Αυτό το ΤΕΣΤ χρησιμοποιείται πάνω από 50 χρόνια και δίνει πάντα αξιόλογα αποτελέσματα. Αν η βαθμολογία που θα συγκεντρώσεις δεν είναι υψηλή, να ξέρεις ότι πάντα υπάρχει περιθώριο να βελτιωθείς. Λέγεται ότι κάποτε ο Bill Gates έκανε αυτό το τεστ και συγκέντρωσε μόλις 3 βαθμούς! Καλή τύχη...
Ωραίο το παιχνιδάκι σου Νίκο...κέρδισα 4000, αλλά βαρέθηκα και το έκλεισα....!!!
Υδροχόος παιδί μου..τι περιμένεις??!! :shock:
Ας είμαι και ο μόνος ΄Ανθρωπος που πιστεύει στην Δύναμη της Αγάπης, δεν παίρνω ποτέ τον Λόγο μου πίσω...Θα την υπηρετώ, ακόμα κι αν μείνω μόνη και αξιοκατάκριτη από αυτούς που όφειλαν να είναι οι αγαπημένοι μου... ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΩ!!!
Ας είμαι και ο μόνος ΄Ανθρωπος που πιστεύει στην Δύναμη της Αγάπης, δεν παίρνω ποτέ τον Λόγο μου πίσω...Θα την υπηρετώ, ακόμα κι αν μείνω μόνη και αξιοκατάκριτη από αυτούς που όφειλαν να είναι οι αγαπημένοι μου... ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΩ!!!
Εγω δεν το ανοιξα καν!!...βαριεμαι :lol: :lol: :lol:
ΣΑΣ ΑΓΑΠΑΩ ΟΛΟΥΣ!!..ετσι απλα....
''΄Όταν μέσα μας έχουν εκλείψει οι αιτίες της πράξης, τότε η πράξη η ίδια δεν άγεται από τα συμπτώματα, αλλά εκδηλώνεται αυθόρμητα και αυτούσια, ως αγαθοσύνη. "