ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
α, βρε Νίκο...
τα συντρίμια υπάρχουν και τώρα...το μόνο που αλλάζει είναι ότι δεν τα μαζεύεις...
Μην ξεχνάς...το χαλάκι αν δεν το τινάξεις, δεν φαίνεται ότι είναι λερωμένο, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι στ' αλήθεια δεν είναι...
ποτέ μην το ξεχάσεις αυτό...

τα συντρίμια υπάρχουν και τώρα...το μόνο που αλλάζει είναι ότι δεν τα μαζεύεις...
Μην ξεχνάς...το χαλάκι αν δεν το τινάξεις, δεν φαίνεται ότι είναι λερωμένο, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι στ' αλήθεια δεν είναι...

H Aγάπη μου για εσάς έχει χρώμα Λευκό

Ας είμαι και ο μόνος ΄Ανθρωπος που πιστεύει στην Δύναμη της Αγάπης, δεν παίρνω ποτέ τον Λόγο μου πίσω...Θα την υπηρετώ, ακόμα κι αν μείνω μόνη και αξιοκατάκριτη από αυτούς που όφειλαν να είναι οι αγαπημένοι μου... ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΩ!!!
Reiki Center - Ρεικι
Reiki Center - Ρεικι
... τότε όλα ξεκινούν να μοιάζουν μαγικά... μόνο για σήμερα!!Nougatinas έγραψε:Νύχτα θα γίνει το σκηνικό .
Όταν με το καλό θα καταλάβεις , όλα θα είναι πιο εύκολα.
Αγάπα τον Νίκο όπως του αξίζει μόνο για σήμερα !!!
’κου τον εσωτερικό λόγο του Νίκου μόνο για σήμερα !!!
Δείξε εμπιστοσύνη στον Νίκο μόνο για σήμερα !!!
Δύσκολο Ε;;;
Όταν επιτευχθεί όμως ;;;
Νίκο, κατά τη γνώμη μου, τη στιγμή που επέλεγες να έρθεις στην ομάδα, ήταν σα να "επέλεγες το κόκκινο χαπάκι", για να δανειστώ μια έκφραση από το Matrix - αυτό μέσα μας δεν έχει επιστροφή.
Τουλάχιστον εγώ δε το μετάνιωσα ούτε στο ελάχιστο, όταν το επέλεξα 4 χρόνια πριν.
Όλη μου η ζωή άλλαξε, έγινε πιο δύσκολη αλλά πολύ πιο φωτεινή.
Και για να εξηγηθώ, όταν λέω δύσκολη εννοώ πως αποφάσισα να λύσω γερά θέματα που είχα κρυμμένα βαθιά μέσα μου και δεν ήθελα να δω.
Αυτά όμως σαν καθρέφτης υπήρχαν συνεχώς γύρο μου: στις σχέσεις μου (όλες όμως!!!), στην εργασία μου, στους φίλους μου... παντού!
Δεν είναι καθόλου (μα καθόλου) εύκολο όταν βγαίνουν πράγματα στην επιφάνεια... είναι όμως πανέμορφο, όταν έχεις πάρει την απόφαση να τα λύσεις!
Τώρα προσπαθώ να βιώνω την ζωή μου μέσα από την αλήθεια μου, με ό,τι αυτό συνεπάγεται. Είναι όμως η αλήθεια μου, και αυτό είναι που μετράει!
Ο.5.12

Γίνε εσύ η αλλαγή που επιθυμείς να δεις στον κόσμο.
Vaso έγραψε:α, βρε Νίκο...
Αυτό είναι αλήθεια, Βασω μου. ’ργησα, αλλά το κατάλαβα πριν λίγα χρόνια, και απελευθερώθηκα.
Νίκο

Τα καλύτερα...έρχονται!!!!!!
- margaritarenia
Δοκιμάσε ......Νίκο ετσι κι αλλιως συντρίμια ειναι και σου κλεινουν και την θέα ......άδειασε να καθαρισεις ...... ;)Νίκος έγραψε:Αχ βρε Στεφανε, το να γίνει το μπαμ εύκολο μου φαίνεται, τα συντρίμμια δε ξέρω αν θα μπορέσω να μαζεψω...

Απόφαση να μην επιτρέψω σε κανεναν να με εκπλήξει. Ο μονος που εχει αυτο το δικαίωμα είναι ο Εαυτος μου και ο Θεος μεσα μου
https://m.youtube.com/watch?v=3YDz-ftqr1g#dialog

https://m.youtube.com/watch?v=3YDz-ftqr1g#dialog

όλα καλά είναι κι αυτά, Μαράκι!

H Aγάπη μου για εσάς έχει χρώμα Λευκό