Εχω μια προσωπικη ιστορια να πω και δεν ειμαι σιγουρος αν εχει κανει με το Reiki η οχι!
Τον Αυγουστο πηγα διακοπες στα νησια και γυρισα με μεγαλο φωτογραφικο ηλικο και καλη διαθεση! Βλεπωντας τις φωτογραφιες μου καταλαβα οτι ενιωθα διαφορετικα οταν εβλεπα μια σιγκεκριμενη φωτογραφια..με τη Θαλασσα! Την Εβαλα στο τοιχο για ενα σχεδον μηνα και ολα ηταν υπεροχα στη διαθεση μου και ετσι αποφασισα να τη στηλω για εκτυπωση και μεγενθηνση! Απο τοτε ειναι στον τοιχο μου και πιστευω τα καλα vibes να κρατησουν μεχρι το καλοκαιρι που θα ξαναβγω στα νησια.
Καλώς ήρθες Ντίνο!
Ελπίζω να ήρθες για να μοιραστείς μαζί μας και άλλα πράγματα όμως..
Το λέω γιατί η διαφήμιση απαγορεύεται απο τους όρους του forum... ;)
ntinoska έγραψε:εκτυπωση
επεξεργασία: έσβησα και γω το link απο την παράθεση..
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Αμαλία την 03 Ιαν 2011 8:58 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Είναι βολικό να γίνεσαι καλός άνθρωπος από φόβο, από το να γίνεσαι συνειδητός στην Αγάπη και να τους έχεις όλους εναντίον σου...
Ο ΄Ανθρωπος δεν έχει απλά την νοημοσύνη του λεξικού, αλλά την Σοφία του θεού…Και για να την εκφράσει, χρειάζεται πρωτίστως να αφοσιωθεί σ’ αυτό που Είναι… B.N.
Αμαλία έγραψε:Καλώς ήρθες Ντίνο!
Ελπίζω να ήρθες για να μοιραστείς μαζί μας και άλλα πράγματα όμως..
Το λέω γιατί η διαφήμιση απαγορεύεται απο τους όρους του forum... ;)
ntinoska έγραψε:εκτυπωση
τι διαφημίζει?
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Vasoula την 03 Ιαν 2011 9:11 pm, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.