Ο έρωτας στη ζωή μας

Συντονιστής: Emmaki

Άβαταρ μέλους
Danielli
Site Admin

Δημοσίευση από Danielli »

Το σκέφτεσαι για σένα? ή για τον άλλον? :-?
Όμως και θα στο πω, γιατί είναι βιωμένο, μέσα στην ανοιχτή καρδιά, αλλάζουν όλα και όλοι...
Γιατί η ανοιχτή καρδιά ξέρει να συγχωρεί και να προχωράει
Και αυτό από μόνο του είναι Σκοπός!
Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

αυτό το "ψάχνει απελπισμένα" την Αγάπη...τι ακριβώς σημαίνει άραγε Ιωαννάκι? :-?

μάλλον υπό όρους...ειδικά αυτο το "ταιριαστός"

Ο έρωτας δεν είναι αξεσουάρ όμως...για να ταιριάζει με τα συνολάκια μας!

και το απελπισμένα μου θυμίζει ένα μικρό παιδί που χρειάζεται κάποιον να του καλύψει κάποια ανάγκη...Αγάπη δεν είναι αυτό όμως...

:x :x
H Aγάπη μου για εσάς έχει χρώμα Λευκό

Εικόνα
Site Admin

να πως θα απαντούσα σημερα , τα ίδια ερωτηματα που ήταν ΚΑΙ δικά μου!
πώς γίνεται ένας άνθρωπος να ψάχνει απελπισμένα την αγάπη
,
δηλαδή κάθε ανθρωπο που γνωρίζει να τον δοκιμάζει αν ταιριάζει στο κομμάτι του παζλ που του λειπει....
να θέλει δίπλα του ένα ταιριαστό σύντροφο
Που να πληρει τις προυποθέσεις για το ευ ζην....
αλλά να μην συνειδητοποιεί ότι προηπόθεση της αγάπης είναι να έχεις ανοιχτή καρδιά

η βασικότερη προυπόθεση είναι να μην υπάρχει ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΗ!
,
να αφήνεσαι
...όταν έχω πάρει ανταλλάγματα!
με σεβασμό και κατανόηση απέναντι στην προσώπικότητα του συντρόφου σου.
ως αντάλλαγμα μονον όταν με σέβεται, κάνει ότι του λέω, να μην αντιστεκεται, και να μου δίνει ότι του ζητησω ΠΡΙΝ του το ζητησω... και όπως θα το ηθελα (γιατι θα πρεπε να ΞΕΡΕΙ πως το θέλω τόσα χρόνια!!!!!)! :D
Όμως και θα στο πω, γιατί είναι βιωμένο, μέσα στην ανοιχτή καρδιά, αλλάζουν όλα και όλοι...
Άβαταρ μέλους
ΙΩΑΝΝΑ

Δημοσίευση από ΙΩΑΝΝΑ »

Danny έγραψε:Το σκέφτεσαι για σένα? ή για τον άλλον? :-?
Οχι Ντανούλα δεν ρωτάω για μένα .

Βασούλα με τον όρο απελπισμένα εννοώ ,ότι για κάποιον είναι μία πολύ μεγάλη επιθυμία να βρεί έναν σύντροφο που θα ζήσει ας πούμε έναν μεγάλο έρωτα.
Ο έρωτας δεν είναι αξεσουάρ όμως...για να ταιριάζει με τα συνολάκια μας!

και το απελπισμένα μου θυμίζει ένα μικρό παιδί που χρειάζεται κάποιον να του καλύψει κάποια ανάγκη...Αγάπη δεν είναι αυτό όμως...
Προφανώς ένας τέτοιος άνθρωπος δεν πήρε την αγάπη που έπρεπε στην παιδική του ηλικία ,και πιστέυει ότι μέσα από μία σχέση θα του καλυφτεί αυτή του η ανάγκη σωστά :-?
Το ΦΩΣ η ΑΓΑΠΗ και η ΔΥΝΑΜΗ αποκαθησούν το σχέδιο πάνω στη γή

Πολέμα και Οραματίσου !!!
Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

Βασούλα με τον όρο απελπισμένα εννοώ ,ότι για κάποιον είναι μία πολύ μεγάλη επιθυμία να βρεί έναν σύντροφο που θα ζήσει ας πούμε έναν μεγάλο έρωτα.
και τι να τον κάνει τον μεγάλο έρωτα, που θα σβήσει πριν καλά καλά το καταλάβει? Οι εμμονίκές συνήθειες, Ιωαννάκι, δεν παραλείπουν να εμφανιστούν...Και τότε αρχίζουν να εμφανίζονται τα κενά...Να κόβουμε και να ράβουμε για να έρθει στα μέτρα μας...

Αυτό που έχω να πω όμως, είναι για να βιωθεί ο έρωτας, χρειάζεται πρώτα να τον έχουμε τιμήσει μέσα μας...
Να έχουμε ξεκαθαρίσει τους λογαριασμούς με τον εαυτό μας και τους εγωισμούς μας, αλλιώς θα μείνει μόνο "μεγάλος" και όχι "έρωτας"...
Γιατι στον έρωτα εκείνο που ανθίζει μεταξύ των συντρόφων είναι η γενναιοδωρία και όχι η αυτοικανοποιηση...
Αλλιώς φρούδες ελπίδες...

:x :x :x

Εικόνα

Δημοσίευση από AMALIA »

Vaso έγραψε:
Αυτό που έχω να πω όμως, είναι για να βιωθεί ο έρωτας, χρειάζεται πρώτα να τον έχουμε τιμήσει μέσα μας...
Να έχουμε ξεκαθαρίσει τους λογαριασμούς με τον εαυτό μας και τους εγωισμούς μας, αλλιώς θα μείνει μόνο "μεγάλος" και όχι "έρωτας"...
Γιατι στον έρωτα εκείνο που ανθίζει μεταξύ των συντρόφων είναι η γενναιοδωρία και όχι η αυτοικανοποιηση...
Αλλιώς φρούδες ελπίδες...

@};-
Άβαταρ μέλους
Sofoula

Δημοσίευση από Sofoula »

Ε, κάπως έτσι είναι η ιστορία μου (η ιστορία μας). @};-

http://www.youtube.com/watch?v=N_tH-KfOI-w

Αφιερωμένο :x
"Σας αγαπώ. Και αγαπώντας σας, σας περιέχω. ^_^"
I have loved the stars too fondly to be fearful of the night...

Εικόνα
O_ΑΣΥΝΕΙΔΗΤΟΣ

Δημοσίευση από O_ΑΣΥΝΕΙΔΗΤΟΣ »

Ισως τα πραγματα να ειναι πολυ ποιο απλα απο οτι νομιζουμε για αυτα που ψαχνει ο αλλος τελικα. :x

Επικοινωνια,τρυφεροτητα,κατανοηση και φυσικα να ειναι διπλα ο ενας στον αλλον. :x @};-
Βαλτε τα με οποια σειρα θελετε αλλα σιγουρα η επικοινωνια για μενα ειναι οτι καλυτερο σε μια σχεση,γιατι χωρις αυτο ο ενας δεν καταλαβαινει τον αλλον και ερχονται σε συγκρουσεις συνεχεια με αποτελεσμα να παραπονιουνται και οι δυο οτι παντα ο αλλος ειναι αδικος προς εμας. @};- @};- @};-
Άβαταρ μέλους
Sofoula

Δημοσίευση από Sofoula »

^tasoulis^ έγραψε:με αποτελεσμα να παραπονιουνται και οι δυο οτι παντα ο αλλος ειναι αδικος προς εμάς.
Συμφωνώ απόλυτα σε όλα.
Όμως, επιπλέον, (κάτι που τουλάχιστον βλέπω να ισχύει σε μένα απόλυτα), ο άλλος είναι πάντα άδικος προς τα μένα όχι απλά γιατί υπάρχει έλλειψη επικοινωνίας μεταξύ μας αλλά και γιατί εγώ κουβαλάω μέσα μου μία έλλειψη σε κάποιο θέμα.
Τότε βιώνω το συναίσθημα της αδικίας (και ας αναγνωρίζω στο μυαλό μου ότι η αδικία και το δίκιο είναι καθαρά υποκειμενικά) για να μπω στην διαδικασία αναγνωρίσω την έλλειψή μου.
Για αυτό το μάθημα άλλωστε ήρθε και ο άλλος στον δρόμο μου και εγώ στον δικό του. :x
I have loved the stars too fondly to be fearful of the night...

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

Για αυτό το μάθημα άλλωστε ήρθε και ο άλλος στον δρόμο μου και εγώ στον δικό του
Αυτό είναι πολύ ώριμο συμπέρασμα Σοφάκι...Γιατί σε βγάζει από την διαδικασία να περιμένεις τον ιδανικό έρωτα, αφού γνωρίζεις τα μαθήματα που έχεις να πάρεις από τον άλλον άνθρωπο, για τον εαυτό σου και μόνο. στον δρόμο της τελειοποιησής σου...
Ετσι σταματάς να έχεις συναισθήματα αυτο-απόρριψης και κυρίως εκδικητικότητας...

΄Γι' αυτό μίλησα για ξεκαθάρισμα λογαριασμών με τον εαυτό σου, ώστε όταν είσαι αυτάρκης να βιώσεις και την όμορφη εμπειρία του έρωτα, χωρίς να διεκδικείς από αυτόν την τελειότητα, γιατί δεν θα μπορείς να βιώνεις τίποτα άλλο εκτός από αυτήν πια...

Εικόνα

Δημοσίευση από ΙΩΑΝΝΑ »

Vaso έγραψε:
και τι να τον κάνει τον μεγάλο έρωτα, που θα σβήσει πριν καλά καλά το καταλάβει? Οι εμμονίκές συνήθειες, Ιωαννάκι, δεν παραλείπουν να εμφανιστούν...Και τότε αρχίζουν να εμφανίζονται τα κενά...Να κόβουμε και να ράβουμε για να έρθει στα μέτρα μας...
Δυστυχώς έτσι είναι και το παρατηρώ αυτό όχι μόνο στης ερωτικές σχέσεις αλλά και στης φιλικές ,ακόμα κι στης οικογενειακές σχέσεις :?
Το ΦΩΣ η ΑΓΑΠΗ και η ΔΥΝΑΜΗ αποκαθησούν το σχέδιο πάνω στη γή

Πολέμα και Οραματίσου !!!
Άβαταρ μέλους
Αμαλία

Δημοσίευση από Αμαλία »

Wisdom έγραψε:Ε, κάπως έτσι είναι η ιστορία μου (η ιστορία μας). @};-

http://www.youtube.com/watch?v=N_tH-KfOI-w
Τέλειο!!!
Εικόνα

Είναι βολικό να γίνεσαι καλός άνθρωπος από φόβο, από το να γίνεσαι συνειδητός στην Αγάπη και να τους έχεις όλους εναντίον σου...
Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

Σοφίααααα τι τέλειο! :-( :-( :-( :-( :-(

και κυρίως αληθινό! :x :x :x :x :x :x

Εικόνα

Δημοσίευση από Valia »

πολύ καλό το βιντεάκι :*
Άβαταρ μέλους
Danielli
Site Admin

Πολύ αληθινο!!! :x :x :x :x :x :x :x :x

Επιστροφή στο “ΣΧΕΣΕΙΣ”