Γι' αυτό που πολεμάς είναι μόνο η εξέλιξή σου...Εκεί στον κάθετο άξονα...γιατί όταν αυτός ολοκληρωθεί, ο πόλεμος μετά, στον οριζόντιο, γίνεται αρμονία, ειρήνη και πληρότητα
Πολέμα και Οραματίσου
Καλησπερίζω την ομάδα του forum. ευτυχώς θα αποφύγω να ανοίξω νέο θέμα στο φόρουμ αλλά δυστυχώς θα σας πάρω από τα «μούτρα» (που λέει ο λόγος) αλλά δεν έχω την πολυτέλεια για κάτι καλύτερο. Είμαι σε μια κρίσιμη καμπή της ζωής μου και χρειάζομαι τουλάχιστον κάποιες συμβουλές για το πώς θα μπορούσα να αποστηθίσω κείμενα και γενικότερα πως θα να αφυπνίσω απαραιτητες λειτουργείς του εγκέφαλου μου (διαύγεια & μνήμη) έτσι ώστε να μπορέσω να καταφερω την αποστηθιση. Ως τώρα στην ζωή μου δεν είχα ανάλογη δοκιμασία σε επίπεδο γραπτών εξετάσεων και θεωρώ πως υπολείπομαι έναντι άλλων στο κομμάτι της αποστήθισης και της μελέτης. (με έχουν πάρει και τα χρόνια! ) Έχω διαβάσει για διάφορα ιάματα όπως πχ αιματίτης κρύσταλλοι που βοηθούν αλλά και διάφορα αφεψήματα όπως gingo biloba η κροκός Κοζάνης που συμβάλουν και αυτά με τον τρόπο τους ως προς αυτό. θα ήθελα λοιπόν κάποιες συμβουλές αν γνωρίζετε κάτι παραπάνω για αυτά που χρειάζομαι. Δεν ξέρω από θα μπορούσα να προμηθευτώ κάποιους κρυστάλλους η κάποιο ίαμα η γενικότερα πώς να καταφέρω φτιάξω μονός μου (στο μαγείρεμα καλά τα πάμε αλλά αυτό εδώ δεν είναι μαγειρική! :-) ακούγομαι πελαγωμένος ε; ) Ειλικρινα κάθε συμβουλή είναι ευπρόσδεκτη και υπεροπολυτιμη. Σας Ευχαριστώ εκ των πρότερων!!!