Τι γίνεται βρε παιδιά!!
-
O_ΑΣΥΝΕΙΔΗΤΟΣ
για κάποιο λόγο που δεν έχω κατανοήσει ακόμα ,νιώθω μία μεγάλη αγάπη για τον Αρχάγελλο ΜέτατρονΛεών έγραψε:
Μέτατρον
Η εικόνα που χει ο Τασος είναι μία απ τις πολλές του Ουριήλ.
Ισως να τον δείχνουν και σαν Μέτατρον για τον κόμβο απο πάνω του.
Το ΦΩΣ η ΑΓΑΠΗ και η ΔΥΝΑΜΗ αποκαθησούν το σχέδιο πάνω στη γή
Πολέμα και Οραματίσου !!!
Πολέμα και Οραματίσου !!!
Γλυκητάτη fab1612 (sorry, δεν θυμάμαι το πραγματικό σου)fab1612 έγραψε:Λεών αφού το πρόβλημά σου, όπου γράφεις, είναι το σεξ, τι θέλεις να σου πω, δεν είσαι για σοβαρή συζήτηση. Ελπίζω να μην παραμύθιασες τον κόσμο ότι είσαι ψυχολόγος και ξέρεις, μπούρδες φίλτατε, μπούρδες.
Πόσο χαίρομαι όταν εκφράζεσαι με αγάπη για όλους....
Μπράβο καλή μου, σκέτο μέλι...
Καλή ημέρα και σε εσένα
-
Λεών
Λεών ότι και να πεις ότι και να κάνεις δεν με αφορά αφού τηρείς τα όρια που εγώ θέτω για τον εαυτό μου. Όπως σου ξαναείπα έκανα αυτό που θεωρώ ότι έπρεπε να κάνω αφού έπεσε στην αντίληψή μου η κίνησή σου για κλειστή ομάδα, και τέλος.
Υπήρξε επιπλέον σχολιασμός από μέρους μου ώστε να κλείσει το θέμα που εγώ άνοιξα γιατί αυτό είναι το ορθό.
Με συγχωρείς τώρα γιατί υπάρχουν και πιο σημαντικά πράγματα από τα σεξουαλικά σου προβλήματα.
Υπήρξε επιπλέον σχολιασμός από μέρους μου ώστε να κλείσει το θέμα που εγώ άνοιξα γιατί αυτό είναι το ορθό.
Με συγχωρείς τώρα γιατί υπάρχουν και πιο σημαντικά πράγματα από τα σεξουαλικά σου προβλήματα.
-
Λεών
Βρε Φαπ μου θυμίζεις εκείνες τις χαζογκόμενες...
που κάνουν σαν τρελές και τρέχουν πίσω απο έναν
Σταρ...να τον θαυμασουν..
’σε να κρίνουν τα παιδιά που έχω στην ομάδα μου...
το τί είμαι και τι δεν είμαι..και εσύ πάνε να φάς απο αλλού
αυτό που δεν μπορείς να πάρεις απο μένα...
Κάτσε με τα όρια σου και ασε εμένα να γουστάρω ελευθερία.

που κάνουν σαν τρελές και τρέχουν πίσω απο έναν
Σταρ...να τον θαυμασουν..
’σε να κρίνουν τα παιδιά που έχω στην ομάδα μου...
το τί είμαι και τι δεν είμαι..και εσύ πάνε να φάς απο αλλού
αυτό που δεν μπορείς να πάρεις απο μένα...
Κάτσε με τα όρια σου και ασε εμένα να γουστάρω ελευθερία.
ρε fab ποιος ρώτησε τη γνώμη σου για την κλειστή ομάδα? και ποιος σε έθεσε προστάτη των θεμάτων και των κλειστών ομάδων του φόρουμ?
Λέων

Λέων
Αν ο Θεός είναι η πρωταρχική Αιτία η Αγάπη θα είναι το αποτέλεσμα
Πατέρα μου/Μητέρα μου, είναι παιδί της Αλήθειας και μόνο αυτή είναι ο δρόμος ο δικός μου προς εσένα
Πολέμα και Οραματίσου
Πατέρα μου/Μητέρα μου, είναι παιδί της Αλήθειας και μόνο αυτή είναι ο δρόμος ο δικός μου προς εσένα
Πολέμα και Οραματίσου