Ενδιαφέροντα...

΄Ο,τι θα θέλατε να κουβεντιάσετε
΄Ο,τι θα θέλατε να μοιραστείτε
΄Ο,τι θα θέλατε να μάθετε
Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

κι αλλο σχετικό... :-(

http://www.youtube.com/watch?v=drzpHVVKuSg

έτσι για να πάρουμε μια άμεση αντίληψη του τι είναι "το μαντρί" και πόσο δύσκολα είναι να βγει κανείς από εκεί...

πόσο μας μπερδεύει η υποκειμενική πραγματικότητα που μας έμαθαν ότι είναι ο κόσμος μας!

και αγνοούμε την αλήθεια

πόσο φοβόμαστε να μείνουμε έξω από το "μαντρί" για να μην μείνουμε μόνοι μας...Αν γνωρίσουμε την αλήθεια, κανείς δεν θα μας πιστέψει...

@};-
H Aγάπη μου για εσάς έχει χρώμα Λευκό

Εικόνα
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

Εικόνα
Site Admin

Δημοσίευση από Danielli »

Μάλιστα... :?
Όμως και θα στο πω, γιατί είναι βιωμένο, μέσα στην ανοιχτή καρδιά, αλλάζουν όλα και όλοι...
Γιατί η ανοιχτή καρδιά ξέρει να συγχωρεί και να προχωράει
Και αυτό από μόνο του είναι Σκοπός!
Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

Ντάννυ, σας το έχω ήδη πει...

τίποτα απο την πραγματικότητα δεν είναι αληθινό...

Πλασματική η οικονομική κρίση, πλασματικη και η ευφορία, πλάσματική η ασθένεια, πλασματικό το μίσος που τροφοδοτούν τους λαούς και τις καρδιές των ανθρώπων, για τα εδάφη, την θρησκεια, τους διωγμούς...

δεν είναι η Αλήθεια...το φωνάζω...αλλά κανείς δεν φαίνεται να με πιστεύει.... :-( :-( :-(

Εικόνα
Site Admin

δεν είναι η Αλήθεια...το φωνάζω...αλλά κανείς δεν φαίνεται να με πιστεύει....
Αν κάποιος -πραγματικά- σε ακούσει, θα σε πιστεψει...
Αλλά πρώτα πρέπει να έχει καταλάβει ότι η ζωη είναι ένα θεατρο με μοιρασμένους ρόλους... και η ανθρωπότητα ένα μεγαλύτερο, που αυτη τη στιγμή έχει επιλέξει να παιζει δραματική περιπέτεια.

"Αυτοί" που "θέλουν" να μας ελέγξουν? Ποιοι είναι?

Ειναι ένας αόρατος φόβος?... σαν αυτούς που έχει η φίλη μου που πάσχει από μανια καταδίωξης?...

Ανθρωπάκια που έχουν πάρει ρόλους στα σοβαρά!
Που έχουν πάρει το ρόλο της μαμάς που δειχνει το βιντεο που εβαλε τσιπάκι στο παιδι της για να το "ελευθερώσει" και καλά,και να γνωριζει που είναι ανα πάσα στιγμή!
Καλύτερα να φοβάται ο λαος παρά Εγώ.... δηλαδή.

Μήπως με το ιντερνετ δεν γνωρίζουν "αυτοί" οποιοι είναι... ΑΝΑ ΠΑΣΑ στιγμή που ειμαστε , τι κάνουμε, τι σκεφτώμαστε?
Δεν βλέπουν τις ζωες μας, αν θέλουν?

Ούτε ναρκωτικά πουλάμε ,ούτε όπλα, ούτε κανέναν πειράζουμε, δεν έχουμε τίποτα να κρυψουμε, και τίποτα να φοβηθούμε.

Αν χρειάζεται ο κίνδυνος στην ζωη μου, θα έρθει και από το σπίτι του γειτονα.

Ας εργάζομαι για την ελευθερία μου, και από κει και πέρα ό΄τι έχει ο δρόμος μου...
Μήπως και τώρα υποταγμένη δεν είμαι σε όλη αυτη τη πλασματική πραγματικοτητα?

Σκέψεις... :x
Όμως και θα στο πω, γιατί είναι βιωμένο, μέσα στην ανοιχτή καρδιά, αλλάζουν όλα και όλοι...
Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

υποταγμένοι είμαστε όσο εξαρτόμαστε από την πραγματικότητα, Νταννιέλι...

΄Οσο εξαρτόμαστε από την θρησκεία, τον θεό, τον γείτονα, το άλλο εχθρικό κράτος...΄Οσο "παίζουμε" με τις ταυτίσεις, τόσο πιο βαθιά μπαίνουμε στην πραγματικότητα...

Το κοσμικό κακό και οι εξαρτήσεις μας από αυτό, αυτοί είναι όσοι μας ελέγχουν...Ο εργοδότης, ο πολιτικος, ο κυβερνήτης, ο γιατρός, ο ανεύθυνος, ο παιδεραστής...όλοι αυτοί είναι οι εξαρτήσεις μας και έχουν γινει ο κόσμος μας...Ο κόσμος των σκιών μας που τρέφει τον φόβο για όσα δεν γνωρίζουμε έξω από τον κόσμο μας και δεν τα πιστεύουμε, γιατι δεν μπορούμε να "δούμε" παρά μόνο το ολόγραμμα της Ζωής μας...
Δεν μπορούμε να δούμε παρά τον τερατώδη μικρόκοσμό μας...

Και το αστειο είναι, ότι δεν βλέπουμε τον δικο μας μικρόκοσμο, αλλά των άλλων... Γιατί οι αλυσίδες μας κρατάνε πάντα στην απέναντι όχθη από τους άλλους...΄Εχουμε σημείο αναφοράς το "απέναντι"...

Φοβομαστε να Ζήσουμε μέσα μας ελεύθεροι...Και μετά καμία δέσμευση δεν θα υπάρχει, ακόμα και αν ανοίξει η Γη στα δύο...

Το τσιπάκι...είναι δικό μας δημιουργημα...Εμείς δώσαμε τον "χώρο" να το σκεφτούν, αυτοί που νομίζουν ότι είναι ευφυείς και εξουσία...

΄Ολα εμείς δώσαμε τον "χώρο" να γίνουν...Γιατί τα θέλαμε, ακόμα κι αν γκρινιάζουμε ότι δεν μας αρέσει...

Αν δεν μας αρέσει κάτι το αλλάζουμε...Χρόνια ολόκληρα όμως, τίποτα δεν έχουμε αλλάξει...Για να μην πω αιώνες και αδικήσω τις εποχές...

Ζούμε την ζωή εδώ σαν να ειναι αιώνια και την αιώνια Ζωή την έχουμε απορρίψει, γιατί απλά δεν μπορούμε να αντιληφθούμε το Φως της μέσα στην σπηλιά μας...

Το γνωρίζω ότι πολλοί άνθρωποι πια γνωρίζουν για τους "ρόλους"...Μα είναι αστείο...Ακόμα κι αυτό δεν μπορούμε να κάνουμε...Να "παίξουμε" με συνέπεια και ευθύνη...Διαρκώς μπαίνουμε σε άλλους "ρόλους" και το έργο δεν έχει πλοκή και ενδιαφέρον πια!
Mην δέχεσαι να λειτουργείς με ολογράμματα της ύπαρξής σου, αλλά με την ίδια σου την ΥΠΑΡΞΗ
:x :x :x

Εικόνα

Δημοσίευση από ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ »

βλεπουμε πως το θεμα ειναι διαχρονικο, ο Πλατων τοσο σοφα και ωραια το εθεσε πριν 2400 χρονια και ο μυθος εχει και πνευματικες προεκτασεις και κοινωνικες (ελεγχος-νεα ταξη κλπ) απο αρχαιοτατων χρονων καποιοι σοφοι ανθρωποι προσπαθησαν να βοηθησουν την ανθρωποτητα και να ενημερωσουν για το ολο σκηνικο αλλα κυνηγηθηκαν και εκτελεστηκαν , βλεπε Σωκρατη διαβαστε την Απολογια του , σε επαναληψη, Ιησους, σπερματα εχιδνων αποκαλεσε τους τοτε εξουσιαστες, Απολλωνιος τυανευς, και αλλοι πολλοι που δεν ειναι γνωστοι ευρεως.

οσο για το βιντεακι με τα φερετρα στην αρχη , σκεφτομουνα εδω και καποιες μερες να το αναρτησω εδω αλλα σκεφτηκα μηπως θεωρηθω ακραιος, χα χα χα. Βασω την ιδια σκεψη ειχαμε, :-D
Ultimately, you must forget about technique. The further you progress, the fewer teachings there are. The Great Path is really No Path.
Morihei Ueshiba
Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

:-D :-D :-D :-D :-D >:d< >:d< >:d< @};-

Εικόνα
Site Admin

Vaso έγραψε:Φοβομαστε να Ζήσουμε μέσα μας ελεύθεροι...Και μετά καμία δέσμευση δεν θα υπάρχει, ακόμα και αν ανοίξει η Γη στα δύο...
@};- @};- @};-

Κωσταντινε... @};- :x
Άβαταρ μέλους
margaritarenia

Δημοσίευση από margaritarenia »

:-( :-( :-( :-( :-( :-(
Απόφαση να μην επιτρέψω σε κανεναν να με εκπλήξει. Ο μονος που εχει αυτο το δικαίωμα είναι ο Εαυτος μου και ο Θεος μεσα μου :romance-heartbeating:
https://m.youtube.com/watch?v=3YDz-ftqr1g#dialog
Άβαταρ μέλους
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

Δημοσίευση από ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ »

υπογραφες για την αρση ασυλιας των βουλευτων

http://www.gopetition.com/online/36021.html
Ultimately, you must forget about technique. The further you progress, the fewer teachings there are. The Great Path is really No Path.
Morihei Ueshiba
Άβαταρ μέλους
Αμαλία

Δημοσίευση από Αμαλία »

Υπέγραψα :D
Κλείνει το petition στις 31 του μήνα οπότε όσοι θέλετε βιαστείτε!!
Εικόνα

Είναι βολικό να γίνεσαι καλός άνθρωπος από φόβο, από το να γίνεσαι συνειδητός στην Αγάπη και να τους έχεις όλους εναντίον σου...
Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

κι εγώ το έχω κάνει εδώ και καιρό...

αλλά αναρωτιέμαι...τα παίρνει κανείς σοβαρά υπόψη του αυτά?

:-?

Εικόνα

Δημοσίευση από Αμαλία »

Για τα άλλα δεν ξέρω... το μόνο που ξέρω είναι οτι το συγκεκριμένο έχει ΠΟΛΥ μεγάλη συμμετοχή και σε αυτό βασίζομαι...
Το άρθρο που είχα διαβάσει για το συγκεκριμένο petition (δεν θυμάμαι αν το έχουμε ποστάρει αλλού) είναι το εξής:

«Όσο διαρκεί η βουλευτική περίοδος, ο βουλευτής δεν διώκεται ούτε συλλαμβάνεται ούτε φυλακίζεται ούτε με άλλο τρόπο περιορίζεται χωρίς άδεια του Σώματος». Με αυτό τον τρόπο κατοχυρώνεται από το άρθρο 63 του Συντάγματος η βουλευτική ασυλία, που υποτίθεται πως προστατεύει τους Έλληνες βουλευτές από «κακεντρεχή» πολιτικά συμφέροντα, αλλά έχει εξελιχθεί, όπως τονίζει ο Π. Μανδραβέλης, σε «κατ’ εξακολούθηση αδιαντροπιά της συντεχνίας των τριακοσίων».

Τη θέση αυτή φαίνεται πως ενστερνίζονται δεκάδες χιλιάδες ακόμα Έλληνες πολίτες, οι οποίοι έχουν ήδη προσυπογράψει το διαδικτυακό ψήφισμα που έχει αναρτηθεί στον ιστότοπο gopetition.com και θα κατατεθεί το νέο έτος στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας. Μάλιστα, το συγκεκριμένο αίτημα καταλαμβάνει την 4η θέση παγκοσμίως σε μια ιστοσελίδα που περιλαμβάνει παρόμοια ψηφίσματα από δεκάδες χώρες, γεγονός που υπογραμμίζει την κοινωνική οργή για την ασυδοσία που επικρατεί στις βουλευτικές αίθουσες.

Υπογράφοντας κανείς το σχετικό αίτημα, μπορεί συλλογικά να εκφράσει «την εύλογη και δίκαιη απαίτηση να καταργηθεί μέσω της συνταγματικής προβλεπόμενης διαδικασίας πλήρως η βουλευτική ασυλία και οι ειδικοί νόμοι περί ευθύνης υπουργών με αποκλειστικό σκοπό την ισόνομη και ισότιμη εφαρμογή του νόμου και κατά Ελλήνων βουλευτών, υπουργών ή κρατικών λειτουργών, που τυχόν αντισυνταγματικά και παράνομα πλουτίζουν σε βάρος της περιουσίας του Ελληνικού Κράτους και των Ελλήνων πολιτών και βλάπτουν τα εύλογα συμφέροντα αυτών με οποιοδήποτε τρόπο».

Μάλιστα, οι πολίτες που ξεκίνησαν τη συγκεκριμένη πρωτοβουλία χρειάστηκε να ξεπεράσουν μια σειρά εμποδίων έτσι ώστε να εξασφαλίσουν τον απαιτούμενο αριθμό πρωτοκόλλου για να καταθέσουν το αίτημα στον Κ. Παπούλια. Συγκεκριμένα, τα 20 άτομα που συγκεντρώθηκαν έξω από το Προεδρικό Μέγαρο στις 3 Νοεμβρίου συνάντησαν τις έντονες αντιρρήσεις των αστυνομικών δυνάμεων που έσπευσαν να τους απομακρύνουν και που τους ζήτησαν μεταξύ άλλων «να αραιώσουν σιγά σιγά γιατί φαίνονταν πολλοί».

Φυσικά, δεν είναι η πρώτη φορά που αναδεικνύεται το ζήτημα αυτό, καθώς το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων έχει καταδικάσει επανειλημμένως το ελληνικό Κοινοβούλιο για κατάχρηση του συγκεκριμένου δικαιώματος σε περιπτώσεις που «οι καταγγελλόμενες πράξεις δεν έχουν διαπραχθεί κατά την εκτέλεση των εν στενή εννοία κοινοβουλευτικών καθηκόντων».

Σύμφωνα με τον καθηγητή Συνταγματικού Δικαίου κ. Σταύρου Τσακυράκη, «η άρνηση άρσης της ασυλίας βουλευτών για αδικήματα που δεν σχετίζονται με τα καθήκοντά τους είναι βεβαίως παράνομη».

«Δεν πρέπει να υπάρχει προηγούμενο δημοκρατίας στην ιστορία της ανθρωπότητας που το νομοθετικό σώμα να επιδεικνύει παρόμοια περιφρόνηση προς την ισονο΅ία»,συνεχίζει ο κ. Τσακυράκης, προσθέτοντας πως «επιδεικνύεται και αφάνταστη αδιαντροπιά ΅ε την κάλυψη πίσω από την ασυλία, η οποία φυσικά επιτείνει το κλί΅α σήψης και διαφθοράς που επικρατεί σε όλη την κοινωνία. Με ποιο ηθικό κύρος, αλήθεια, οι ίδιοι άνθρωποι, που αποφεύγουν να λογοδοτήσουν στη ∆ικαιοσύνη, θα ερευνήσουν τα ΅εγάλα σκάνδαλα;»

Πηγή δεν έχω γιατί έχει έρθει απο email :D
Εικόνα

Είναι βολικό να γίνεσαι καλός άνθρωπος από φόβο, από το να γίνεσαι συνειδητός στην Αγάπη και να τους έχεις όλους εναντίον σου...
Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

:puke:

Εικόνα

Επιστροφή στο “Ο,ΤΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ”