Συντονιστής: Emmaki
επανεξέτασε την σχέση με τον Εαυτό σου, volvere...Volvere έγραψε:Θέλω κι εγώ να μάθω....Anna έγραψε:
Σε ευχαριστώ που έστεκες εκεί και με περίμενες να αντιληφθώ ότι αυτά δεν κάνουν τη ζωή. Σε ευχαριστώ που με μαθαίνεις πως να αγαπώ και να βιώνω τη ζωή ολοκληρωμένα και σαν Ανθρωπος.![]()
![]()
Δεν καταλαβαίνω τι εννοείς όταν λες κενό!Vaso έγραψε:
επανεξέτασε την σχέση με τον Εαυτό σου, volvere...
και όταν φτάσεις στο "κενό" τότε τα "θέλω" σου δεν θα περιέχουν ούτε δάκρυα, ούτε άγγιγμα, ούτε ανάσα...Εκεί βρίσκεται η Αρχή της Ζωής...
![]()
![]()
....χαμογελασα και σε φιλησα στο μετωπο...κανενας δε μπορει να σε παρει μακρια μου, αν εσυ δε με ξεχασεις...
και όταν φτάσεις στο "κενό" τότε τα "θέλω" σου δεν θα περιέχουν ούτε δάκρυα, ούτε άγγιγμα, ούτε ανάσα...Εκεί βρίσκεται η Αρχή της Ζωής...
Ποναει αρκετά,το βιώνω ήδη.Αλλά είμαι σίγουρη πως όταν φτάσω στο τέλος της διαδρομής θα είμαι πολύ καλύτερα από οσο υπήρξα ποτέ ως τώρα!Vaso έγραψε: πονάει λίγο, Volvere, όταν αδειάζεις από τις παραχωρήσεις, τις διεκδικήσεις και τα σενάρια, αλλά νομίζω ότι αυτός ο πόνος είναι πολύ λιγότερος από την καθημερινή ανία, να μην γνωρίζεις ποιός είσαι στην ουσία και να περιμένεις να στο δείξουν οι άλλοι...