Ας είμαι και ο μόνος ΄Ανθρωπος που πιστεύει στην Δύναμη της Αγάπης, δεν παίρνω ποτέ τον Λόγο μου πίσω...Θα την υπηρετώ, ακόμα κι αν μείνω μόνη και αξιοκατάκριτη από αυτούς που όφειλαν να είναι οι αγαπημένοι μου... ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΩ!!!
Ναι γιατί οι Αιγόκεροι είναι καλύτεροι.... (εκτός από σένα Δωρούλα, είσαι και ο μοναδικός Αιγόκερως που γνωρίζω και δεν με "εκνευρίζει"...χαχαχαχαχαχα)
΄Ελεος...Μην μας ακούσει η Τζοάννα
Βρε Νίκο μου από ποιά ηλικία βγαίνει ο ωροσκόπος? Μπας και γλυτώσουμε δηλαδή...
Οι Καρκίνοι να δηλώσουν τον ωροσκόπο τους, για να ξέρουμε δηλαδή τι έχουμε να περιμένουμε ακόμα...
Το θέμα είναι να μην έχουν οι Καρκίνοι ωροσκόπο Καρκίνο......σαν το Γιάννη ένα πράγμα..... :shock: :shock:
Τρομερό!!!!!
Ας είμαι και ο μόνος ΄Ανθρωπος που πιστεύει στην Δύναμη της Αγάπης, δεν παίρνω ποτέ τον Λόγο μου πίσω...Θα την υπηρετώ, ακόμα κι αν μείνω μόνη και αξιοκατάκριτη από αυτούς που όφειλαν να είναι οι αγαπημένοι μου... ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΩ!!!
Τώρα οι Καρκίνοι έγιναν οκτώ (Βγάζουμε και βουλευτή)!!!!
Με ωροσκόπο Λέοντα !!
Αχ βρε Γιάννη, να μην γεννήθείς 1-2 ωρίτσες πιό μετά!!!
Για να μας τη λένε έτσι!
Χρόνια πολλά στους Σπύρους!!! Και στον Σπύρο μας!!! Πολλές γλυκές ευχές...
Από την βροχερή Κέρκυρα!!
Όμως και θα στο πω, γιατί είναι βιωμένο, μέσα στην ανοιχτή καρδιά, αλλάζουν όλα και όλοι...
Γιατί η ανοιχτή καρδιά ξέρει να συγχωρεί και να προχωράει
Και αυτό από μόνο του είναι Σκοπός!
Χρώσταγα μία ψήφο!!! (Αφόύ κατάλαβα πως γίνεται)!!!
Πραγματικά βλέπω τόσες και νέες ενότητες, νέους χείμαρους ιδεών και προβληματισμού , και θέλω τόσα να διαβάσω...
''Βλέπω'' τι αισθάνεσαι!!!!
(Σαν να έχει αρχίσει να ξεκαθαρίζει το συννεφάκι μου!!!)
Όμως και θα στο πω, γιατί είναι βιωμένο, μέσα στην ανοιχτή καρδιά, αλλάζουν όλα και όλοι...
Γιατί η ανοιχτή καρδιά ξέρει να συγχωρεί και να προχωράει
Και αυτό από μόνο του είναι Σκοπός!
Αμάν και συ βρε Danny, φρόντισε να βάφεις τη ρίζα γρηγορότερα΄... αν την έβαφες δεν θα καταλάβαινες πως γίνεται και δεν θα είχαμε και άλλο ένα Καρκινάκι....
Αν ο Θεός είναι η πρωταρχική Αιτία η Αγάπη θα είναι το αποτέλεσμα
Πατέρα μου/Μητέρα μου, είναι παιδί της Αλήθειας και μόνο αυτή είναι ο δρόμος ο δικός μου προς εσένα
Πολέμα και Οραματίσου
όπως λοιπόν λέω και εγώ με τους Παρθένους, αν δεν μπορείς να τους αποφύγεις.... απόλαυσέ το...
Αν ο Θεός είναι η πρωταρχική Αιτία η Αγάπη θα είναι το αποτέλεσμα
Πατέρα μου/Μητέρα μου, είναι παιδί της Αλήθειας και μόνο αυτή είναι ο δρόμος ο δικός μου προς εσένα
Πολέμα και Οραματίσου
εγώ αυτό έκανα και αποκωδικοποίησα τους "καρκίνους", σε αναφορά με μένα...Λυτρωτικό όμως!!!!
Και όπως λέει και ο Νίκος, έχω πολλά από τα χαρακτηριστικά τους...Αυτά θέλουν Αννούλα επεξεργασία, για να καταλάβεις πολλά από σένα, από τον εαυτό σου...