; Γιατί κάποιες φορές νομίζω αισθάνομαι πως μόνο μέσα από το βίωμα αυτής της ολότητας μπορώ να ζήσω πραγματικά ευτυχής...
@};-
Πολέμα και Οραματίσου @};-

Ανοίγω την Καρδιά μου στον Θεό. :romance-heartbeating:
Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin

Re: ΔΙΑΛΟΓΙΣΜΟΣ

Δημοσίευση από Vasoula »

Θοδωράκο να μάθεις να ερμηνεύεις πιο βαθιά τις έννοιες >:d< >:d< >:d<

ο διαλογισμός δεν είναι για να σου εξασφαλίσει τίποτα...

όπως και κανένας Δρόμος δεν θα σου εξασφαλίσει τίποτα...

Αν κάνεις κάτι με προσδοκία, έχεις χάσει τα πάντα...

Πολλοί έρχονται στον Δρόμο και την εσωτερική Θεραπεία, για να...

1. αποκτήσουν καλή ζωή
2. να αποκτήσουν μια οικογένεια
3. να αποκτήσουν αφθονία
4. να...
5. να...
6. να...

τίποτα από όλα αυτά δεν θα αποκτήσει κανείς...Στο εγγυώμαι...

Η Ζωή δεν μπορεί να είναι αιτία του διαλογισμού, ούτε του Δρόμου, αλλά το αποτέλεσμα της αρμονίας με τον Εαυτό σου...

αν κάνεις διαλογισμό για να νιώσεις χαρά, τότε έχεις χάσει την πιο βαθιά αιτία της Σιωπής...

Ο καθένας θέτει στόχους για τον πνευματικό του Δρόμο...

και το κείμενο που έχω βάλει στην πρώτη σελίδα, μιλά ακριβώς για τους βαθύτερους στόχους που οφείλει να έχει ένας άνθρωπος...

Η χαρά και η γαλήνη κατακτιώνται με τον διαλογισμό...Δεν μας είπες όμως τι θα κάνεις την λύπη και τον πόλεμο, που θα σου προκύπτει μέσα σου, τις ώρες που δεν κάνεις...

Εγωιστικό κίνητρο είναι να ασχολείσαι με πνευματικά θέματα, θέλοντας να επιτύχεις υλικούς στόχους...
Ποτέ δεν αναζητάς τον Εαυτό σου, για να...

Αναζητάς τον Εαυτό σου από μια βαθύτερη πνευματική ανάγκη και όχι γιατί χρειάζεσαι την χαρά, την αφθονία σου, κλπ κλπ. στην φυσική σου ζωή...

Δεν έχει αντίκρυσμα μια πνευματική εργασία στην φυσική σου ζωή, γιατί δεν αλλάζει τίποτα στην Ζωή, εκτός από Εσένα! Και αυτό θέλει διάρκεια, και όχι κάποιες στιγμές ευφορίας!

Αυτό εννοούσε το κείμενο!

:x :x :x
H Aγάπη μου για εσάς έχει χρώμα Λευκό

Εικόνα

Επιστροφή στο “ΕΣΩΤΕΡΙΣΜΟΣ - ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ”