ΚΑΛΗΜΕΡΑ...ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ...ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ!!!!!
- Madraoulas
Στο Ελληνικό, στο ολυμπιακό κέντρο ξιφασκίας αυτή την Παρασκευή-Σάββατο & Κυριακή γίνεται η 1η έκθεση με θέμα ΑΡΩΜΑ ΥΓΕΙΑΣ με εκθέτες απο τους εναλλακτικούς τρόπους. Στο www.salveo.gr έχει την σχετική ενημέρωση
Θα είμαι στο περίπτερο του Σωματείου Ρεφλεξολόγων το σαββατο 4-9 το βράδυ.
Οποιος θέλει μπορεί να περάσει να ενημερωθεί και να χαζέψει γενικά αλλά και ειδικά
Θα είμαι στο περίπτερο του Σωματείου Ρεφλεξολόγων το σαββατο 4-9 το βράδυ.
Οποιος θέλει μπορεί να περάσει να ενημερωθεί και να χαζέψει γενικά αλλά και ειδικά
Ενδιαφέρον Σοκολιλού!!!
Θα προσπαθήσω να περάσω....(γιατί μην ξεχνιόμαστε, έχουμε συνέδριο την Κυριακή........last!!!!!!!!)

Θα προσπαθήσω να περάσω....(γιατί μην ξεχνιόμαστε, έχουμε συνέδριο την Κυριακή........last!!!!!!!!)
Ας είμαι και ο μόνος ΄Ανθρωπος που πιστεύει στην Δύναμη της Αγάπης, δεν παίρνω ποτέ τον Λόγο μου πίσω...Θα την υπηρετώ, ακόμα κι αν μείνω μόνη και αξιοκατάκριτη από αυτούς που όφειλαν να είναι οι αγαπημένοι μου... ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΩ!!!
Reiki Center - Ρεικι
Reiki Center - Ρεικι
Αμήν....!!! :roll:
H Aγάπη μου για εσάς έχει χρώμα Λευκό

Ναιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!Γιούπιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι...
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Ας είμαι και ο μόνος ΄Ανθρωπος που πιστεύει στην Δύναμη της Αγάπης, δεν παίρνω ποτέ τον Λόγο μου πίσω...Θα την υπηρετώ, ακόμα κι αν μείνω μόνη και αξιοκατάκριτη από αυτούς που όφειλαν να είναι οι αγαπημένοι μου... ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΩ!!!
Reiki Center - Ρεικι
Reiki Center - Ρεικι
Δεν μας έφταναν τα συνέδρια, έχουμε και Γερμανούς επισκέπτες, έχουμε και ένα big event την Παρασκευή για τα 40 χρόνια της εταιρίας, και αμάαααααααααααν!!!!
΄Ελεος...εσείς εκεί πάνω....εεεεεεεεεεεεεεεεεεε!!! βοήθειααααα!!!
Τώρα έχουν πάει για φαγητό...
Και εγώ θα φύγω σε μισή ώρα για άλλη γη...άλλα μέρη...

΄Ελεος...εσείς εκεί πάνω....εεεεεεεεεεεεεεεεεεε!!! βοήθειααααα!!!
Τώρα έχουν πάει για φαγητό...
Και εγώ θα φύγω σε μισή ώρα για άλλη γη...άλλα μέρη...

H Aγάπη μου για εσάς έχει χρώμα Λευκό

Πας να συναντήσεις τους εκεί πάνω-πάνω? πως?Και εγώ θα φύγω σε μισή ώρα για άλλη γη...άλλα μέρη

There is a difference between knowing the path and walking the path