Απλά το θέμα δεν είναι αν ένας τόπος είναι ευλογημένος ή όχι (τουλάχιστον δεν φτάνει μόνο αυτό).
Ένας ευλογημένος τόπος, μπορεί εύκολα να γίνει καταραμένος, αν οι άνθρωποι που ζουν σε αυτόν δεν αγαπούν και δεν τον σέβονται.

Δηλαδή δεν γλιτώνω, ε; Ό,τι και να κάνω, το έχεις στήσει το παιχνίδι...Εγω προσωπικα δεν εχω αλλα εχει ο Γιωργος εκει κοντα σου..( θα σε εχω γειτονεισσα)
Με έχεις για τέτοιον άνθρωπο;Μου αρεσει που εφερες για παραδειγμα την Ολλανδια και συγκεκριμμενα το Αμστερνταμ..
Να δεις στο ’μστερνταμ πόσα τσάρτερ φτάνουν από την Ελλάδα.Παρολα αυτα και λογο επαγγελματος να σου θυμισω οτι φτανουν πανω απο 10 τσαρτερ την εβδομαδα, και μιλαω μονο για την Κερκυρα για διακοπες στο νησι μας.
evi έγραψε: Απλά το θέμα δεν είναι αν ένας τόπος είναι ευλογημένος ή όχι (τουλάχιστον δεν φτάνει μόνο αυτό).
Ένας ευλογημένος τόπος, μπορεί εύκολα να γίνει καταραμένος, αν οι άνθρωποι που ζουν σε αυτόν δεν αγαπούν και δεν τον σέβονται.
Πολλές χώρες έχουν στην ιστορία τους αιματοβαμμένες σελίδες, σελίδες αντίστασης και νίκης αλλά στην δικιά μας χώρα αναπτύχθηκαν οι τέχνες, η φιλοσοφία και οι επιστήμες.ΚΑΙ ΑΥΤΉ ΑΜΎΝΘΗΚΕ και ΝΙΚΗΣΕ ....ποια άλλη χώρα τα πέρασε αυτά;
Στα αρχαία χρόνια, πράγματι ήταν κοιτίδα πολιστισμού αλλά στη σύγχρονη εποχή τί έχει απομείνει από όλα αυτά;Στα αρχαία χρόνια σκόρπισε σοφία ,πολιτισμό,παιδεία,
Ιατρικά!
Φυσικά. Και αυτό συνεχίζεται... Γιατί ο λαός, βαυκαλίζεται με το ένδοξο παρελθόν του αλλά ελάχιστα γνωρίζει και φυσικά τίποτε δεν αντλεί από το τεράστιο θησαυροφυλάκιο του πολιτισμού του.Ναι έγιναν όλα αυτά γιατί δώσανε εξουσία σε λάθος ανθρώπους..
ανθέλληνες.
Και στα νησιά παίζονται παιχνίδια και στην Θράκη το ίδιο και στην Ήπειρο. Ανάλογα με τις ισορροπίες και τους γεωπολιτιούς σχεδιασμούς. Μην ξεχνάς όμως, πως πέραν του πραγματικού, η συνεχής διατήρηση μιας πολεμικής με την Τουρκία ή την Αλβανία, συμφέρει και συντηρεί τις τεράστιες πολεμικές βιομηχανίες.Γιαυτό είναι και κάτι ιδιαίτερο δες τώρα που τον νέο χρόνο η
Τουρκία θα ονομάσει ποια νησιά του αιγαίου είναι δικά της!
Αυτό το πιστεύω ακράδαντα, χωρίς βέβαια να μπορώ να το στηρίξω.και πολλά άλλα αλλά η Ελλάδα και όσοι την αγαπάνε και νιώθουν Έλληνες...
αυτούς υπερασπίζεται η φύση της!
Ναι Βάσω δεν ήρθαμε τυχαία στην Ελλάδα για δεύτερη φορά!