Κι εγω σας ευχαριστωωωωωωωωωωωωωωωωωω 512!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ας είμαι και ο μόνος ΄Ανθρωπος που πιστεύει στην Δύναμη της Αγάπης, δεν παίρνω ποτέ τον Λόγο μου πίσω...Θα την υπηρετώ, ακόμα κι αν μείνω μόνη και αξιοκατάκριτη από αυτούς που όφειλαν να είναι οι αγαπημένοι μου... ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΩ!!!
Φοβερή παρέα, μεγάλη επικοινωνία.!!! Μακάρι να συναντιόμαστε πιο συχνά!!!!
Βάσω, Εμμάκι Στέφανε Αύρα Νίκο Νίτσα Γιώργο Τάσο Μιχάλη Σας ευχαριστώ για όλα. Εχω πάρει τόσα μαθήματα απ' όλους!!!!!Δεν βρεθήκατε τυχαία στη ζωή μου!
Καλή δύναμη σε όλους σας...Εύχομαι να βρούμε όλοι τον Δρόμο μας και την Αποστολή μας. Καλή αντάμωση. Θέλω να μιλάμε και από το τηλέφωνο. Μεγάλες αγκαλιές σε ΟΛΟΥΣ!!!
Αν ο Θεός είναι η πρωταρχική Αιτία η Αγάπη θα είναι το αποτέλεσμα
Πατέρα μου/Μητέρα μου, είναι παιδί της Αλήθειας και μόνο αυτή είναι ο δρόμος ο δικός μου προς εσένα
Πολέμα και Οραματίσου
Ευχαριστώ από καρδιάς όλη τη 512 για το υπέροχο σεμινάριο που είχαμε
ιδιαίτερα ευχαριστώ τη Βάσω μας για όλα όσα μοιράζεται μαζί μας από το προσωπικό της ταξίδι!!! Βάσω σε ευχαριστώ που υπάρχεις αν και τα εχουμε ξαναπεί: Δεν υπάρχεις!!!
Ευχαριστώ όμως και όλα τα παιδιά του φορουμ για τη βοήθεια ακι την αποστολή στο πρόβλημα με τον ξάδερφό μου, τον βοηθήσατε τόσο μα τόσο μα τόσο πολύ και δώσατε και σε εμένα δύναμη να συμπαρασταθώ στον ίδιο και στην οικογένεια
Ας είμαι και ο μόνος ΄Ανθρωπος που πιστεύει στην Δύναμη της Αγάπης, δεν παίρνω ποτέ τον Λόγο μου πίσω...Θα την υπηρετώ, ακόμα κι αν μείνω μόνη και αξιοκατάκριτη από αυτούς που όφειλαν να είναι οι αγαπημένοι μου... ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΩ!!!