ΚΑΛΗΜΕΡΑ...ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ...ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ...
- Alexandros
α, Ιωαννάκι, καλλιτεχνήματα...

H Aγάπη μου για εσάς έχει χρώμα Λευκό

Πρίν 2 χρόνια περίπου έψαχνα να βρώ τι θα μου άρεσε πραγματικά να κάνω ,και ένα βράδυ εκεί που έκανα διαλογισμό ο ανώτερος εαυτός μου, μου έστειλε κάποιες εικόνες από κοσμήματα ,ενθουσιασμένη εγώ την άλλη μέρα αγόρασα κρυστάλλους και τα κοίταζα απορρόντας με τον εαυτό μου ,αφού δεν ήξερα τίποτα απολύτως για το πώς φτιάχνετε ένα βραχιόλι η ένα κολιέ ,αλλά τελικά πήρα έμπνευση και για αυτό και για όλα όσα έφτιαξα στη πορία

Πρίν 2 χρόνια περίπου έψαχνα να βρώ τι θα μου άρεσε πραγματικά να κάνω ,και ένα βράδυ εκεί που έκανα διαλογισμό ο ανώτερος εαυτός μου, μου έστειλε κάποιες εικόνες από κοσμήματα ,ενθουσιασμένη εγώ την άλλη μέρα αγόρασα κρυστάλλους και τα κοίταζα απορρόντας με τον εαυτό μου ,αφού δεν ήξερα τίποτα απολύτως για το πώς φτιάχνετε ένα βραχιόλι η ένα κολιέ ,αλλά τελικά πήρα έμπνευση και για αυτό και για όλα όσα έφτιαξα στη πορία

Το ΦΩΣ η ΑΓΑΠΗ και η ΔΥΝΑΜΗ αποκαθησούν το σχέδιο πάνω στη γή
Πολέμα και Οραματίσου !!!
Πολέμα και Οραματίσου !!!
Καλησπέρα 
Ιωαννάκι , τόχεις κοριτσάκι ,συνέχισε

Ιωαννάκι , τόχεις κοριτσάκι ,συνέχισε

Γι' αυτό που πολεμάς είναι μόνο η εξέλιξή σου...Εκεί στον κάθετο άξονα...γιατί όταν αυτός ολοκληρωθεί, ο πόλεμος μετά, στον οριζόντιο, γίνεται αρμονία, ειρήνη και πληρότητα