Βασω καποτε μου ειπες 'Να εχεις οραμα για την ζωη και μην αφησεις κανεναν να το μολυνει'. Εκεινη την μερα μου εκανες ενα ανεκτιμητο δωρο. Σευχαριστω μεσα απο την καρδια μου γι αυτο..
Λεων θελω να σου πω ενα μεγαλο ευχαριστω γι αυτο που επιχειρουμε να κανουμε στην ομαδα μας. Ηδη εχω λαβει πολλα και επιφυλασομαι να δωσω απο την μερια μου οτι μου ζητηθει..Ζουμε θεικες στιγμες και αυτο δεν μπορω να το θεωρησω παρα Ευλογια.
Αν ο Θεός είναι η πρωταρχική Αιτία η Αγάπη θα είναι το αποτέλεσμα
Πατέρα μου/Μητέρα μου, είναι παιδί της Αλήθειας και μόνο αυτή είναι ο δρόμος ο δικός μου προς εσένα
Πολέμα και Οραματίσου
Εχω όραμα για τον Κόσμο μας...Ακόμα και αν κάποιος το βλέπει επικριτικά και με καχυποψία, ούτε ένα μόριο δεν κλονίζει από την ομορφιά του...
Και έχω πια και τις αποδείξεις γι' αυτό...
Λυπάμαι πραγματικά όσους ανθρώπους εργάζονται στον πνευματικό τους Δρόμο, μόνο με όνειρα και ελπίδες...
Γιατί αυτά δεν είναι ικανά να τον κάνουν να επιστρέψει αγνά και αυθεντικά στο βασίλειο της Καρδιάς του θεού...
συνεχίζουμε λοιπόν...με Δύναμη, Θάρρος και Ευλογία...
Γι' αυτό που πολεμάς είναι μόνο η εξέλιξή σου...Εκεί στον κάθετο άξονα...γιατί όταν αυτός ολοκληρωθεί, ο πόλεμος μετά, στον οριζόντιο, γίνεται αρμονία, ειρήνη και πληρότητα
Ας είμαι και ο μόνος ΄Ανθρωπος που πιστεύει στην Δύναμη της Αγάπης, δεν παίρνω ποτέ τον Λόγο μου πίσω...Θα την υπηρετώ, ακόμα κι αν μείνω μόνη και αξιοκατάκριτη από αυτούς που όφειλαν να είναι οι αγαπημένοι μου... ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΩ!!!