ΚΑΛΗΜΕΡΑ...ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ...ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ...
καλημέρα!

H Aγάπη μου για εσάς έχει χρώμα Λευκό

Apostolis έγραψε:Καλημέρα σε όλους!
Βρε Βασίλη μου, δεν κρατιέμαι, θα ρωτήσω. Τώρα στις σκοπιές έχουν και λάπτοτ με ασύρματη σύνδεση; Απίστευτο!!!!!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

μόνο οι άνθρωποι παραμένουν ίδιοι....

Το ξαναντάμωμα
Ο κ. Κ αντάμωσε κάποιον που είχε να τον δει πολύ καιρό. "Μα εσείς σεν αλλάξατε καθόλου", του είπε ο άλλος καθώς τον χαιρετούσε. "Ωχ", έκανε ο κ. Κ και χλώμιασε...

Σου παραθέτω μιαμικρή ιστορία από το βιβλίο "Ιστορίες του κ. Κόυνερ" του Μπρεχτ, για το οποίο κάνω μνεία σε σχετικό τόπικ:
Το ξαναντάμωμα
Ο κ. Κ αντάμωσε κάποιον που είχε να τον δει πολύ καιρό. "Μα εσείς σεν αλλάξατε καθόλου", του είπε ο άλλος καθώς τον χαιρετούσε. "Ωχ", έκανε ο κ. Κ και χλώμιασε...

Για έναν άνθρωπο που στερείται τροφής, θεός είναι το ψωμί.
Αχ Αποστόλη μου...
Κρίνω από τα αποτελέσματα και όχι από τα συμπτώματα της ανθρωπότητας...
Η εξέλιξη προκύπτει πάντα, τίποτα δεν μένει ίδιο...απλά παραμένει συναισθηματικά ανώριμο! Γιατί βλέπεις το ασυνείδητο δεν εξελίσσεται μαζί με την συνείδησή των ανθρώπων...εκείνη ακολουθεί την εξέλιξη και δεν την βιώνει μέσα της!
Είναι σαν να τρέχεις σε έναν κυλιόμενο διάδρομο από την μια άκρη μέχρι την άλλη...Βιώνεις την κίνηση μόνο εξωτερικά και μέσα σου είσαι διαρκώς ακίνητος!
Μέχρι να φτάσεις στο τέλος του διαδρόμου, το μόνο που έχει αλλάξει είναι η εικονα!

Κρίνω από τα αποτελέσματα και όχι από τα συμπτώματα της ανθρωπότητας...
Η εξέλιξη προκύπτει πάντα, τίποτα δεν μένει ίδιο...απλά παραμένει συναισθηματικά ανώριμο! Γιατί βλέπεις το ασυνείδητο δεν εξελίσσεται μαζί με την συνείδησή των ανθρώπων...εκείνη ακολουθεί την εξέλιξη και δεν την βιώνει μέσα της!
Είναι σαν να τρέχεις σε έναν κυλιόμενο διάδρομο από την μια άκρη μέχρι την άλλη...Βιώνεις την κίνηση μόνο εξωτερικά και μέσα σου είσαι διαρκώς ακίνητος!
Μέχρι να φτάσεις στο τέλος του διαδρόμου, το μόνο που έχει αλλάξει είναι η εικονα!