Ειδήσεις και νέα από το ιντερνετ

΄Ο,τι θα θέλατε να κουβεντιάσετε
΄Ο,τι θα θέλατε να μοιραστείτε
΄Ο,τι θα θέλατε να μάθετε
Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

Ακόμα και οι πέτρες όπως είπε και ο Γέροντας Παϊσιος μπορούν να γίνουν άρτος… και είχε το δίκιο του…

:-o το είπε και ο γέροντας?

ε, τότε είμαι σε καλό δρόμο...Παιδιά μην μασάτε τίποτα!

βρε ουστ! ουστ! ουστ! ερπετά! :? :? :? :? :?
H Aγάπη μου για εσάς έχει χρώμα Λευκό

Εικόνα

Δημοσίευση από Alexandros »

Βάσω…:-( :-( :-( :-(
Στο 4:04 λεπτό… διάβασε!!

τυχαία το έγραψες!!

το διάβασα μόλις πριν λίγες μέρες… τυχαία!

δε το έγραψε έτσι απλά… τυχαία… το έγραψε και για το ίδιο θέμα που γράφουμε και εμείς εδώ…

ευτυχώς έχω σταματήσει να πιστεύω στη τύχη…

http://www.youtube.com/watch?v=14ggrwiCpXs

@};- :-(
Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

βουνό και ποτάμι...
σκέφτεστε τίποτα καλύτερο? :-D :-D :-D

μην λυπόσαστε μωρέ!
Δεν έχέι τέτοια φάτσα ο ΝΙΚΗΤΗΣ!

:x :x :x
H Aγάπη μου για εσάς έχει χρώμα Λευκό

Εικόνα

Όχι… όχι … δε λυπάμαι… είναι φατσούλα της συγκίνησης…:x

Βουνό με ποτάμι λοιπόν και κάπου κοντά και η θάλασσα…
Αρρωσταίνω αν δεν βλέπω θάλασσα, έστω από μακριά…

Και εδώ θα θέσω την ερώτηση αν έχει δει κανεις την εκπομπή σε κρατικό κανάλι «Αυτοί που πήραν τα βουνά»

"Περιγραφή
Η εκπομπή “Αυτοί που Πήραν τα Βουνά”, στόχο της έχει να δείξει τη ζωή των ανθρώπων εκείνων που ενώ έζησαν για μεγάλο χρονικό διάστημα, ή γεννήθηκαν και μεγάλωσαν σε κάποιο μεγάλο αστικό κέντρο, αποφάσισαν να αποκεντρωθούν και να αλλάξουν εντελώς το «μοντέλο» της ζωής και της εργασίας τους, μόνοι ή με την οικογένεια τους, τον σύντροφο, ή φίλους.
Πρόκειται για την αγαπημένη φαντασίωση όλων μας λίγο πολύ κάθε φορά που επιστρέφουμε από ένα Σαββατοκύριακο «απόδρασης» στην εξοχή, η μετά τη «δύσκολη» επιστροφή από τις καλοκαιρινές διακοπές στην καθημερινότητα της μεγάλης πόλης…
Η φυγή σε κάποιο μικρό χωριουδάκι, ή σε ένα απομακρυσμένο νησί του Αιγαίου, η στροφή 180 μοιρων στη ζωή μας…
Μια διαφορετική δουλειά, ποιο ανθρώπινη, ποιο κοντά στη φύση - ένας εντελώς διαφορετικός τρόπος ζωής. Είναι το κρυφό όνειρο σχεδόν κάθε κατοίκου μεγάλου αστικού κέντρου. Πόσοι όμως από εμάς που το ονειρευόμαστε, κάνουμε το όνειρο μας πραγματικότητα;
Κι όμως υπάρχουν ανάμεσα μας εκείνοι που τελικά κατάφεραν να πάρουν τα βουνά! Αυτοί είναι οι πρωταγωνιστές της εκπομπής μας. Οι άνθρωποι εκείνοι που κατάφεραν να αλλάξουν τη ζωή τους, να πάρουν τη μεγάλη απόφαση και να αφήσουν οριστικά τη ζωή στη μεγάλη πόλη, πίσω τους.
Σε αυτή την εκπομπή τους συναντούμε – αυτούς και τις οικογένειες τους - παρακολουθούμε την καθημερινότητα τους, τη δουλειά τους ,τους φίλους, τη ζωή τους...
Αυτά και άλλα πολλά θα παρουσιάζει αύτη η εκπομπή που ταυτόχρονα θα «ταξιδεύει» τον τηλεθεατή όχι μόνο στις ζωές και την τόσο διαφορική καθημερινότητα των πρωταγωνιστών της, άλλα, μέσω αυτών και στις ομορφιές του κάθε τόπου."

Κάποιοι το έκαναν (τουλάχιστον έως ένα βαθμό) πραγματικότητα… :-D
Tελικά είμαστε πολλοί αλλά είμαστε σκόρπιοι…
:D :D :D
Άβαταρ μέλους
VasilisM

Δημοσίευση από VasilisM »

Εγω παντως δεν κανω πλακα.. ανετα την εκανα απο Θεσσαλονικη, ειδικα αν αναγκαζομουν για τους παραπανω λογους. Στο κατω κατω δεν εχω και πολλα να με κρατανε πισω. Σκυλια παιδια λεφτα γιοκ οποτε.. τι εχω να χασω. Ειδικα μαζι με καλους φιλους, εχω ηδη ψηθει.. @};-
Πολέμα και Οραματίσου
Άβαταρ μέλους
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

Δημοσίευση από ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ »

δεν θυμαμαι ακριβως τα λογια , αλλα σε καποιευαγγελιο λεει οτι ο Χριστος δεν θελει χλιαρους, και σε αλλο σημειο λεει ο Ιησους στους μαθητες να πουλησουν τα ιματια τους και να αγορασουν ξιφη.

θελει και τσαμπουκα και πεισμα , και θυμο καμμια φορα, οπως και ο Ιησους στον ναο θυμωσε και γυρισε αναποδα τους παγκους των εμπορων.

μας εχουν περασει οτι οι "πνευματικοι" ανθρωποι πρεπει να αγαπανε , να τα δεχονται ολα (κυριως αυτο ισχυει στηνεκκλησια) εχουν παρερμηνευσει νομιζω)
ξεχνανε οτι οι περισσοτεροι αγιοι της εκκλησιας ηταν πολεμιστες,ι

ο πμευματικος ανθρωπος πρπει να βρει την ισσοροπια μεσα του (οπως γραφει και η υπογραφη μου απο κατω) υπερβολικο ελεος ειναι αδυναμια , υπερβολικη αυστηροτης ειναι καταπιεση

αλλο η Αγαπη η πραγματικη και αλλο να ειμαστε καρπαζοεισπρακτορες

ο πολεμιστης απο την αλλη δεν ειναι και κανενας killer,

η παλια μου υπογραφη ελεγε (λογια ενος σαμουραι)

η οδος του πολεμιστη ειναι να εκδηλωση την Θεια αγαπη, το πνευμα που αγκαλιαζει και τρεφει ολα τα πραγματα

μιλαει για Αγαπη δεν παυει να κυκλοφορει με το ξιφος και ετοιμος να το χρησιμοποιησει οντως στο κεντρο του συνδεμενος με την πηγη

το ξιφος του πολεμιστη συμβολιζει και την δυναμη της εκδηλουμενης σκεψεως,
του Λογου

παραδειγμα, (μιας και μιλαμε για τον γεροντα Παισσιο) οταν τον ρωτησανε μετα το τσερνομπιλ οι μαθητες του, Γεροντα τωρα ολα μολυνθηκαν πως θα πιουμε το νερο? και τι θα τρωμε? εκεινος απαντησε

εγω παιδια μου το παιρνω το ποτηρι το σταυρωνω και λεω εις το Ονομα του Πατρος και του Υιου και του Αγιου πνευματος, και το πινω.

οντως η δυναμη του Λογου κανει και τις πετρες αρτο βρωσιμο
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ την 18 Ιαν 2011 11:00 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ultimately, you must forget about technique. The further you progress, the fewer teachings there are. The Great Path is really No Path.
Morihei Ueshiba
Άβαταρ μέλους
Annoula
Site Admin

Δημοσίευση από Annoula »

βρε ουστ!!!! και σπηλιά και χόρτα και ότι άλλο, παρά μάντρωμα και σφαγή!!!! :mad: :mad:
Αν ο Θεός είναι η πρωταρχική Αιτία η Αγάπη θα είναι το αποτέλεσμα
Πατέρα μου/Μητέρα μου, είναι παιδί της Αλήθειας και μόνο αυτή είναι ο δρόμος ο δικός μου προς εσένα
Πολέμα και Οραματίσου
Άβαταρ μέλους
nondas

Δημοσίευση από nondas »

Δεν ξέρω αλλά κάτι μέσα μου λέει ότι θα υπάρξει αντίδραση καθώς όπως λέει και ο Βασίλης πολλοί είναι πλέον ενημερωμένοι.

Το σύστημα έχει φάει ηδη μια χοντρή σφαλιάρα με τα εμβόλια και νομίζω ότι με το συγκεκριμένο θέμα θα υπάρξει μεγαλύτερη αφύπνιση των ανθρώπων.

Αν πάλι δεν υπάρξει..... Βάσω να έρθω κι εγώ στην σπηλιά; >:d< >:d< >:d< >:d< >:d<
Άβαταρ μέλους
Alexandros

Κωνσταντίνε… >:d< :thumbsup: >:d<
Άβαταρ μέλους
ΙΩΑΝΝΑ

Δημοσίευση από ΙΩΑΝΝΑ »

Σπηλιά και ξερό ψωμί :x :x :x

τσιπάκι ΔΕΝ ΒΑΖΩ ΤΕΛΟΣ :mad: :mad: :mad:
Το ΦΩΣ η ΑΓΑΠΗ και η ΔΥΝΑΜΗ αποκαθησούν το σχέδιο πάνω στη γή

Πολέμα και Οραματίσου !!!
Λεών

Δημοσίευση από Λεών »

Σιγά μην έρθουν τα άγρια να διώξουν τα ήμερα ....

Αυτοί θα φύγουν νύχτα κιόλας και όχι εμείς!!!
Άβαταρ μέλους
ALEXOULA
Συντονιστής

Δημοσίευση από ALEXOULA »

:thumbsup: :-D :-D
Γι' αυτό που πολεμάς είναι μόνο η εξέλιξή σου...Εκεί στον κάθετο άξονα...γιατί όταν αυτός ολοκληρωθεί, ο πόλεμος μετά, στον οριζόντιο, γίνεται αρμονία, ειρήνη και πληρότητα

Site Admin

Δημοσίευση από Δωρουλα »

Κωσταντίνε καλά τα λες!!! :x :x :x
Η πληγωμένη καρδιά μπορεί να Ερωτευθεί
Η προστατευμένη καρδιά δεν μπορεί

Πολέμα και Οραματίσου.

Εικόνα

Reiki Center - Ρεικι
Άβαταρ μέλους
ALEXOULA
Συντονιστής

O Μηχανισμός των Αντικυθήρων ανακατασκευάζεται με τουβλάκια Lego

Λονδίνο, Ηνωμένο Βασίλειο
Ο περίφημος Μηχανισμός των Αντικυθήρων, το σημαντικότερο ίσως τεχνολογικό επίτευγμα της αρχαιότητας, που ανακαλύφθηκε το 1900 σε ένα αρχαίο ναυάγιο και σήμερα βρίσκεται στο Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο στην Αθήνα, δεν έχει σταματήσει να κεντρίζει τη φαντασία των ανθρώπων σε όλο τον κόσμο. Τώρα, ένας δημιουργικός σχεδιαστής, μετά από επίπονη προσπάθεια, έφτιαξε ένα λειτουργικό αντίγραφο του μηχανισμού με τουβλάκια Lego.

Ο σχεδιαστής και μηχανικός της Apple ’ντριου Κάρολ, μετά την αρχική ιδέα που είχε ο δημοσιογράφος ’νταμ Ράδερφοντ, δεν έφτιαξε ένα απλοϊκό παιδικό παιχνίδι, αλλά χρησιμοποίησε 1.500 εξειδικευμένα τουβλάκια και 110 γρανάζια Lego Technic.

Ο Μηχανισμός, σύμφωνα με τους επιστήμονες που τον μελέτησαν, είναι στη ουσία ένας αστρονομικός υπολογιστής (ο αρχαιότερος γνωστός κομπιούτερ) για την πρόβλεψη των ηλιακών και σεληνιακών εκλείψεων. Πιστεύεται ότι κατασκευάστηκε περίπου το 150 π.Χ. και, από τότε που ανακαλύφθηκε, έχει εκπλήξει τους επιστήμονες όλου του κόσμου με την τεχνική του πολυπλοκότητα και το εύρος των γνώσεων που προϋποθέτει.

Έχει αναδημιουργηθεί πολλές φορές, αυτή όμως είναι η πρώτη φορά που κατασκευάστηκε ένα αντίγραφο από Lego, το οποίο μάλιστα λειτουργεί κανονικά. «Αναπαρήγαμε ένα υπολογιστή του 1ου αιώνα προ Χριστού, με το καλύτερο παιχνίδι που έχει εφεύρει ποτέ η ανθρωπότητα» δήλωσε ο Ράδερφορντ.
ΑΠΕ-ΜΠΕ

http://news.in.gr/science-technology/ar ... 1231070791
Γι' αυτό που πολεμάς είναι μόνο η εξέλιξή σου...Εκεί στον κάθετο άξονα...γιατί όταν αυτός ολοκληρωθεί, ο πόλεμος μετά, στον οριζόντιο, γίνεται αρμονία, ειρήνη και πληρότητα

Συντονιστής

AΠΙΣΤΕΥΤΟ: Το Avatar υπάρχει στην Γη!!!

Είναι φαντασία,είναι και πραγματικότητα... Είδαμε την ταινία σας, δείτε τώρα και τη δική μας»...

Με αυτό το μήνυμα, η φυλή Ντόνγκρια Κοντχ της Ινδίας ζητά τη βοήθεια του σκηνοθέτη Τζέιμς Κάμερον, καταδεικνύοντας με ένα ντοκιμαντέρ πόσο η ιστορία της μοιάζει με εκείνη της φυλής Νάβι, που διηγείται το διάσημο πλέον φιλμ του καναδού σκηνοθέτη.

Η έκκληση προς τον Κάμερον δημοσιεύτηκε στο «Variety», το περιοδικό-βίβλο της κινηματογραφικής βιομηχανίας, με στόχο μέσα από ένα ντοκιμαντέρ που αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα της οργάνωσης Survival International (www. survivalinternational.org/films/mine) να κινητοποιήσει την παγκόσμια κοινή γνώμη ώστε να αποτραπεί η καταστροφή του ιερού βουνού και βιότοπου των Ντόνγκρια από μεταλλευτική εταιρεία.

Η βρετανικών συμφερόντων εταιρεία Vedanta του ινδού πολυεκατομμυριούχου Ανίλ Αγκαργουάλ σχεδιάζει την εγκατάσταση μονάδας εξόρυξης βωξίτη στην περιοχή Ορίσα της ανατολικής Ινδίας, όπου από τα πανάρχαια χρόνια ζουν οι Ντόνγκρια.
Αν εξαιρέσουμε τους έγχρωμους λέμουρους, τα εξάποδα άλογα και τα ανθρωποειδή, η ιστορία αυτής της φυλής είναι παρόμοια των Νάβι, λέει ο διευθυντής του Survival Inter-national, Στέφεν Κόρι. «Σαν τους Νάβι του Avatar, οι Ντόνγκρια Κοντχ κινδυνεύουν καθώς τα εδάφη τους απειλούνται με καταστροφή από μια επιχείρηση που δεν θα σταματήσει μπροστά σε τίποτα μέχρι να κατακτήσει τους στόχους της».

Για τους ιθαγενείς, το όρος Νιγιαμγκίρι είναι το ιερό τους βουνό, το ονομάζουν «Ορος του νόμου» και λατρεύουν την κορυφή του ως το θρόνο του Θεού. Οι ίδιοι αποκαλούν τον εαυτό τους «προστάτες των ποταμών», γιατί αιώνες τώρα περιφρουρούν τα δάση και τα ποτάμια που αναβλύζουν από τους λόφους τους.

Οικολογική καταστροφή
Τα περίπου 8.000 μέλη των Ντόνγκρια ασχολούνται με τη γεωργία στις πλαγιές του βουνού, εκτρέφουν ζώα στο δάσος και συλλέγουν φρούτα, λουλούδια και φύλλα που πουλούν. Το μεταλλείο θα καταστρέψει τα δάση από τα οποία εξαρτούν τη ζωή τους τόσο οι Ντόνγκρια όσο και άλλες ομάδες που ζουν στην περιοχή.

Ηδη κάποιες από αυτές εξαναγκάστηκαν να μετατοπιστούν από μονάδα επεξεργασίας βωξίτη που λειτουργεί η Vedanta στους πρόποδες του Νιγιαμγκίρι, ενώ όσοι παρέμειναν προσβλήθηκαν από νόσους και είδαν τις σοδειές τους να καταστρέφονται.
Το σχέδιο της Vedanta έχει ξεσηκώσει τέτοια πολεμική ώστε η Αγγλικανική Εκκλησία πούλησε τις μετοχές της για «λόγους ηθικής τάξης» δηλώνοντας: «Δεν μας ικανοποιεί το επίπεδο του σεβασμού των ανθρωπίνων δικαιωμάτων που έχει επιδείξει η εταιρεία».

Οι Ντόνγκρια, παρά τις απειλές που έχουν δεχθεί, δεν έχουν σταματήσει τις κινητοποιήσεις τους και δηλώνουν αποφασισμένοι να αποτρέψουν τη μεταμόρφωση του ιερού τους τόπου σε βιομηχανικό σκουπιδότοπο στο όνομα μιας κακώς εννοούμενης προόδου. Ολοι τους έχουν απορρίψει τις αποζημιώσεις που τους έχει προσφέρει η Vedanta.
«Αν μας πετάξουν από το βουνό μας θα χάσουμε την ταυτότητά μας, το παρελθόν και το μέλλον μας. Στην αρχή θα μπορούσαμε να κολυμπάμε στα χρήματα, αλλά σύντομα θα μεταμορφωνόμαστε σε ξεριζωμένους ζητιάνους». Πηγη: 24ωρο

http://www.google.gr/url?sa=t&source=we ... XC3HKaP3zQ

Επιστροφή στο “Ο,ΤΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ”