Τι γίνεται βρε παιδιά!!

Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

evi έγραψε:
α Ευούλα...περιμένεις δηλαδή το ακατόρθωτο, για να παραμένεις στην απαισιοδοξία...
Εγώ; :-o
Από πού προέκυψε αυτό;
απο τις αποδείξεις που ζητάς...

:)) :)) :)) :))
H Aγάπη μου για εσάς έχει χρώμα Λευκό

Εικόνα
Συντονιστής

Δημοσίευση από ALEXOULA »

έτσι πιστεύω και ναι είμαι πάντα αισιόδοξος ότι αφορά την Ελλάδα.
και τους Πολίτες της.
Λεών και γω πιστεύω στην Ελλάδα και στο Φως της και
συμφωνώ σε πολλά από όσα λες ('@};-')

Ανάφερες για τους αγρότες που
θα αναγκαστούν να καλλιεργήσουν τη γη τους .
Να σας πληροφορήσω ότι αυτό έχει αρχίσει να γίνεται
εδώ πέρα , που τα τελευταία χρόνια οι περισσότεροι είχαν εγκαταλείψει τα χωράφια τους παντελώς ή έβαζαν άλλους να τα φροντίζουν αποσπασματικά , παρασυρμένοι από το εύκολο κέρδος του τουρισμού
και την δήθεν πρόοδο !!!
Τον τελευταίο χρόνο σας πληροφορώ όλοι έχουν αλλάξει ,
φροντίζουν οι ίδιοι τις ελιές τους, τους κήπους και τα πορτοκάλια,
που τόσο ανόητα είχαν εγκαταλείψει ,
και το πιο σπουδαίο είναι ότι αυτό το κάνουν συνειδητοποιημένα,
θέλουν νάναι κοντά στην γη τους και είδαν την αξία της και τον πλούτο , όχι μόνο τον υλικο που προσφέρει αυτός ο ευλογημένος
τόπος.
Αυτή είναι πιστεύω αλλαγή , στροφή που θα επεκταθεί σιγά σιγά και άλλους ανθρώπους και
σε άλλους τομείς , γιατί δεν γίνεται αλλιώς @};- @};-
Γι' αυτό που πολεμάς είναι μόνο η εξέλιξή σου...Εκεί στον κάθετο άξονα...γιατί όταν αυτός ολοκληρωθεί, ο πόλεμος μετά, στον οριζόντιο, γίνεται αρμονία, ειρήνη και πληρότητα

Δημοσίευση από Fotinoula »

πολύ ενδιαφέρουσα η συζήτηση σας

:x :x :x
όσο ζούμε σε τούτον τον κόσμο, θα τον Ερωτευόμαστε με όλη μας την Αγνότητα, έτσι ώστε να πάμε στον Θεό γεμάτοι από Αγάπη και όχι γεμάτοι από φόβο... :x
Άβαταρ μέλους
Evoula
Site Admin

Δημοσίευση από Evoula »

Α, πια δεν ζητάω καμιά απόδειξη. Ξέρω πως τα πράγματα θα αλλάξουν (το πότε αγνοώ ακόμα :)) ) αλλά αυτό δεν έχει να κάνει με ελπίδες ή με αισιοδοξία. Έχει να κάνει με εσωτερική βεβαιότητα, που δεν έχει κάτι εξωτερικό να στηριχθεί και ούτε το έχει ανάγκη.

Μάλλον όμως αναφέρεσαι σε αυτό εδώ
Όταν δω ιδιωτικούς υπαλλήλους να υπερασπίζονται το δικαίωμα τον δημοσίων, όταν δω νέους να βγαίνουν και να υπερασπίζονται τα δικαιώματα των γερόντων, όταν δω δημοσιογράφους να μην το βουλώνουν, όταν με εκβιαστικά μέσα κατάφεραν να σώσουν ό,τι σώζεται για την πάρτη τους, όταν δω δικαστικούς να ανοίγουν τις φυλακές σε πολίτες υπεράνω του νόμου, όταν θα δω γιατρούς να υπερασπίζονται το δημόσιο σύστημα υγείας και τους ασθενείς τους, όταν τους δω όλους μαζί στο δρόμο, ενωμένους όχι ο καθένας για το μαγαζάκι του, τότε θα είμαι σίγουρη πως το φως άρχισε πάλι να λάμπει.
Αυτό που εννοώ είναι πως όταν θα δω κάποια πράγματα, τότε το εσωτερικό θα αντανακλάται στην εξωτερική πραγματικότητα.
Απλούστατο... =))
Όλα είναι ένα σχέδιο.
Τα σχέδια όμως ανατρέπονται... :-D
Όχι όμως από τους σχεδιαστές κι εσύ Λεών το γνωρίζεις αλλά υπάρχουν πολλοί που το αγνοούν ακόμα ή δεν θέλουν να το πιστέψουν και σε αυτούς αναφέρομαι.
"Ο Ειρηνικός πολεμιστής δεν πολεμάει το κακό αλλά αυξάνει μέσα του το καλό"

https://www.youtube.com/watch?v=SgbdTeIYV5Y"
Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

Αλεξιούλα.... :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D

Εικόνα
Site Admin

Δημοσίευση από Evoula »

Αλεξία μου, έχεις δίκιο. Είναι αυτό που λέμε... Η αλλαγή θα έρθει από εμάς τους ίδιους και μόνο... :*

Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

Απλούστατο.. =))
Στην αρχή που στο έλεγα, τσίτωνες...
Τώρα γελάς...γιατί πια ξέρεις ότι είναι αλήθεια!
Οπότε να το όφελος! :)) :)) :))

και η αλήθεια, Ευούλα, όπως και να το κάνουμε, δεν χρειάζεται να έχει απόλυτη ταύτιση με την πραγματικότητα, γιατί τότε θα τελείωναν όλα...

η ανθρωπότητα έχει ακόμα μισό κύκλο για να ανέβει στον θεό...

μην το ξεχνάς!

:x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x

Εικόνα

Δημοσίευση από AMALIA »

Ομορφη συζητηση και εγω ανηκω στους αισιοδοξους και συμφωνω με την Βασουλα οτι ειναι ευλογιμενος τοπος...
Και μακαρι να φτασει και στο νησι μας αυτο που μεταφερει η Αλεξιουλα για την Κρητη!!!
:x :x :x :x :x :x :x :x
Άβαταρ μέλους
Evoula
Site Admin

Δημοσίευση από Evoula »

και η αλήθεια, Ευούλα, όπως και να το κάνουμε, δεν χρειάζεται να έχει απόλυτη ταύτιση με την πραγματικότητα, γιατί τότε θα τελείωναν όλα...
Μωρέ ας έχει κι 1/14 πάλι σε καλό δρόμο θα είμαστε... :))

Άβαταρ μέλους
Fotinoula

Ευάκι σε αυτο θα διαφωνήσω
Η επαρχία θα ερημώσει και οι πάντες θα στοιβαχτούν στις μεγαλουπόλεις, πολεμώντας κυριολεκτικά για την επιβίωση.
έκτός απο εμάς που μας ήρθε σαν ταση, αρχής γενομένης της καλλιέργιας του κήπου, και δεν ξερω που θα οδηγήσει όλο αυτο, ακούω και πολλους ακόμα που σκέφτονται πλεον την απλότητα που εχουν χάσει και εχουν θυσιάσει στους ρυθμούς μιας μεγαλουπολής και πολλοι απο αυτους έχουν αρχίσει να γκρεμίζουν μεσα τους το συστημα

ο Ελληνας εχει χωριο καταρχάς, έχει σίγουρα ένα χωράφι. αν όχι ενα χωράφι ενα κηπάκι καπου,

αυτα ειναι πλεονεκτηματα δεν μπορουμε να τα παραβλεψουμε, ειναι ευλογιες καθολου τυχαιες

για εμενα σημασια εχει να αρχισει ο κοσμος να γκρεμίζει μεσα του σιγα σιγα και έτσι να αναθεωρει και τις επιλογες εξω του :x

και αυτο αμιδρά το βλεπω @};-
όσο ζούμε σε τούτον τον κόσμο, θα τον Ερωτευόμαστε με όλη μας την Αγνότητα, έτσι ώστε να πάμε στον Θεό γεμάτοι από Αγάπη και όχι γεμάτοι από φόβο... :x
Άβαταρ μέλους
ALEXOULA
Συντονιστής

Δημοσίευση από ALEXOULA »

Φωτεινούλι συμφωνώ :-D :-D
Γι' αυτό που πολεμάς είναι μόνο η εξέλιξή σου...Εκεί στον κάθετο άξονα...γιατί όταν αυτός ολοκληρωθεί, ο πόλεμος μετά, στον οριζόντιο, γίνεται αρμονία, ειρήνη και πληρότητα

Site Admin

Δημοσίευση από Evoula »

Φωτεινούλι, αυτό που ανέφερα είναι μία από τις πιθανότητες, αν συνεχιστούν τα πράγματα ως έχουν.
Δεν είπα ποτέ πως δεν μπορούν να αλλάξουν ή πως δεν έχουν αρχίσει να αλλάζουν ήδη... :-D
Η συζήτηση ξεκίνησε από έναν επενδυτή (συνήθης ύποπτος δηλαδή) που ανέφερε πως η Ελλάδα πρέπει να γυρίσει στην δραχμή.
Και είπα πως αν αυτό συμβεί ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ και συνεχίσουμε με αυτή την πολιτική, τότε είναι πιθανόν τα πράγματα να εξελιχθούν με αυτό τον τρόπο γιατί απλά έχει ήδη συμβεί αλλού.

Βέβαια, κάθε χώρα είναι διαφορετική και οι συνθήκες αλλάζουν, οι άνθρωποι μαθαίνουν, αφυπνίζονται, υπάρχουν και οι αστάθμητοι παράγοντες άρα δεν μπορούμε να μιλάμε για κάτι γραμμικό παρά μόνο με πιθανότητες. Ισχυρές όμως... :))

Με λίγα λόγια, συμφωνώ μαζί σου αλλά και μαζί μου. :x

Άβαταρ μέλους
Fotinoula

evi έγραψε:Φωτεινούλι, αυτό που ανέφερα είναι μία από τις πιθανότητες, αν συνεχιστούν τα πράγματα ως έχουν.
όχι όχι, ακριβως αυτο λεώ, ότι αφουγκράζομαι ότι ο κόσμος, αν ακριβώς συνεχιστούν τα πράγματα έτσι και χειρότερα, προτιμάει να γυρίσει στα χωριά του παρά να μεινει στις πόλεις και να πολεμήσει κάτι που ειναι μονο μια ψευδάισθηση

και για να το λενε αυτο σημαίνει ότι τουλαχιστον εχουν αρχίσει να οσμίζονται την ψεδαίσθηση ;)

αυτο εννοώ :x
Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

ο Ελληνας εχει χωριο καταρχάς, έχει σίγουρα ένα χωράφι.
γμτ! ήταν ανάγκη οι γονείς μου να ήταν Αθηναίοι?

:? :? :?

τι επέλεξα κι εγώ! 8)

Εούλα που θα πάει...Θα το φτάσουμε το 1/14......... >:d< >:d< >:d<

Εικόνα
Site Admin

Δημοσίευση από Δωρουλα »

Θα συμφωνήσω και γω με τη Φωτεινή!!η τάση των ανθρώπων να εγκαταλείψουν τις πόλεις είναι έκδηλη!!τις προάλλες συνάντησα έναν φίλο στο δρόμο και μου είπε πως σκέφτεται σοβαρά να φύγει για Χαλκιδική!!έχει σπίτι και ένα χωραφάκι και θα πάει να την αράξει εκεί!!"Μπορεί να πεινάσω μου είπε, αλλά θα καλλιεργώ και θα τρώω όσα μου προσφέρει η Γη"!!και που στη Θεσσαλονίκη που τα πράγματα ακόμα και σε επίπεδο κόστους ζωής δεν συγκρίνονται με αυτό της Αθήνας!!

:x :x :x :x :x :x
Η πληγωμένη καρδιά μπορεί να Ερωτευθεί
Η προστατευμένη καρδιά δεν μπορεί

Πολέμα και Οραματίσου.

Εικόνα

Reiki Center - Ρεικι

Επιστροφή στο “ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ”