γιατί δεν μπορούν όλοι να γίνουν δάσκαλοι του reiki?

Συντονιστής: Vasoula

Άβαταρ μέλους
Danielli
Site Admin

Δημοσίευση από Danielli »

AMALIA έγραψε:Ετσι ημουν οταν γνωρισα την δασκαλα μου μια 37χρονη γρια εχω και φωτογραφικες και ιατρικες αποδειξεις απο εκεινη την περιοδο...
(θες να μου φας τη θέση του μοντέλου εε???) :))
Όμως και θα στο πω, γιατί είναι βιωμένο, μέσα στην ανοιχτή καρδιά, αλλάζουν όλα και όλοι...
Γιατί η ανοιχτή καρδιά ξέρει να συγχωρεί και να προχωράει
Και αυτό από μόνο του είναι Σκοπός!
Άβαταρ μέλους
margaritarenia

Δημοσίευση από margaritarenia »

Υπάρχουν κάποιες πεποιθήσεις μέσα μας που φεύγουν τελευταίες γμτ! Ιδιαίτερα όταν αφορούν τον εαυτό μας...
Ναι! Ειναι μεγάλες οι αντιστάσεις που εγειρονται ....όταν η προσωπικότητα βλέπει οτι χάνει την μπάλα
Και για να φτάσεις σ' αυτές τις μνήμες χρειάζεται στην αρχη ένας επίπονος δρόμος αντοχών και μαχών με τους δαίμονες...Εκεί ποιός θα σε βοηθήσει?
Γιατί συνοδοιπόροι είναι όλοι οι άνθρωποι μεν, αλλά δεν μπορούν όλοι να πάρουν συγκεκριμένους "ρόλους" στην πνευματική μας αυτοπραγμάτωση...Κάποιοι μόνο μπορούν και αυτούς χρειάζεται να αναζητήσουμε...
Ειμαι ευγνωμων που ζητησα και βρηκα Εναν τέτοιο Δάσκαλο ....που μόνο η αποδοχη του και η αγαπη του με έκαναν να θέλω να προχωρησω .......μέσα στα πεδία των εσωτερικων μαχων μου !
Για την γνωση τι να πω.......δεν υπαρχει !Ακόμα την παλευω.... :D

@};- @};- @};-
Απόφαση να μην επιτρέψω σε κανεναν να με εκπλήξει. Ο μονος που εχει αυτο το δικαίωμα είναι ο Εαυτος μου και ο Θεος μεσα μου :romance-heartbeating:
https://m.youtube.com/watch?v=3YDz-ftqr1g#dialog
Άβαταρ μέλους
AMALIA

Δημοσίευση από AMALIA »

Danny έγραψε: (θες να μου φας τη θέση του μοντέλου εε???) :))
:)) :)) :)) :)) :)) :))
Άβαταρ μέλους
ΙΩΑΝΝΑ

Δημοσίευση από ΙΩΑΝΝΑ »

Κορίτσια μην μαλώνετε το μοντέλο θα είμαι εγώ :D
Το ΦΩΣ η ΑΓΑΠΗ και η ΔΥΝΑΜΗ αποκαθησούν το σχέδιο πάνω στη γή

Πολέμα και Οραματίσου !!!
Άβαταρ μέλους
Fotinoula

Δημοσίευση από Fotinoula »

Vaso έγραψε:
Ακόμα και αν κάνουμε λάθος επιλογή στην αρχή του Δρόμου μας, ακόμα και αν δούμε ότι αυτός που μας οδηγεί είναι μία μη τελειωμένη προσωπικότητα και έχει χιλιάδες ελαττώματα, ακόμα και τότε κρατάμε το όφελος τους λάθους μας με σεβασμό για το παρακάτω...

Γιατί συνοδοιπόροι είναι όλοι οι άνθρωποι μεν, αλλά δεν μπορούν όλοι να πάρουν συγκεκριμένους "ρόλους" στην πνευματική μας αυτοπραγμάτωση...Κάποιοι μόνο μπορούν και αυτούς χρειάζεται να αναζητήσουμε...

:x :x :x
και εγώ όταν ξεκίνησα την αναζήτηση μου επέλεξα ένα δάσκαλο που στην πορεία έφερε μπροστά πολλά ελαττώματα, όμως για εμένα, και αφου μέσα μου συγχώρεσα και αγκάλιασα την εμπειρία, βγάζοντας μέσα απο εκέινη την διαδρομή το όφελος για την ψυχη μου, συνέχισα με εμπιστοσύνη στον επόμενο δάσκαλο που μαλιστα με συγκινηση ανακάλυψα συγχρινικά ότι ο προηγουμενος με οδήγησε και γνώρισα :-( @};-

εμπειριες γεμάτες συγχρονικότητα και εξέλιξη :x

είναι αλήθεια ότι στον δρόμο αυτό χρειάζεται ο δάσκαλος με την Ζωή του και την βιωμένη εμπειρία να σου δείξει και είναι ευλογία να αφήνεσαι με εμπιστοσύνη σε αυτον @};-
όσο ζούμε σε τούτον τον κόσμο, θα τον Ερωτευόμαστε με όλη μας την Αγνότητα, έτσι ώστε να πάμε στον Θεό γεμάτοι από Αγάπη και όχι γεμάτοι από φόβο... :x
Άβαταρ μέλους
ALEXOULA
Συντονιστής

Δημοσίευση από ALEXOULA »

Εγώ στην αρχή που ξεκίνησα να ψάχνομαι ,πριν
ανακαλύψω την ενέργεια και το ρέικι ,πριν βρεθώ ως δια μαγείας σαυτό εδώ το χώρο αναζήτησης , απευθύνθηκα
σε κάποιους ψυχολόγους , αξιόλογους ομολογώ , γιατί
ήθελα να βρω αυτά που έκρυβα μέσα μου ,να τα αναγνωρίσω
και να τα θεραπεύσω , γιατί καταλάβαινα ότι μόνο έτσι θα
μπορούσα να καταφέρω κάτι να αλλάξω αυτό που μέρι τότε " ζούσα".
Πράγματι με βοήθησαν να βρω πολλά κρυμμένα στο υποσυνείδητο που είχαν
μείνει από την παιδική μου ηλικία, πράγματα που
λίγο πολύ ήξερα , αλλά μέχρι εκεί.
Συμβουλές και βοήθεια που έφταναν μέχρι ενός ορισμένου σημείου
από κει και πέρα τίποτε δεν μπορούσε να προχωρήσει και βρισκόμουν σε αδιέξοδο.
Ευτυχώς όμως συνάντησα το κατάλληλο πρόσωπο τον οδηγό μου , την δασκάλα που
έμελλε να με οδηγήσει βαθύτερα, που τόλμησε να προχωρήσει ,
να μου δώσει τις γνώσεις που με οδηγούν και βοηθούν την πνευματική μου εξελιξη, να με στηρίξει στις δυσκολίες
και στα ζόρικα και νάναι εκεί να μου δείχνει με την Ζωή και την Αγάπη της πως να πορευτώ!!!
Οπως και να ονομάζουμε τα ξεχωριστά αυτά πλάσματα , δάσκαλους , οδηγούς , καθοδηγητές , που έρχονται κοντά μας να μας βοηθήσουν
, δεν εχει σημασία , σημασία έχει ότι είναι αναμεσά μας και μας δείχνουν το Δρόμο !!!
Γιαυτό αισθάνομαι τόσο τυχερή , ευλογημένη .!!!!
:x :x @};- @};- :?
Γι' αυτό που πολεμάς είναι μόνο η εξέλιξή σου...Εκεί στον κάθετο άξονα...γιατί όταν αυτός ολοκληρωθεί, ο πόλεμος μετά, στον οριζόντιο, γίνεται αρμονία, ειρήνη και πληρότητα

Site Admin

Δημοσίευση από Annoula »

Θα συμφωνήσω με όλες τις κοπέλες παραπάνω.
όταν ξεκίνησα σοβαρά την εργασία με τον εαυτό μου, βρέθηκα δίπλα σε έναν ’νθρωπο που με άπειρη υπομονή και επιμονή με βοήθησε να ανοίξω τα μάτια μου προς την ψυχή μου και να με αναγνωρίσω με τρόπο που μόνη θα μου έπαιρνε πολλές ζωές για να τα καταφέρω. @};- @};-
Αν ο Θεός είναι η πρωταρχική Αιτία η Αγάπη θα είναι το αποτέλεσμα
Πατέρα μου/Μητέρα μου, είναι παιδί της Αλήθειας και μόνο αυτή είναι ο δρόμος ο δικός μου προς εσένα
Πολέμα και Οραματίσου
Άβαταρ μέλους
VasilisM

Δημοσίευση από VasilisM »

την πνευματική εξέλιξη αναλαμβάνει ένας δάσκαλος ή οδηγός ή μέντορας (όπως λεει και ο Λεών) και αυτό δεν πλανάται, αλλά είναι πραγματικότητα...Αλλιώς πως μπορεί να γίνει Βασίλη μου?

Τώρα το έχασα, μιλάμε για επίγειο "δάσκαλο" ή για επουράνιο Δάσκαλο; Γιατί αν είναι το πρώτο, τότε θεωρείς οτι έχω εναποθέσει την εξέλιξη μου στην Δώρα και την Φωτεινή, ή σε εσένα ας πούμε, αφού παρακολουθώ στενά το φόρουμ, άσχετα αν μένουμε σε άλλες πόλεις..
οπότε δεν μπορείς να έχεις εσωτερικό δάσκαλο και να επικοινωνείς μαζί του...΄Ομως πως θα γνωρίσεις τον Εαυτό σου? Πως θα αντλήσεις γνώση από μέσα σου, αν οι μνήμες δεν ανοίξουν? Και για να φτάσεις σ' αυτές τις μνήμες χρειάζεται στην αρχη ένας επίπονος δρόμος αντοχών και μαχών με τους δαίμονες...Εκεί ποιός θα σε βοηθήσει?
Με μπέρδεψες εδώ. Θα πω μόνο πως, μπορεί να μην κάνω channeling ή όπως αλλιώς μπορεί να το πει κάποιος, αλλά επικοινωνία υπάρχει σε μια άλλη μορφή, φωτεινών επιγνώσεων, από τις οποίες κάποιες μπορώ να θυμάμαι και κάποιες δεν μου μένουν.
πως θα μάθεις τον Εαυτό σου? από που θα ξεκινήσεις?

ακόμα και από την ψυχανάλυση να ξεκινήσεις, οφείλεις να "υπακούς" στον ψυχαναλυτή, στην αρχή...

Αυτό ακριβώς θέλει να σου πει ο Λεών... Οι δάσκαλοι είναι πάντα χρήσιμοι στην αρχή του δρόμου, αλλιώς μπορεί να νομίζεις ότι έχεις πάρει τον Δρόμο σου, αλλά εσύ να περπατάς σε μονοπάτια...

Αν δεν έχεις δυνατότητα να επικοινωνήσεις με κάποιον πνευματικό δάσκαλο εσωτερικά, τότε πως θα μάθεις όσα χρειάζονται για τον Εαυτό σου? Διαβάζοντας, δεν γίνεται...Δεν είναι τόσο απλό...
Αλλωστε το λες και μόνος σου...
Πού διαφωνούμε; Αν μου λέει το ίδιο ο Λέων τότε λάθος κατάλαβα, και ζητώ συγνώμη! :oops:
Αλλά τουλάχιστον στην αρχή χρειάζεται να τον εμπιστευθείς...Γιατί δεν είναι εύκολο να αντιληφθείς την αλήθεια αμέσως, όταν μέσα σου παίζουν χιλιάδες δεισιδαιμονίες, για τις οποίες δεν έχεις ιδέα...
Η επιλογή λοιπόν έχει και ρίσκο..
Μου είναι γνώριμο, αν δεν είχα εμπιστοσύνη δεν θα είχα προχωρήσει καθόλου, θα ήμουν στο ίδιο "μελανό" σημείο.

Αλλά η εμπιστοσύνη εύκολα μπορεί να γίνει επανάπαυση, και να λες οκ εμπιστεύομαι τυφλά τον οδηγό που επέλεξα, και υπακούω τυφλά και να επαναπαυτώ. Εκεί το χάνουμε λίγο, γι αυτό λέω όχι ταύτιση με τους ρόλους αυτούς. Πάντως φυσικά και υπάρχει ρίσκο, σε κάθε επιλογή που κάνουμε.
Βασίλη μου, δυστυχώς, αυτόν τον πυρήνα της θεϊκής μνήμης τον καλύπτει ένα ολόκληρο ασυνείδητο...και για να φτάσεις έως εκεί΄χρειάζεται να το "υπερκαλύψεις", είτε με κάποιον έμπειρο άνθρωπο, είτε με έναν πνευματικό δάσκαλο...΄Αλλος τρόπος δεν υπάρχει...
Και όταν διαλογίζεσαι πάνω σε ένα θέμα και σε άσχετο χρόνο σου έρχεται η απάντηση με ανατριχιαστική λεπτομέρεια του πως λειτούργησε για εσένα, και ποια ήταν η αιτία του; Αυτό δεν είναι εσωτερική γνώση; Δεν διεκδικώ το χαμένο μου δίκαιο αυτήν την στιγμή, απλά είναι μια ευκαιρία να ρωτήσω κιόλας την δική σας εμπειρία. :-D
όμως είσαι σίγουρος ότι η κριση σου δεν είναι εντελώς υποκειμενική, όταν παρατηρείς την ζωή ενός ανθρώπου?

Υπάρχουν κάποιες πεποιθήσεις μέσα μας που φεύγουν τελευταίες γμτ! Ιδιαίτερα όταν αφορούν τον εαυτό μας...
Την κρίση μου τώρα την εκπαιδεύω, σε καμία περίπτωση δεν έχω κατακτήσει την ουδετερότητα. Αλλά είναι και δύσκολο να προσπαθείς να καταλάβεις πράγματα που μέχρι πριν μερικό καιρό τα θεωρούσες ανύπαρκτα και ειλικρινά ψυχοφθόρο να είσαι με μια μετέωρη κατάσταση διαρκώς. Αλλά θέλεις να μου εξηγήσεις λίγο τι εννοείς για να κόψω το παραλήρημα; :D

@};-
Πολέμα και Οραματίσου
Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

oυπς! κάτσε Βασίλη μου γιατί θα μπερδευτούμε...

σου απάντησα σε αυτά που έγραψες, γιατί είδα ότι δεν έχεις εμπιστοσύνη σε κάποιον δάσκαλο και τον αναφέρεις απλά σαν συνοδοιπόρο...
Αλλά έναν ενσαρκωμένο άνθρωπο, ο οποίος δεν μπορεί να κουμαντάρει την ζωή του, και προσπαθεί να μου το παίξει και δάσκαλος συγνώμη αλλά δεν μπορώ να τον δεχθώ ως τέτοιον, μόνο ως συνοδοιπόρο μπορώ..
΄Ομως ο συγκεκριμένος "ρόλος" δεν είναι απλά συνοδοιπόρος, αλλά κάποιος που θα σε πάει παρακάτω στον Δρόμο σου, γιατί δεν μπορείς να πας μόνος σου...Σου λείπει και η γνωση και η εμπειρία για να το κάνεις...Και αν δεν έχεις εμπιστοσύνη ότι υπάρχει τέτοιος "δάσκαλος", τότε όποιον και να προσεγγίζεις με σκοπό να μάθεις κάτι, θα παίρνεις μόνο το λιγότερο δυνατόν από αυτόν...
Δεν μπορείς να δεις από την αρχή έναν δάσκαλο/οδηγό σαν συνοδοιπόρο, ούτε καν σαν φίλο...Σ' αυτήν την σχέσή εκείνος μόνο μπορεί να δώσει "χαρακτηρισμό" και όχι εσύ...

Θυμάμαι τον δικό μου δάσκαλο, που άλλαξε την σχέση μας και με "ανάγκασε" από δάσκαλο να τον νιώθω φίλο! Εκείνος το έκανε, εγώ δεν είχα την δυνατότητα...Και το έκανε, όταν ήμουν ώριμη για την φιλία μας...

Μπορεί να μην είναι ένας "δάσκαλος", αλλά δύο ή τρεις, αλλά σίγουρα θα είναι η σχέση σας τέτοια, που θα μπορείς να ωφεληθείς από αυτήν, μόνο αν τον αναγνωρίζεις σαν αναγκαιότητα για το παρακάτω...

Και μιλάω πάντα για έναν άνθρωπο και όχι για μια πνευματική οντότητα, γιατί εσύ μου το απέκλεισες ότι έχεις τέτοια επικοινωνία...
Για τις Πνευματικές Οντότητες που αναφέρεις δεν έχω ιδίαν εμπειρία
αλλά επικοινωνία υπάρχει σε μια άλλη μορφή, φωτεινών επιγνώσεων, από τις οποίες κάποιες μπορώ να θυμάμαι και κάποιες δεν μου μένουν.

από που υπάρχει επικοινωνία? Από τον Ανώτερο Εαυτό σου?
Οι φωτεινές επιγνώσεις υπάρχουν λοιπόν στο νοητικο σου πεδίο...Τι γίνεται όμως με τις συνειδητοποιήσεις? Αυτές για να γίνουν συνειδητές και να εφαρμοστούν με ακεραιότητα περνούν απο το συναισθηματικό πεδίο πρώτα, δηλαδή από το αστρικό...Και έχεις αυτήν την γνώση να το διαχειριστείς μόνος σου? Αυτό ρωτάω...

Μου λες ότι κανείς δεν μπορεί να σε μάθει τον Εαυτό σου και συμφωνώ μέχρι ενός σημείου...Το θέμα είναι αν έχεις την πνευματική ικανότητα να διαχειριστεις τα συναισθήματα που υπάρχουν, χωρίς βοήθεια...

Αν σου έγραψα Βασίλη μου είναι γιατί ένιωσα ότι υπάρχει έλλειψη εμπιστοσύνης στην έννοια "δάσκαλος" γενικά...Και απλά σε ρώτησα πως θα προχωρήσεις παρακάτω, σε πιο βαθιά πεδία...
τότε θεωρείς οτι έχω εναποθέσει την εξέλιξη μου στην Δώρα και την Φωτεινή, ή σε εσένα ας πούμε, αφού παρακολουθώ στενά το φόρουμ, άσχετα αν μένουμε σε άλλες πόλεις..
Ούτε κατά διάνοια δεν θεωρώ κάτι τέτοιο, Βασίλη μου...
Δεν μιλάω για δάσκαλο του ρέικι, γιατί εξήγήσα από την αρχή ότι αυτός έχει μια ορισμένη εργασία και όχι μια ευρύτερη που αγγίζει τον πνευματικό Δρόμο...Το είπα άλλωστε ότι ο "δάσκαλος" ρέικι δεν είναι καθόλου υποχρεωμένος να γνωρίζει τα εσωτερικά πεδία...
΄Οσο για μένα, ποτέ δεν πήρα "ρόλο" απέναντι σου, ή απέναντι από κάθε άλλο μέλος του φόρουμ εδώ...Ο ρόλος που θα πάρω για κάποιον αφορά μόνο βαθύτερες επιλογές μου...
Πού διαφωνούμε; Αν μου λέει το ίδιο ο Λέων τότε λάθος κατάλαβα, και ζητώ συγνώμη
αυτό σου λέει και ο Λεών...
Πως θα προχωρήσεις στον πνευματικό σου Δρόμο, αν δεν εμπιστεύεσαι αυτόν που θα στον φωτίσει?
Ο κάθε "δάσκαλος" δεν είναι απλός συνοδοιπόρος...Χρειάζεται εμπιστοσύνη και σεβασμό η σχέση αυτή από την μεριά σου για να πάει βαθύτερα...

Πάντα κάποιοι δάσκαλοι μας μαθαίνουν, είτε αφορά το υλικό πεδίο, είτε το πνευματικό...Μετά κρατάς ότι σε βοηθά, με αξιολόγηση και κρίση και προχωράς στο παρακάτω...
Αλλά η εμπιστοσύνη εύκολα μπορεί να γίνει επανάπαυση, και να λες οκ εμπιστεύομαι τυφλά τον οδηγό που επέλεξα
αυτό εξαρχής δηλώνει φόβο...΄Αρα που υπάρχει εμπιστοσύνη?
Σαφώς με την πρώτη αναποδιά θα εγκαταλείψεις, γιατί την σχέση την προσεγγίζεις με επιφύλαξη...Κοινώς την έχεις στημένη για το λάθος! Ασυνείδητα βέβαια ε? :-D

Το σημαντικό λοιπόν είναι να ξεκινήσεις με εμπιστοσύνη την σχέση δασκάλου-μαθητή, γνωρίζοντας τα όριά σου...
Εσύ θέλεις να φτάσεις κάπου και όχι αυτός...΄Ετσι καλύτερα να γνωρίζεις που θέλεις να φτάσεις εσύ και αυτό από μόνο του βάζει όρια εκεί που πρέπει...

Αλλιώς η σχέση θα γίνει μάχη, για τον λόγο ότι αν εσύ δεν ξέρεις τι αντέχεις και στην ουσία μέχρι ποιού σημείου θέλεις να φτάσεις, τις δυσκολίες σου θα τις ρίχνεις στην δική του αναξιότητα...
Η πνευματική εξέλιξη έχει διαβαθμίσεις όμως...Δεν είναι μια και έξω...
Και όταν διαλογίζεσαι πάνω σε ένα θέμα και σε άσχετο χρόνο σου έρχεται η απάντηση με ανατριχιαστική λεπτομέρεια του πως λειτούργησε για εσένα, και ποια ήταν η αιτία του
Σαφώς γίνεται, αν ρωτάς αυτό! Αλίμονο αν δεν γινόταν...
Και αν σου είναι αρκετό, μπορείς να προχωρήσεις και έτσι...
΄Ομως κάποια στιγμή θα χρειαστείς μια πιο ουσιαστική βοήθεια, γιατί το υποσυνείδητο τελειώνει και χρειάζεται να μπεις και στο ασυνείδητο για να βρεις τον θεό...

Ουσιαστικά, πιστεύω ότι δεν διαφωνούμε Βασίλη μου...Απλά ένιωσα ότι φοβάσαι να εμπιστευθείς κάποιον δάσκαλο...Και μεταξύ μας δεν έχεις άδικο, με τόσα που ακούμε κάθε φορά...

΄Ομως αυτό που σε συμβουλεύω είναι να νιώσεις αρχικά μέχρι που θέλεις να φτάσεις...΄Ετσι θα ξέρεις και τι θέλεις να αναζητήσεις...

Στο λέω από πείρα, ότι δεν θέλουν όλοι οι άνθρωποι το βάθος του θεού, ακόμα κι αν στην αρχή λένε ότι αυτό αναζητούν...Εκεί βρίσκεται η πλάνη τους, γιατί δεν ξέρουν τι αντέχουν!

Και έτσι απευθύνονται σε κάποιον δάσκαλο που στο τέλος δεν αντέχουν το δικό του βάθος, γιατί δεν ξέρουν την δική τους ρηχότητα...
Από εκεί ξεκινούν όλες οι παρεξηγήσεις...

:x :x :x :x :x :x
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Vasoula την 28 Δεκ 2010 7:37 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
H Aγάπη μου για εσάς έχει χρώμα Λευκό

Εικόνα

Δημοσίευση από ΙΩΑΝΝΑ »

Πως θα προχωρήσεις στον πνευματικό σου Δρόμο, αν δεν εμπιστεύεσαι αυτόν που θα στον φωτίσει?
Ο κάθε "δάσκαλος" δεν είναι απλός συνοδοιπόρος...Χρειάζεται εμπιστοσύνη και σεβασμό η σχέση αυτή από την μεριά σου για να πάει βαθύτερα...

Πάντα κάποιοι δάσκαλοι μας μαθαίνουν, είτε αφορά το υλικό πεδίο, είτε το πνευματικό...Μετά κρατάς ότι σε βοηθά, με αξιολόγηση και κρίση και προχωράς στο παρακάτω...
Συμφωνώ Βασούλα :x @};- >:d<
Το ΦΩΣ η ΑΓΑΠΗ και η ΔΥΝΑΜΗ αποκαθησούν το σχέδιο πάνω στη γή

Πολέμα και Οραματίσου !!!
Άβαταρ μέλους
VasilisM

Δημοσίευση από VasilisM »

Ουσιαστικά, πιστεύω ότι δεν διαφωνούμε Βασίλη μου...Απλά ένιωσα ότι φοβάσαι να εμπιστευθείς κάποιον δάσκαλο...Και μεταξύ μας δεν έχεις άδικο, με τόσα που ακούμε κάθε φορά...

΄Ομως αυτό που σε συμβουλεύω είναι να νιώσεις αρχικά μέχρι που θέλεις να φτάσεις...΄Ετσι θα ξέρεις και τι θέλεις να αναζητήσεις...

Στο λέω από πείρα, ότι δεν θέλουν όλοι οι άνθρωποι το βάθος του θεού, ακόμα κι αν στην αρχή λένε ότι αυτό αναζητούν...Εκεί βρίσκεται η πλάνη τους, γιατί δεν ξέρουν τι αντέχουν!

Και έτσι απευθύνονται σε κάποιον δάσκαλο που στο τέλος δεν αντέχουν το δικό του βάθος, γιατί δεν ξέρουν την δική τους ρηχότητα...
Αυτό ήθελα να πω.. για την ακρίβεια λέω οτι έχω έναν πνευματικό στόχο, μα δεν ξέρω αν μπορώ να το υποστηρίξω στο τώρα μου. Γι αυτό και πηγαίνω αργά.. Αυτή η συζήτηση με έκανε να αναθεωρήσω πολλά πάντως, την σκεφτόμουν έντονα. Και τελικά ναι φοβάμαι να εμπιστευτώ κάποιον άλλο ακόμα.

Ευχαριστώ για όλα.. >:d< :*
Πολέμα και Οραματίσου
Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

γλυκούλη μου δίδυμε... >:d< >:d< >:d< >:d<
H Aγάπη μου για εσάς έχει χρώμα Λευκό

Εικόνα

Δημοσίευση από Fotinoula »

>:d< >:d< >:d< >:d< >:d< >:d<
όσο ζούμε σε τούτον τον κόσμο, θα τον Ερωτευόμαστε με όλη μας την Αγνότητα, έτσι ώστε να πάμε στον Θεό γεμάτοι από Αγάπη και όχι γεμάτοι από φόβο... :x
Άβαταρ μέλους
Δωρουλα
Site Admin

Δημοσίευση από Δωρουλα »

:x :x :x :x :x :x
Η πληγωμένη καρδιά μπορεί να Ερωτευθεί
Η προστατευμένη καρδιά δεν μπορεί

Πολέμα και Οραματίσου.

Εικόνα

Reiki Center - Ρεικι
Άβαταρ μέλους
Ελενίτσα

Δημοσίευση από Ελενίτσα »

Vaso έγραψε:Και έτσι απευθύνονται σε κάποιον δάσκαλο που στο τέλος δεν αντέχουν το δικό του βάθος, γιατί δεν ξέρουν την δική τους ρηχότητα...
Κάτι μου λέει αυτή η φράση γμτ....:-( :-( :-(
Ο ΄Ανθρωπος δεν έχει απλά την νοημοσύνη του λεξικού, αλλά την Σοφία του θεού…Και για να την εκφράσει, χρειάζεται πρωτίστως να αφοσιωθεί σ’ αυτό που Είναι… B.N.

Είμαι Άνθρωπος! @};-

Επιστροφή στο “ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ - ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΡΕΪΚΙ”