Όπως είπα και στο χαιρετιστήριο μήνυμα μου, είμαι φρέσκια στο χώρο του reiki και δε γνωρίζω πολλά πράγματα.
Μυήθηκα πριν 11 μέρες συγκεκριμένα. Η δασκάλα μας είπε τότε, ότι πρέπει κάθε μέρα για 21 μέρες να κάνουμε την ολική αγωγή του reiki σε εμάς πριν ξεκινήσουμε να το εφαρμόζουμε σε άλλους (εκτός από τοπικές εφαρμογές, που μπορούμε και τώρα).
Το πρόβλημα μου είναι ότι λόγο του ότι είμαι εργαζόμενη μητέρα, ο χρόνος μου είναι απειροελάχιστος και ο μόνος χρόνος για να κάνω reiki είναι το βράδυ πριν κοιμηθώ. Κάθε μα κάθε φορά όμως, με παίρνει ο ύπνος μπορεί να μείνουν τα χέρια μου σε ένα σημείο πάρα πολύ ώρα μέχρι να συνειδητοποιήσω ότι κοιμήθηκα και να αλλάξω σημείο . Πέραν ότι μέσα στη νύστα μου μπορεί να ξεχάσω και μερικά σημεία ή να τα προσπεράσω (:oops:)γιατί δεν αντέχω άλλο και θέλω να κοιμηθώ φυσιολογικά .
Πειράζει που με παίρνει ο ύπνος??? Όταν κοιμάμαι περνάω την ενέργεια ή σταματάει να ρέει???
Και κάτι ακόμα αυτές οι 21 μέρες, πρέπει να γίνουν συνεχόμενα??? Θα με χωρίσει ο άντρας μου στο τέλος!!!!:D