Και κάτι για αλλαγή!
Συντονιστής: Emmaki
Γιαννάκη πρόσεχε σαυτήν ειδικά την περιοχή
καλού κακού να αποφύγεις να παίζεις με τα σύμβολα
γιατί μπορεί να την πατήσεις

καλού κακού να αποφύγεις να παίζεις με τα σύμβολα
γιατί μπορεί να την πατήσεις
Γι' αυτό που πολεμάς είναι μόνο η εξέλιξή σου...Εκεί στον κάθετο άξονα...γιατί όταν αυτός ολοκληρωθεί, ο πόλεμος μετά, στον οριζόντιο, γίνεται αρμονία, ειρήνη και πληρότητα
- Alexandros
Δε παίζεστε!!!! Έχω ρίξει το γέλιο της αρκούδας και είμαι και στην δουλειά!!!
Να πω την αλήθεια προτιμώ τις παραλίες που έχουν λουόμενους με ένδυμα για πολλούς λόγους!
Γλυτώνεις και λεφτά για τέντες, και δεν καίγεσαι, κύριος στα επίμαχα σημεία που είναι και πιο ευαίσθητα (αααουτςςς) και τέλος το τσιτσίδι δεν αφήνει πολλά περιθώρια στη φαντασία.
Ύστερα αν είναι να πάρω κάποια από αυτά τα αγαθά που κυκλοφορούν στην παραλία στο σπίτι μου θέλω να έχω και την χαρά του μικρού παιδιού που ανοίγει το περιτύλιγμα για να πάρει το δώρο του!!!
Βεβαία άμα βγει μάπα το δώρο υπάρχει ένα θεματάκι αλλα όπως και να έχει όμως προτιμώ τις εκπλήξεις και τα δώρα είναι πάντα δώρα!!:x
-
O_ΑΣΥΝΕΙΔΗΤΟΣ
-
O_ΑΣΥΝΕΙΔΗΤΟΣ
αααααααααα
δεν υπαρχετε!!!
Εμμακι ολοκληρη διατριβη εχεις κανει στο θεμα υποκλινομαι..
Λοιπον την επομενη φορα που θα παμε μπανακι μαζι θελω σεμιναριο επι τοπου...!!!
Αν και κατι μου λεει που οταν βρεθω σε παραλια θα το ερευνησω και μονη μου, μετα την περιγραφη σου!!! ευχομαι να ειμαι λιγο διακριτικη λεμε τωρα κουβεντα να κανουμε και να μην αρχισω να ξεραινωμαι στα γελια

δεν υπαρχετε!!!
Εμμακι ολοκληρη διατριβη εχεις κανει στο θεμα υποκλινομαι..
Λοιπον την επομενη φορα που θα παμε μπανακι μαζι θελω σεμιναριο επι τοπου...!!!
Αν και κατι μου λεει που οταν βρεθω σε παραλια θα το ερευνησω και μονη μου, μετα την περιγραφη σου!!! ευχομαι να ειμαι λιγο διακριτικη λεμε τωρα κουβεντα να κανουμε και να μην αρχισω να ξεραινωμαι στα γελια