silver29 έγραψε:την προτιμω κλειστη... δεν φοβαμαι καμεναν και τιποτα απλα δεν θα ηθελα να διαβαζει καποιος αγνωστος αυτα που θα εκφραζω τρωγοντας φυστικια, ουτε να σχολιαζουν τα λεγομενα μου σε κανενα παραξενο φορουμ
ακριβώς έτσι
όσο ζούμε σε τούτον τον κόσμο, θα τον Ερωτευόμαστε με όλη μας την Αγνότητα, έτσι ώστε να πάμε στον Θεό γεμάτοι από Αγάπη και όχι γεμάτοι από φόβο...
Λεών ,θέλω και γω να είμαι στην ομάδα αυτή ,
και γνωρίζω πολύ καλά ότι αν και δεν σε έχω συναντήσει ποτέ
δεν μου είσαι καθόλου άγνωστος ;)
Γι' αυτό που πολεμάς είναι μόνο η εξέλιξή σου...Εκεί στον κάθετο άξονα...γιατί όταν αυτός ολοκληρωθεί, ο πόλεμος μετά, στον οριζόντιο, γίνεται αρμονία, ειρήνη και πληρότητα
Από πεποίθηση δεν είμαι υπέρ των κλειστών ομάδων, γιατί διαχωρίζουν τον κόσμο... Στους "εντός" και τους "εκτός". Σε αυτούς που τους "επιτρέπετε" να είναι και σε εκείνους που δεν τους "επιτρέπετε". Ίσως να μην μου αρέσει γενικά η έννοια του "κλειστού".
Αλλά η αλήθεια είναι πως δεν γίνετε να λειτουργήσει διαφορετικά μια ομάδα με ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα. Επειδή αυτό το φόρουμ είναι προσβάσιμο από πάρα πολλούς ανθρώπους με ίσως όχι και τόσο αγαθές προθέσεις.
Το να μοιράζεται κανείς πράγματα είναι χρήσιμο για όλους. Όλοι κερδίζουν (και αυτοί που λένε και εκείνοι που ακούνε). Αν μια τέτοια ομάδα μπορεί να δώσει την ασφάλεια σε όποιον την χρειάζεται για να μοιραστεί κάτι παραπάνω που δεν θέλει/μπορεί να το κάνει σε κάποια άλλη ενότητα του φόρουμ, ε, μακάρι να γίνει ^_^
Παρεμπιπτόντως, θα έχει κάποιες συγκεκριμένες υποχρεώσεις/προϋποθέσεις?
I have loved the stars too fondly to be fearful of the night...
Λεων με πολυ μεγαλη μου χαρα να ειμαι και εγω σε αυτη την ομαδα!!!!!!
Ας είμαι και ο μόνος ΄Ανθρωπος που πιστεύει στην Δύναμη της Αγάπης, δεν παίρνω ποτέ τον Λόγο μου πίσω...Θα την υπηρετώ, ακόμα κι αν μείνω μόνη και αξιοκατάκριτη από αυτούς που όφειλαν να είναι οι αγαπημένοι μου... ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΩ!!!