Nougatinas έγραψε:Ζήτω η Ελλάδα !!!
Ζήτω τα Δακρυγόνα !!!
Ζήτω η αμφιλεγόμενη δημοκρατία !!!
Στο κέντρο έχουν αρχίσει φασαρίες ...
Από Στουρνάρα 53
Ο πολεμικός ανταποκριτής
Νουγκατίνας
ΝΤΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥ
κάτι μου θυμίζουν τα δακρυγόνα...και η επανάσταση....
εύχομαι αυτήν την φορά όσοι λαβωθούν να μην είναι άδικα...όπως τότε...
Την καλησπέρα μου, αδιάβατο το κέντρο και σήμερα, πολύ ξύλο, πολλά δακρυγόνα, συμπλοκές και επισόδεια πάλι στο Πολυτεχνείο, αν δεν έχετε κάποιο σοβαρό λόγο μην βγείτε έξω, μείνετε στην ζεστασιά του φόρουμ
Πεταλούδα έγραψε:Την καλησπέρα μου, αδιάβατο το κέντρο και σήμερα, πολύ ξύλο, πολλά δακρυγόνα, συμπλοκές και επισόδεια πάλι στο Πολυτεχνείο, αν δεν έχετε κάποιο σοβαρό λόγο μην βγείτε έξω, μείνετε στην ζεστασιά του φόρουμ
νομίζω ότι όλοι έχουμε σοβαρό λόγο να βγούμε έξω...απλά εγώ έχω δυσάρεστες αναμνήσεις από το τι θεωρεί ο καθένας "σοβαρό" σε τέτοιες περιπτώσεις...Και συνήθως αυτό το μαθαίνουμε την "επόμενη ημέρα"...με μεγάλη απογοήτευση...
ΙΩΑΝΝΑ έγραψε:Γιατί ρε παιδιά κάθε φορά που γίνεται μία πορία πρέπει να συμβαίνουν και όλες αυτές οι κατασροφές
Ιωαννάκι σε κάθε μάχη, ο καθένας πολεμά για το "κενό" του...
΄Οσο πιο μεγάλο, τόσο πιο πολλές και οι απώλειες...
Μάλλον παρεξηγήθηκα λέγοντας να μείνουμε μέσα, και πάνω που πάω να κάνω στην στροφή να το διορθώσω βλέπω την σωστή απάντηση της Βάσως, επιβάλλεται να είμαστε όλοι έξω, όμως για μένα αδύνατον με σπασμένο πόδι.
Συγνώμη και πάλι δεν ήθελα να ευτελίσω τον αγώνα που γίνεται.
Αν ο Θεός είναι η πρωταρχική Αιτία η Αγάπη θα είναι το αποτέλεσμα
Πατέρα μου/Μητέρα μου, είναι παιδί της Αλήθειας και μόνο αυτή είναι ο δρόμος ο δικός μου προς εσένα
Πολέμα και Οραματίσου