Εχω συγκλονιστει και εγω.....με ολα αυτα!!!
Ενα μικρο παραδειγμα....απο την καθημερινη μου ζωη....σαφως πιο ελαφρυ...
Στη σχολη χορου εχουμε εναν αντρα..αρκετα παχυ...και ετσι αγαθουλη...ειναι 42 ετων και φαινεται για 30....
Στα παρτυ καμια δεν ηθελε να χορευει μαζι του γιατι ειναι λιγο καπως για τα γουστα τους....βεβαια οι περισσοτερες αναγκαστικα χορευουν....

...ή τον κοροιδευαν..ή χιλια δυο...
Εκεινος ομως δεν αισθανεται στο περιθωριο..ειναι ανετος, χαρουμενος ανθρωπος..ετσι καποια στιγμη, πριν παμε στο παρτυ, καθομαι μαζι του στη σχολη και συζηταμε ....γελασα παρα πολυ...ειναι βεβαια στον κοσμο του, αλλα ειχε χαρα...(τουλαχιστον επιφανειακα).....μετα πηγαμε στο παρτυ και χορευαμε συνεχεια...καναμε χαβαλε..γελαγαμε...και ερχεται καποια στιγμη, μια κοπελα που ειναι ολοφανερο οτι δεν τον συμπαθει επειδη ειναι παχυς..και μου λεει..μα καλα πως χορευεις μαζι του...αφου δεν ξερει να χορεψει....και της απανταω γιατι εσυ ξερεις να χορεψεις καλυτερα επειδη εισαι αδυνατη????Αν θελεις να γινεις δασκαλα χορου, θα μαθεις να αγαπας τους ανθρωπους και οχι να κανεις διακρισεις.....
Δεν ξαναμιλησε....και εφυγε!!!!
Ειναι φοβερο, που σε καθε μικρη κοινωνια..ο ρατσισμος ολων των ειδων βγαζει τα δοντια του !!!