Πήγαμε με το μικρό και την μικρή (την Αμαλία ) και είναι πολύ -πολύ καλή!!!
Η τηγανια πάει σύννεφο!
Όμως και θα στο πω, γιατί είναι βιωμένο, μέσα στην ανοιχτή καρδιά, αλλάζουν όλα και όλοι...
Γιατί η ανοιχτή καρδιά ξέρει να συγχωρεί και να προχωράει
Και αυτό από μόνο του είναι Σκοπός!
Παιδιά το "Μαύρο κύκνο" (Black swan) δεν τον έχει αναφέρει κανείς στο φόρουμ και απορώ. Χθες το είδα. Αυτή η ταινία είναι, πώς να το πω, σα να βλέπεις κάποιες από τις συζητήσεις του φόρουμ σε ταινία...; Κάπως έτσι...
Ήταν λίγο άγρια βέβαια για τα γούστα μου, αλλά δεν το μετανιώνω. Σάμπως η πραγματικότητα είναι λιγότερο άγρια;
Αυτή η ταινία είναι, πώς να το πω, σα να βλέπεις κάποιες από τις συζητήσεις του φόρουμ σε ταινία...;
βρε κοριτσια... εγώ δεν ειδα να πραγματευεται τίποτα από αυτα που συζητάμε...
Ο μαυρος κύκνος είναι ο άλλος έαυτος μιας κοπέλας με διπλή προσωπικοτητα....Μια κοπέλα σχιζοφρενής... άρρωστη...
Όμως και θα στο πω, γιατί είναι βιωμένο, μέσα στην ανοιχτή καρδιά, αλλάζουν όλα και όλοι...
Αυτή η ταινία είναι, πώς να το πω, σα να βλέπεις κάποιες από τις συζητήσεις του φόρουμ σε ταινία...;
βρε κοριτσια... εγώ δεν ειδα να πραγματευεται τίποτα από αυτα που συζητάμε...
Ο μαυρος κύκνος είναι ο άλλος έαυτος μιας κοπέλας με διπλή προσωπικοτητα....Μια κοπέλα σχιζοφρενής... άρρωστη...
Ακριβώς αυτό είναι Ντάνυ μου... Η κοπέλα, μετά την καταπίεση και την χειραγώγηση της μητέρας της, έγινε ένας άνθρωπος με μανία καταδίωξης, που παντού έβλεπε εχθρούς, που δεν ήξερε να προσδιορίσει αν και γιατί αξίζει, που είχε εντελώς χάσει τον εαυτό του... Στον βαθμό του να χάνει και την πραγματικότητα...
Πιστεύω πως έχει κάποια σχέση με αυτά που λέμε εδώ... Έστω, αν θες, από την οπτική του σε τι βαθμό μπορούν να σε χειριστούν οι δικοί σου. Η κοπέλα φοβότανε τόσο τον θυμό όσο και την στεναχώρια της μητέρας της, που στην ίδια έβλεπε απλά τα όνειρα που εκείνη "θυσίασε" για χάρη της...
I have loved the stars too fondly to be fearful of the night...
κι εγώ την έχω βάλει στο μάτι αυτή την ταινία, και μάλλον απ' ότι κατάλαβα από το τρέιλερ, θα συμφωνήσω με την Ντάννυ, αυτό αντελήφθηκα κι εγώ ότι παίζει... Είναι γνωστός, να υποθέσω αυτός Βασιλάκι?? κάτι θα ξέρεις εσύ, σ εμπιστεύομαι
Ο Christian είναι ένα 10χρονο αγόρι, που μετά το θάνατο της μητέρας του από καρκίνο μετακομίζει από το Λονδίνο πίσω στη Δανία με τον πατέρα του, με τον οποίο η σχέση του δεν είναι και η καλύτερη, ενώ ο ίδιος συνεχίζει να ταξιδεύει συχνά στο Λονδίνο λόγω δουλειάς. Στο σχολείο, γνωρίζει τον Elias, έναν συνομήλικό του που πέφτει συχνά θύμα σωματικής βίας από μεγαλύτερα παιδιά και αντιμετωπίζει προβλήματα στο σπίτι, λόγω του ότι οι γονείς του βρίσκονται σε διάσταση. Όταν ο Christian υπερασπίζεται τον Elias, απέναντι στους «τραμπούκους» του σχολείου, μια δυνατή αλλά και ριψοκίνδυνη φιλία αναπτύσσεται ανάμεσά τους, που αναπόφευκτα διασταυρώνει και τις ζωές των δυο οικογενειών. Πού θα τους οδηγήσει αυτή η φιλία;
Πολύ καλή κοινωνική ταινια...