wisdom έγραψε:Αρκεί να της <<επιτρέψουμε>> να εκφραστεί
Vaso έγραψε:Ηρθα, λοιπόν, αγαπημένη μου ψυχή, και το μόνο που θυμόμουν ήταν «επέτρεψε»
Αυτό ήταν η μοναδική ανάμνηση που έγινε ο φωτεινότερος δρόμος στον φυσικό κόσμο
Σοφάκι μου...

wisdom έγραψε:Αρκεί να της <<επιτρέψουμε>> να εκφραστεί
Vaso έγραψε:Ηρθα, λοιπόν, αγαπημένη μου ψυχή, και το μόνο που θυμόμουν ήταν «επέτρεψε»
Αυτό ήταν η μοναδική ανάμνηση που έγινε ο φωτεινότερος δρόμος στον φυσικό κόσμο
και είπε η περικοκλάδα...Ο ποταμός είναι η ζωή. Και δεν μπορούμε περικοκλάδα μου να τη βιώσουμε πια με σενάρια και φόβο
Αυτη ειναι η πιο δύσκολη στιγμή μας!Vaso έγραψε:Eκανες λάθος να τα βάλεις μαζί μου, άνθρωπε Να τα βάλεις με την περικοκλάδα Γιατί έτσι με αφύπνισες και τώρα το μόνο που θέλω διακαώς είναι να είμαι ΕΝΑ μαζί σου Και θα σε πονέσω, γιατί θα αναγκαστείς πια να αφήσεις τα δήθεν προνόμιά σου Δεν μπορούμε να πάμε με προνόμια μπροστά στον θεό
Ας τα χαρίσουμε λοιπόν Μπορείς?"
Vaso έγραψε:
Θέλω να είμαι η πραγματικότητα του θεού...Και μόνό μία ελπίδα έχουμε εσύ και εγώ...Να ερωτευθούμε ο ένας τον άλλον τόσο πολύ που να μην έχουμε καμία άλλη έννοια, από το πως θα κάνουμε ο ένας τον άλλον πιο ευτυχισμένο...
Δέχομαι να "θυσιαστώ" για σένα, αν κι εσύ δεχτείς να ταπεινωθείς για χάρη μου...Αυτός είναι ο έρωτας...Να μην ζούμε δύο διαφορετικές ζωές, άνθρωπε, αλλά ΜΙΑ! Την πιο απλή...!!![/i]
Πορευτήκαμε διαχωρισμένες περικοκλάδα μου και παρόλο που αποφάσισα να σε αφυπνήσω, έστρεψα τα μάτια μου αλλού να μην βλέπω την ασχήμια σου και τις διεκδικήσεις σου, λες και δεν είμουνα εσύ περικοκλάδα μου!!λες και είσουν ένα τέρας έξω απο μένα και όσο εσύ ζητούσες δικαώς να γίνουμα ένα εγώ σε έσπρωχνα, σου φώναζα, σε πλήγωνα συνέχεια, πόσες πληγές θθεε μου, πάνω στο ίδιο μου το σώμα γιατί είμουν εγώ που θανάτωνα εμένα κάθε λεπτό της ζωής μου!!!και τώρα τι να μου απομύνει πια απο μια τέτοια μάχη???τι να διεκδικήσω άλλο εγώ απο σενα και εσύ απο μενα????δεν έμεινε και τίποτα!!γιαυτό βγάζω σιγα σιγα τα ρουχα μου, σε κάθε βήμα πετάω και απο κάτι και πλησιάζω το θεό όλο και πιο γυμνή!!φωνάζει η ψυχή μου, "πάρτε τα όλα, δεν θέλω τίποτα πλεον, εμένα θέλω, την ενότητα των κομματιών του εαυτού μου που πέταγα απο εδώ και απο εκεί για λίγη συμπόνοια έξω απο μενα", πόσο γελάστηκα θεε μου, πόσο παραπλανήθηκα και ώθησα και σενα περικοκλάδα μου στην πλάνη!!!!!Δέχομαι να "θυσιαστώ" για σένα, αν κι εσύ δεχτείς να ταπεινωθείς για χάρη μου...Αυτός είναι ο έρωτας...Να μην ζούμε δύο διαφορετικές ζωές, άνθρωπε, αλλά ΜΙΑ! Την πιο απλή...
Eκανες λάθος να τα βάλεις μαζί μου, άνθρωπε Να τα βάλεις με την περικοκλάδα Γιατί έτσι με αφύπνισες και τώρα το μόνο που θέλω διακαώς είναι να είμαι ΕΝΑ μαζί σου Και θα σε πονέσω, γιατί θα αναγκαστείς πια να αφήσεις τα δήθεν προνόμιά σου Δεν μπορούμε να πάμε με προνόμια μπροστά στον θεό
Ας τα χαρίσουμε λοιπόν Μπορείς?"
Στην αρχή λέμε "κάνε αυτό" ή "μην κάνεις αυτό". Τόσο σε μας τους ίδιους, όσο και στους γύρω μας.ANGELS ON EARTH έγραψε: Πορευτήκαμε διαχωρισμένες περικοκλάδα μου και παρόλο που αποφάσισα να σε αφυπνήσω, έστρεψα τα μάτια μου αλλού να μην βλέπω την ασχήμια σου και τις διεκδικήσεις σου, λες και δεν είμουνα εσύ περικοκλάδα μου!!λες και είσουν ένα τέρας έξω απο μένα και όσο εσύ ζητούσες δικαώς να γίνουμα ένα εγώ σε έσπρωχνα, σου φώναζα, σε πλήγωνα συνέχεια, πόσες πληγές θθεε μου, πάνω στο ίδιο μου το σώμα γιατί είμουν εγώ που θανάτωνα εμένα κάθε λεπτό της ζωής μου!!!και τώρα τι να μου απομύνει πια απο μια τέτοια μάχη???τι να διεκδικήσω άλλο εγώ απο σενα και εσύ απο μενα????δεν έμεινε και τίποτα!!γιαυτό βγάζω σιγα σιγα τα ρουχα μου, σε κάθε βήμα πετάω και απο κάτι και πλησιάζω το θεό όλο και πιο γυμνή!!φωνάζει η ψυχή μου, "πάρτε τα όλα, δεν θέλω τίποτα πλεον, εμένα θέλω, την ενότητα των κομματιών του εαυτού μου που πέταγα απο εδώ και απο εκεί για λίγη συμπόνοια έξω απο μενα", πόσο γελάστηκα θεε μου, πόσο παραπλανήθηκα και ώθησα και σενα περικοκλάδα μου στην πλάνη!!!!!