Αλεξαντρε μου ...
Θελω να μοιραστω και να ευχαριστησω για αυτην την συναντηση την Βασω, τον Αλεξαντρο , και το Ευακι με τον Σπυρο και την Ελενα..
Ενα χωριουδακι μας εβγαλε εκτος απο την διαδρομη που ειχαμε σκοπο να ακολουθησουμε και ετσι αλλαξαμε προορισμο και αποφασισαμε να παμε Ναυπακτο..
Συναντηθηκαμε με τον Αλεξαντρο που απο το πρωτο τεταρτο ειτανε σαν να γνωριζωμαστε χρονια..
Αλεξαντρε και για εμενα και τον συντροφο μου ειναι τιμη που σε γνωρισα εισαι πολυ γλυκο και ευγενικο πλασμα..
Ειναι υπεροχο που οπου βρεθουμε γινεται μια συναντηση φορουμ..
Ημουν τοσο χαρουμενη στην επιστροφη και ελεγα στο Γιωργο για το ποσο χαρηκα που σε γνωρισα, και γυρναει και μου λεει: εχω παθει πλακα σκεφτομουν το εξης απο την ωρα που μας ειπε ο Αλεξαντρος να παμε σπιτι του ενιωσια σαν πηγα μας ειχε μολις γνωρισει και μας καλουσε σπιτι του...
Επιτα σας εβλεπα με την Ευη ποσο ευτυχισμενες ειστε, σε ακουω καθε φορα που μιλας με καποιο παιδι απο το φορουμ, ειστε αδερφες ψυχες... περα απο συγγενιες και πρεπει..
Ξερεις με ολα αυτα σκεφτομουν ΜΑΓΚΙΑ ΣΑΣ αυτο που εχετε πετυχει , περασα και εγω υπεροχα και γνωρισα καταπληκτικους ανθρωπους, να απλα σκεφτομουν μονο οτι ενω ειμασταν στην Αθηνα εναν αδερφο εχω μονο κια δεν με ρωτησε καν που θα κανουμε πρωτοχρονια..
Και εσεις ταξιδευτε για να βρεθειτε...
Το μυνημα ηταν σαφες δεν εχω λογια να περιγραψω αυτο που νιωθω...
Η φιλια μας...!!!!
Βασω, Αλεξαντρε, Ευακι, Σπυρο, Ελενα σας ευχαριστω για τις ομορφες στιγμες που περασαμε και το μυνημα που κοινωνησατε στον συντροφο μου μεσα απο την συναντηση μας..