Εγω την αλλη βδομαδα θα κλεισω κομμωτηριο, να τα εχω φρεσκα για ατακες στα τραπεζια.....
Ας είμαι και ο μόνος ΄Ανθρωπος που πιστεύει στην Δύναμη της Αγάπης, δεν παίρνω ποτέ τον Λόγο μου πίσω...Θα την υπηρετώ, ακόμα κι αν μείνω μόνη και αξιοκατάκριτη από αυτούς που όφειλαν να είναι οι αγαπημένοι μου... ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΩ!!!
ANGELS ON EARTH έγραψε:Καλημέρα!!!χιόνιιιιιιιιιι!!!!δεν είναι ανοιχτά και τα φροντιστήρια εκεί που δουλεύω!!τι καλά!!
εμείς απο την άλλη ήρθαμε και με τα χιόνια, ο Γιαννης με κατέβασε το πρωι αφου ξεθάψαμε το αυτοκίνητο, ο οποίος αποφάσισε να κάτσει σπίτι λεει.... που να ανοίγει σήμερα το μαγαζί, τζάκι, τακουλίνος και καναπές
σελω και εγώ!!
όσο ζούμε σε τούτον τον κόσμο, θα τον Ερωτευόμαστε με όλη μας την Αγνότητα, έτσι ώστε να πάμε στον Θεό γεμάτοι από Αγάπη και όχι γεμάτοι από φόβο...
Ultimately, you must forget about technique. The further you progress, the fewer teachings there are. The Great Path is really No Path.
Morihei Ueshiba
Καλησπέραααααααααααααααα
Εδώ βροχούλα καλή
Τα χιόνια τα βλέπω στα βουνά
Γι' αυτό που πολεμάς είναι μόνο η εξέλιξή σου...Εκεί στον κάθετο άξονα...γιατί όταν αυτός ολοκληρωθεί, ο πόλεμος μετά, στον οριζόντιο, γίνεται αρμονία, ειρήνη και πληρότητα