Qisan έγραψε: Κι αν ξαναρθει Καλοδεχουμενος ....... και κοιτα Να ρωτα τον να σου το πει και ο ιδιος πως εχω δικιο .......
Δεν το ξεχνώ ποτέ από τότε...Και ήταν μια από τις πιο σημαντικές στιγμές στο ξεκίνημά μου...Τώρα πια αυτές οι στιγμές είναι η καθημερινότητα...Είναι... εσείς!!!
Διαφωνω και συμφωνω Σκαπανεα ...Skapaneas έγραψε:Qisan έγραψε:Κι αν ξαναρθει Καλοδεχουμενος ....... και κοιτα Να ρωτα τον να σου το πει και ο ιδιος πως εχω δικιο .......
- Δεν προκειται να ξαναελθει Gisan...
Οχι τουλαχιστον μ' αυτο τον τροπο...
Γιατι Ο Θεος Δεν Επαναλαμβανεται Gisan...
Οτι κανει ειναι μια και εξω...
Και ξερεις γιατι δεν προκειται να ξαναελθει;
Γιατι ειναι ηδη εδω...Δεν το ξεχνώ ποτέ από τότε...Και ήταν μια από τις πιο σημαντικές στιγμές στο ξεκίνημά μου...Τώρα πια αυτές οι στιγμές είναι η καθημερινότητα...Είναι... εσείς!!!
Εδω Διαφωνω Σκαπανεα Θα ξαναερθει οταν ειναι η " ωρα " να της πει κατι σημαντικο ... Ανεξερευνητες οι Βουλες του αλλωστε . . .Δεν προκειται να ξαναελθει Gisan... < Qisan αν ευαρεστεισαι Σκαπανεα >
Εδω ΣυμφωνωΟχι τουλαχιστον μ' αυτο τον τροπο...
Εδω Διαφωνω Αν ο Θεος εκανε τον κοσμο Ναι επαναλαμβανεται με σταθερους ρυθμους ... δεν ειναι ομως εκει το κυριαρχο στοιχειο του αλλα στη δομη της δημιουργειας και στο Δεος και το Μυστηριο που την "εντησε" .Γιατι Ο Θεος Δεν Επαναλαμβανεται Qisan...
Εδω ΔιαφωνωΟι θρησκειες προσπαθουν να τον προσεγγυσουν και εξελισσοντε.Το στερεωμα ειναι σε συνεχη εξεληξη, Ο χρονος "τρεχει"Οτι κανει ειναι μια και εξω...
Εδω Συμφωνω Γιατι ειναι Ον Ην Ο Ον και ο Ερχομενος . ο ες αει μεταλλασομενος και αδιαλυπτως ομοιος . . .Και ξερεις γιατι δεν προκειται να ξαναελθει; Γιατι ειναι ηδη εδω...
΄Εχει ξαναέρθει...Εδω Διαφωνω Σκαπανεα Θα ξαναερθει οταν ειναι η " ωρα " να της πει κατι σημαντικο
Συγνωμη για το λαθος στο ονομα σου Qisan, εγινε απο κεκτημενη ταχυτητα...Qisan έγραψε:Διαφωνω και συμφωνω Σκαπανεα ...Skapaneas έγραψε:Qisan έγραψε:Κι αν ξαναρθει Καλοδεχουμενος ....... και κοιτα Να ρωτα τον να σου το πει και ο ιδιος πως εχω δικιο .......
- Δεν προκειται να ξαναελθει Gisan...
Οχι τουλαχιστον μ' αυτο τον τροπο...
Γιατι Ο Θεος Δεν Επαναλαμβανεται Gisan...
Οτι κανει ειναι μια και εξω...
Και ξερεις γιατι δεν προκειται να ξαναελθει;
Γιατι ειναι ηδη εδω...Δεν το ξεχνώ ποτέ από τότε...Και ήταν μια από τις πιο σημαντικές στιγμές στο ξεκίνημά μου...Τώρα πια αυτές οι στιγμές είναι η καθημερινότητα...Είναι... εσείς!!!Εδω Διαφωνω Σκαπανεα Θα ξαναερθει οταν ειναι η " ωρα " να της πει κατι σημαντικο ... Ανεξερευνητες οι Βουλες του αλλωστε . . .Δεν προκειται να ξαναελθει Gisan... < Qisan αν ευαρεστεισαι Σκαπανεα >Εδω ΣυμφωνωΟχι τουλαχιστον μ' αυτο τον τροπο...Εδω Διαφωνω Αν ο Θεος εκανε τον κοσμο Ναι επαναλαμβανεται με σταθερους ρυθμους ... δεν ειναι ομως εκει το κυριαρχο στοιχειο του αλλα στη δομη της δημιουργειας και στο Δεος και το Μυστηριο που την "εντησε" .Γιατι Ο Θεος Δεν Επαναλαμβανεται Qisan...Εδω Διαφωνω Οι θρησκειες προσπαθουν να τον προσεγγυσουν και εξελισσοντε.Το στερεωμα ειναι σε συνεχη εξεληξη, Ο χρονος "τρεχει"Οτι κανει ειναι μια και εξω...
και μεταλλασσετε εν τω ενιαυτον .Εδω Συμφωνω Γιατι ειναι Ον Ην Ο Ον και ο Ερχομενος . ο ες αει μεταλλασομενος και αδιαλυπτως ομοιος . . .Και ξερεις γιατι δεν προκειται να ξαναελθει; Γιατι ειναι ηδη εδω...
Βλεπεις το κυριο ερωτημα δεν ειναι ο θεος αλλα ο ανθρωπος που προσπαθει αν του μοιασει αιωνες τωρα και ακομα καταγραφει τις ιδιοτητες του και τις πραξεις του για να ολοκληροσει την εργασια αυτη .. Βεβαια αλλοι πηραν αλλους δρομους ...
Σκαπανεας >> Και εισαι σιγουρος Qisan οτι καποιοι αλλοι πηραν λαθος δρομους;
Και αν δεν εχουμε την αγαπη ως ασπιδα μας και οπλο μας δεν προκειται να τα καταφερουμε και η Κολαση ή Ο Λαβυρινθος, θα μας καταπιει...
Να μαι πάλι! Αυτό ακριβώς που περιγράφεις Βασούλα μου, είμαι εγώ!!!Βάσω έγραψε:Το συναισθηματικό μας πεδίο "οραματίζεται", και δημιουργεί τις φαντασιώσεις. Δημιουργεί τα "φαντάσματα" των επιθυμιών μας και των προσδοκιών μας...Οραματίζεται την αγάπη, δεν την βιώνει...
Δεν μπορεί να την βιώσει, γιατί δεν γνωρίζει τι είναι...