Θέλω να μοιραστώ μαζί σας ένα αίσθημα χαράς...
Ο αληθινός μας Εαυτός είναι αυθόρμητος και αγαπά, προσφέρει και επικοινωνεί...Αποδέχεται τον εαυτό μας το ίδιο με τους άλλους. Διευρύνεται συνεχώς και τελειοποιεί τα συναισθήματα μας, τις σκέψεις μας, την συνείδησή μας...Δεν κρίνει και δεν διαχωρίζει το αρνητικό με το θετικό, εμπεριέχει και εμπειριώνει τον θεό μέσα από την εμπιστοσύνη στην Ζωή...
Είναι δημιουργικός και έχει χαρίσματα, παίζει και παραδίδεται στο Σύμπαν, αποκαθιστώντας το δίκτυο της Αγάπης, σέβεται τους Νόμους του θεού, εκφράζει την αλήθεια του, όποια και αν είναι και βιώνει με ελευθερία την φυσική του υπόσταση, το ίδιο αυθεντικά με την πνευματική του υπόσταση...
Κυρίως έχει ήθος! Και αυτό μας αναπτύσσει με ενσυναίσθηση...
Για όλα αυτά που διαβάζω στην ενότητα ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ, Λεών σ' ευχαριστώ...Νομίζω ότι δεν υπήρχε πιο κατάλληλος ΄Ανθρωπος να δημιουργήσει τις προϋποθέσεις να βρούν οι άνθρωποι τον αληθινό τους Εαυτό...
Και χαίρομαι πολύ που αυτό συντελείται αυτήν την στιγμή, σ' αυτόν εδώ τον χώρο, που τόσο αγαπώ και αγαπάτε όλοι σας!
Εχω όραμα για τον Κόσμο μας...Ακόμα και αν κάποιος το βλέπει επικριτικά και με καχυποψία, ούτε ένα μόριο δεν κλονίζει από την ομορφιά του...
Και έχω πια και τις αποδείξεις γι' αυτό...
Λυπάμαι πραγματικά όσους ανθρώπους εργάζονται στον πνευματικό τους Δρόμο, μόνο με όνειρα και ελπίδες...
Γιατί αυτά δεν είναι ικανά να τον κάνουν να επιστρέψει αγνά και αυθεντικά στο βασίλειο της Καρδιάς του θεού...
συνεχίζουμε λοιπόν...με Δύναμη, Θάρρος και Ευλογία...