ΣΥΜΒΟΥΛΗ
Συντονιστής: Vasoula
ΣΥΜΒΟΥΛΗ
ΕΙΜΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΚΑΙ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΜΙΑ ΣΥΝΒΟΥΛΙ. ΠΡΟΤΟΝ ΘΕΛΩ ΒΡΟ ΕΝΑ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΔΑΣΚΑΛΟ ΡΕΙΚΙ ΕΑ ΝΑ ΠΑΡΟ ΡΕΙΚΙ 1. ΔΕΥΤΕΡΟΝ ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ ΡΕΙΚΙ.ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΠΟΛΕΙ ΑΠΟ ΣΑΣ ΕΧΕΤΕ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΟ 1 ΚΑΙ 2 ΣΤΑΔΙΟ ΡΕΙΚΙ, ΟΠΟΤΕ ΜΠΟΡΙΤΕ ΝΑ ΜΟΥ ΣΥΝΒΟΥΛΕΥΤΙΤΕ ΚΑΚΕΝΑ ΚΑΛΟ ΔΑΣΚΑΛΟ Η ΔΑΣΚΑΛΑ Η ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙ ΡΕΙΚΙ. 

Τατιάνα καλώς ήρθες!
Εδώ μέσα δεν συστήνουμε δασκάλους, ούτε σχολές.
Ο "δάσκαλος" είναι προσωπική υπόθεση του καθενός. Να αναζητήσεις στο ινερνετ και να τον δεις προσωπικά, για να καταλάβεις εσύ η ίδια, αν σου κάνει, για να σου μεταδώσει το ρέικι.
Κάποιος που είναι κατάλληλος για μένα, δεν είναι απαραίτητα και για σένα. Κάνε την προσωπική σου έρευνα και θα δεις που θα αποφασίσεις εύκολα.
Μην βάζεις τα χρήματα σαν παράμετρο, γιατί τότε θα χάσεις άλλες ποιότητες...
Καλή σου επιτυχία!

Εδώ μέσα δεν συστήνουμε δασκάλους, ούτε σχολές.
Ο "δάσκαλος" είναι προσωπική υπόθεση του καθενός. Να αναζητήσεις στο ινερνετ και να τον δεις προσωπικά, για να καταλάβεις εσύ η ίδια, αν σου κάνει, για να σου μεταδώσει το ρέικι.
Κάποιος που είναι κατάλληλος για μένα, δεν είναι απαραίτητα και για σένα. Κάνε την προσωπική σου έρευνα και θα δεις που θα αποφασίσεις εύκολα.
Μην βάζεις τα χρήματα σαν παράμετρο, γιατί τότε θα χάσεις άλλες ποιότητες...
Καλή σου επιτυχία!

H Aγάπη μου για εσάς έχει χρώμα Λευκό

Οποτε, θα περιοριστω στο να σου πω καλη επιτυχια σε οποιο μονοπατι επιλεξεις

η έλλειψη βρίσκεται στο αντικείμενο. Έχω ή δεν έχω κάτι. Όταν χρησιμοποιείς το "είμαι" αποδέχεσαι όλες τις καταστάσεις μέσα σου...χωρίς διαχωρισμό...στο πιο βαθύ σου επίπεδο "είσαι" και αυτό δεν έχει αντικείμενο για να προκαλέσει αντιστάσεις...
Τωρα ειδα ποτε γραφτηκε το μηνυμα!!!ELEN M έγραψε:Γιωργάκη, τώρα πια πρέπει να έχει ήδη αποφασίσει η Τατιάνα...

η έλλειψη βρίσκεται στο αντικείμενο. Έχω ή δεν έχω κάτι. Όταν χρησιμοποιείς το "είμαι" αποδέχεσαι όλες τις καταστάσεις μέσα σου...χωρίς διαχωρισμό...στο πιο βαθύ σου επίπεδο "είσαι" και αυτό δεν έχει αντικείμενο για να προκαλέσει αντιστάσεις...
Μια παράκληση... Μπορούν οι admin να διορθώσουν τα λάθη στον τίτλο του τόπικ γιατί νόμιζα πως το ΣΙΝΒΟΥΛΙ ήταν κάποια νέα μέθοδος θεραπείας 

"Ο Ειρηνικός πολεμιστής δεν πολεμάει το κακό αλλά αυξάνει μέσα του το καλό"
https://www.youtube.com/watch?v=SgbdTeIYV5Y"
https://www.youtube.com/watch?v=SgbdTeIYV5Y"

έγινε!

H Aγάπη μου για εσάς έχει χρώμα Λευκό

ώρα για οφθαλμίατρο!!!

Το ΦΩΣ η ΑΓΑΠΗ και η ΔΥΝΑΜΗ αποκαθησούν το σχέδιο πάνω στη γή
Πολέμα και Οραματίσου !!!
Πολέμα και Οραματίσου !!!