ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
Αντε φύγε απο κει!!!!!!!!!! :shock: :shock: :shock:
Ας είμαι και ο μόνος ΄Ανθρωπος που πιστεύει στην Δύναμη της Αγάπης, δεν παίρνω ποτέ τον Λόγο μου πίσω...Θα την υπηρετώ, ακόμα κι αν μείνω μόνη και αξιοκατάκριτη από αυτούς που όφειλαν να είναι οι αγαπημένοι μου... ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΩ!!!
Reiki Center - Ρεικι
Reiki Center - Ρεικι
Ψευτάκο!!!!!!!!!!!!!!!
Επίτηδες το έκανες...
Και καλά θέλω να έρθω να σας δω και δε μπορώ μου λείπετε..αλλά κανόνισες ταχα μου να φύγεις τη μέρα της απεργίας....
ααααα ρε ξύλο......Κατερίνααααααααααααααα!!!
Ο Ηλίας @#^^@@!**#...

Επίτηδες το έκανες...
Και καλά θέλω να έρθω να σας δω και δε μπορώ μου λείπετε..αλλά κανόνισες ταχα μου να φύγεις τη μέρα της απεργίας....
ααααα ρε ξύλο......Κατερίνααααααααααααααα!!!
Ο Ηλίας @#^^@@!**#...

Ας είμαι και ο μόνος ΄Ανθρωπος που πιστεύει στην Δύναμη της Αγάπης, δεν παίρνω ποτέ τον Λόγο μου πίσω...Θα την υπηρετώ, ακόμα κι αν μείνω μόνη και αξιοκατάκριτη από αυτούς που όφειλαν να είναι οι αγαπημένοι μου... ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΩ!!!
Reiki Center - Ρεικι
Reiki Center - Ρεικι
Ναι καλά, καλά!!!!!
Δε μας πείθεις.....σε μυριστήκαμε Ηλιιιιαααααα!!!!!!
Δε μας πείθεις.....σε μυριστήκαμε Ηλιιιιαααααα!!!!!!
Reiki Center - Ρεικι
Reiki Center - Ρεικι
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΌΛΟΥΣ ΣΑΣ ΠΟΥ ΜΕ ΥΠΟΔΕΧΤΗΚΑΤΕ ΚΑΙ ΜΕ ΦΩΤΙΣΑΤΕ ΕΔΩ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ.
ΜΕΡΙΚΕΣ ΦΟΡΕΣ, Η ΜΑΛΛΟΝ ΤΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ, ΑΠΟ ΚΕΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟ ΦΩΣ.....ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΡΤΕΣ ΠΟΥ ΚΛΕΙΣΑΝ ΗΤΑΝ ΓΙΑ ΚΑΛΟ ΣΙΓΟΥΡΑ.... ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΚΑΚΟ... ΟΛΑ ΕΧΟΥΝ ΕΝΑ ΣΚΟΠΟ: ΝΑ ΜΑΣ ΟΔΗΓΗΣΟΥΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ....
ΟΙ ΠΟΡΤΕΣ ΠΟΥ ΚΛΕΙΣΑΝ ΗΤΑΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΜΗΝ ΜΠΑΙΝΕΙΣ ΕΔΩ.... ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΡΙΣΚΕΣΑΙ ΕΔΩ.....
ΤΑ ΦΟΡΤΙΑ ΠΟΥ ΜΕ ΠΕΡΙΒΑΛΟΥΝ ΙΣΩΣ ΝΑ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΠΟΛΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΠΟΡΤΑ... ΩΣ ΤΟΤΕ ΘΑ ΚΟΙΤΑΖΩ ΑΠ'ΕΞΩ ΚΑΙ ΘΑ ΧΑΜΟΓΕΛΩ ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΦΩΣ ΑΓΓΙΖΕΙ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΜΟΥ
:!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!:
ΜΕΡΙΚΕΣ ΦΟΡΕΣ, Η ΜΑΛΛΟΝ ΤΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ, ΑΠΟ ΚΕΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟ ΦΩΣ.....ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΡΤΕΣ ΠΟΥ ΚΛΕΙΣΑΝ ΗΤΑΝ ΓΙΑ ΚΑΛΟ ΣΙΓΟΥΡΑ.... ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΚΑΚΟ... ΟΛΑ ΕΧΟΥΝ ΕΝΑ ΣΚΟΠΟ: ΝΑ ΜΑΣ ΟΔΗΓΗΣΟΥΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ....
ΟΙ ΠΟΡΤΕΣ ΠΟΥ ΚΛΕΙΣΑΝ ΗΤΑΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΜΗΝ ΜΠΑΙΝΕΙΣ ΕΔΩ.... ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΡΙΣΚΕΣΑΙ ΕΔΩ.....
ΤΑ ΦΟΡΤΙΑ ΠΟΥ ΜΕ ΠΕΡΙΒΑΛΟΥΝ ΙΣΩΣ ΝΑ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΠΟΛΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΠΟΡΤΑ... ΩΣ ΤΟΤΕ ΘΑ ΚΟΙΤΑΖΩ ΑΠ'ΕΞΩ ΚΑΙ ΘΑ ΧΑΜΟΓΕΛΩ ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΦΩΣ ΑΓΓΙΖΕΙ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΜΟΥ
:!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!:
Αφέσου σε αυτό που θέλει να συμβεί
Aυτά που λες Ειρηνάκι, είναι οι δικαιολογίες του μικρού σου εαυτού, που φοβάται να γίνει Μεγάλος!!!
Ποτέ ποτέ ποτέ δεν θα σου πει "κανείς", δεν πρέπει να είσαι εδώ!!!
Πόσο μάλλον ο Ανώτερος Εαυτός σου, που περιμένει το κάλεσμα!
Η αφύπνιση, για να το ξέρεις, δεν αρέσει στον εαυτό μας, γιατί νιώθει ότι χάνει τα μεγαλεία του...Και που θα πάει χωρίς φόβο και ενοχές???? Τα χρειάζεται αυτά για να συνεχίσει να υπάρχει σαν ένας μικρός κακομαθημένος εγωιστής, που δεν θέλει να παραχωρήσει όσα δικαιωματικά "κέρδισε"...
Το μόνο που θέλω να σκεφτείς είναι, "κέρδισε" τελικά και τι???
΄Ολες οι απαντήσεις θα έρθουν, όταν ρωτήσεις ειλικρινά τον εαυτό σου...
Ποτέ ποτέ ποτέ δεν θα σου πει "κανείς", δεν πρέπει να είσαι εδώ!!!
Πόσο μάλλον ο Ανώτερος Εαυτός σου, που περιμένει το κάλεσμα!
Η αφύπνιση, για να το ξέρεις, δεν αρέσει στον εαυτό μας, γιατί νιώθει ότι χάνει τα μεγαλεία του...Και που θα πάει χωρίς φόβο και ενοχές???? Τα χρειάζεται αυτά για να συνεχίσει να υπάρχει σαν ένας μικρός κακομαθημένος εγωιστής, που δεν θέλει να παραχωρήσει όσα δικαιωματικά "κέρδισε"...
Το μόνο που θέλω να σκεφτείς είναι, "κέρδισε" τελικά και τι???
΄Ολες οι απαντήσεις θα έρθουν, όταν ρωτήσεις ειλικρινά τον εαυτό σου...
H Aγάπη μου για εσάς έχει χρώμα Λευκό

Τα φορτία, που αναφέρεις, τα έχουμε όλοι και εργαζόμαστε προς αυτήν την κατεύθυνση. Η θεραπεία τους είναι και το θείο δώρο της ενέργειας και σ' αυτό μας υποστηρίζει...
Μέσα από αυτήν την "θεραπεία" αγγίζουμε την αγνότητα του θεϊκού μας Εαυτού και εξελισσόμαστε...
Γιατί λοιπόν να μην είσαι "μέσα"?????
Δεν χρειάζεται να

Απλά άνοιξε για όλη την "βοήθεια" προς τον Εαυτό σου!

Ευχαριστώ αγαπημένε για τα μηνύματα που λυτρώνουν...σ' ευχαριστώ που είσαι μαζί μου στο χώρο της αλήθειας, από τον αιώνιο χρόνο της ζωής μας!
Ευχαριστώ κι εσένα άνθρωπε, για την προδοσία σου, παρ' όλο που με γνωρίζεις...
Ευχαριστώ αγαπημένε για τα μηνύματα που λυτρώνουν...σ' ευχαριστώ που είσαι μαζί μου στο χώρο της αλήθειας, από τον αιώνιο χρόνο της ζωής μας!