Valia έγραψε:παιδιά, τον τελευταίο καιρό συγκινούμαι πάρα πολύ εύκολα και ανησυχώ!!!
Reikoμισό μου!!!!!
Μήπως ήδη μας τα έχει μισοκόψει η Βασούλα???
Ο μεγαλύτερος Σκοπός μας είναι να ενώσουμε τα μέρη της Ψυχής μας μέσα στην Αγάπη του Θεού και του Ανθρώπου Χωρίς να μας νοιάζει ποιόν απογοητεύουμε
_________________ "Πολέμα και Οραματίσου"...
Η ομαδα 512 για μενα ηταν η σιωπη που χρειαστηκε να κανω για να ακουσω αυτη την αγαπη.....δεν ξερω πως να το περιγραψω...αλλα σας ευχαριστω ολους μεσα απο την καρδια μου......ολους εναν προς εναν....
Για ολα οσα μοιραστηκαμε, γελασαμε, και για τις τρυπες!!!!!!!!!!!
Στεφανε????Εγω ειμαι το 3??????????????
Βασουλα..Νικολακη...Γιωργακη...Τασουλη...Στεφανακο...Μιχαλακη...Αυρουλα...Ροζαλιτσα....και Αννουλα για τη μετα παρεουλα σου!!!
Μιχαλακηηηη τελειοοοο!!!!!!!!!!!!!!!
Ας είμαι και ο μόνος ΄Ανθρωπος που πιστεύει στην Δύναμη της Αγάπης, δεν παίρνω ποτέ τον Λόγο μου πίσω...Θα την υπηρετώ, ακόμα κι αν μείνω μόνη και αξιοκατάκριτη από αυτούς που όφειλαν να είναι οι αγαπημένοι μου... ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΩ!!!
Παιδιά δε σας ακούω να μιλάτε απο τις Τρύπες
Ευχαριστω πρώτα απο ολα τη Βασω που ήταν το κλειδι για να ανοίξει αυτή η πόρτα και που έχει τα ίδια πλακακια σε όλο της το σπίτι
Παιδιά σας ευχαριστω όλους για τη μοναδική εμπειρία και για τη μέσα απο τις Τρύπες επικοινωνία που είχαμε τα χέρια μου έχουν πάρει φωτιαααα!!!!!
Ας είμαι και ο μόνος ΄Ανθρωπος που πιστεύει στην Δύναμη της Αγάπης, δεν παίρνω ποτέ τον Λόγο μου πίσω...Θα την υπηρετώ, ακόμα κι αν μείνω μόνη και αξιοκατάκριτη από αυτούς που όφειλαν να είναι οι αγαπημένοι μου... ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΩ!!!
Ο μεγαλύτερος Σκοπός μας είναι να ενώσουμε τα μέρη της Ψυχής μας μέσα στην Αγάπη του Θεού και του Ανθρώπου Χωρίς να μας νοιάζει ποιόν απογοητεύουμε
_________________ "Πολέμα και Οραματίσου"...
Ο ΄Ανθρωπος δεν έχει απλά την νοημοσύνη του λεξικού, αλλά την Σοφία του θεού…Και για να την εκφράσει, χρειάζεται πρωτίστως να αφοσιωθεί σ’ αυτό που Είναι… B.N.