Αααχ!!!Πόσο πιο απλό είναι να αφήσουμε την φύση μας να εκδηλωθεί σαν αυτό που είναι...Ακακη, ευσπλαχνική, όμορφη, ευγενική, γενναία, αγνή, ακέραια, ερευνητική, αληθινή, διαλλακτική, επινοητική...
Η διαφορά μας από έναν ΄Αγγελο (πνευματικό ον) είναι ότι εμείς έχουμε ελεύθερη βούληση, ώστε στον φυσικό κόσμο που ζούμε να μπορούμε να εκδηλώνουμε αβίαστα, μέσα από την πνευματική μας ουσία, τον Λόγο και την Πράξη, σε απόλυτη αρμονία με το Σύμπαν.
Θέλεις να βρεις τον θεό...μα κοιτα, εκείνος στέκεται αδιάφορος στον πόνο σου, στην αγωνία σου, στην ζωή σου...Που είναι τόσα χρόνια? που είναι η δικαιοσύνη του και το έλεός του?
Σου τα δίνω όλα, όσα θέλεις...και αν δεν τα παίρνεις και υποφέρεις, είναι γιατί ακόμα ελπίζεις ανόητε, ότι ο θεός θα σε συνδράμει...Κοίτα λοιπόν, αγαπημένε μου άνθρωπε, πως αγαπάει ο θεός και τι σου δίνει...Τίποτα...Και αυτό εσύ το λες ουσία?
δεν βλέπεις που υποφέρεις από αυτήν την ανούσια αγάπη?
Δεν νομιζω οτι ακουγα μέσα μου τίποτε άλλο εκτος από τα παραπάνω....Vaso έγραψε:και λέει η περικοκλάδα...
Θέλεις να βρεις τον θεό...μα κοιτα, εκείνος στέκεται αδιάφορος στον πόνο σου, στην αγωνία σου, στην ζωή σου...Που είναι τόσα χρόνια? που είναι η δικαιοσύνη του και το έλεός του?
Δεν βλέπεις τους ανθρώπους που υποφέρουν? Ψέματα σου λένε, βρε κουτέ, τίποτα δεν υπάρχει πέρα από εμένα...
Σου δίνω όπλα να πολεμήσεις για το δίκιο σου...Κοίτα, ότι πιο τεχνολογικά σύγχρονο έχεις στα χέρια σου για να υποτάξεις τους αλλους...
Γίνε σημαντικός, δοξάσου...Εδώ είναι η ουσία! ΄Εχεις αποδειξεις πια ότι όποιος πολεμάει είναι ο νικητής...Αυτός που φέρνει τον κόσμο εκεί που θέλει...Σου έδωσα την επίκριση, για να μπορείς να είσαι το μεγαλείο μου. Εσύ ο μοναδικός μου αγαπημένος, ο ξεχωριστός, που θα μπορέσει να φτιάξει τον κόσμο στα μέτρα του. Γιατί αυτό είναι η ύλη...Βιάσου, δεν έχεις χρόνο!
Σου τα δίνω όλα, όσα θέλεις...και αν δεν τα παίρνεις και υποφέρεις, είναι γιατί ακόμα ελπίζεις ανόητε, ότι ο θεός θα σε συνδράμει...Κοίτα λοιπόν, αγαπημένε μου άνθρωπε, πως αγαπάει ο θεός και τι σου δίνει...Τίποτα...Και αυτό εσύ το λες ουσία? "delete", πάτα "delete" ανόητε, δεν βλέπεις που υποφέρεις από αυτήν την ανούσια αγάπη?
Περικοκλαδα μου αγαπημενη με τα παραπανω λογια σου και αλλα πολλα για το Θεο που με κοιταει απο ψηλα και ειναι τιμωρος με ταισες πολλα χρονια και με εκανες να χανω την διαδρομη να τον συναντησω... Επλεκες ιστους σε ολο μου το ειναι και εγω αβουλα αφηνωμουν σε εσενα...Vaso έγραψε:
και λέει η περικοκλάδα...
Δεν βλέπεις τους ανθρώπους που υποφέρουν? Ψέματα σου λένε, βρε κουτέ, τίποτα δεν υπάρχει πέρα από εμένα...
-
Η αγάπη που μου έδωσες δεν ήταν αγνή.. περιείχε μόνο εξάρτηση μέσα..«που θα πας χωρίς την αγάπη που σου έδωσα? Μέσα στις βαλίτσες είναι το δαχτυλίδι που σου χάρισα όταν σε νυμφεύτηκα, ω εσύ αγαπημένο πλάσμα...Σου έδωσα δύναμη να εξουσιάσεις τον κόσμο σου και μέσα για να το επιτύχεις.
Εκεί που πας δεν θα έχεις καμία δύναμη, θα είσαι όλα μέσα στο τίποτα
Μαζί μπορούμε να δημιουργήσουμε την ζωή που ονειρεύτηκες. Να μην είσαι τίποτα και να τα έχεις όλα στα πόδια σου. Κοίτα το σώμα σου, ω αγαπημένο πλάσμα, εγώ μόνο μπορώ να το κάνω ζωντανό Σου χάρισα τις αισθήσεις για να απολαύσεις και έβαλα στα μάτια σου εικόνες που δεν θα είχες δει ποτέ στην ζωή σου Μια λέξη σου μόνο και θα σε υπηρετήσει η Γη Γι αυτό είμαι εγώ εδώ για να θέσω στην διάθεσή σου όλες της τις δυνάμεις. Σου έμαθα να μάχεσαι και να μαχαιρώνεις να εξαφανίζεις ότι σε ενοχλεί και να κάνεις τον κόσμο έτσι όπως θέλεις. Σου έμαθα να κερδίζεις παραχωρώντας τον πόνο στους άλλους, γιατί εσύ πρέπει να είσαι νικητής. Σου έμαθα πώς να κερδίζεις όσα υπάρχουν. Αγάπη μοναδική σου έδωσα και δεν σου απαγόρευσα τίποτα. Σου στερέωσα το έδαφος κάτω από τα πόδια σου και πάνω του έβαλα όσα σε κάνουν ευτυχισμένο. Κοίτα τα οικοδομήματά μου? Είναι σταθερά χτισμένα πάνω στο όνειρό σου και μπορείς να τα χρησιμοποιείς και να τα ελέγχεις. ΄Όλα τα πλούτη των αισθήσεων τα έθεσα στην διάθεσή σου, για να νιώσεις τον έρωτα μου για σένα Μαζί μου μπορείς να κάνεις ότι θέλεις »
Να μείνω μόνη...Ποιοί είναι οι φόβοι σας?
Μα ποτέ μου μέχρι τώρα δεν ήθελα να τον βρω...Θέλεις να βρεις τον θεό...μα κοιτα, εκείνος στέκεται αδιάφορος στον πόνο σου, στην αγωνία σου, στην ζωή σου...Που είναι τόσα χρόνια? που είναι η δικαιοσύνη του και το έλεός του?
Σου δίνω όπλα να πολεμήσεις για το δίκιο σου...Κοίτα, ότι πιο τεχνολογικά σύγχρονο έχεις στα χέρια σου για να υποτάξεις τους αλλους...
Γίνε σημαντικός, δοξάσου...Εδώ είναι η ουσία! ΄Εχεις αποδειξεις πια ότι όποιος πολεμάει είναι ο νικητής...Αυτός που φέρνει τον κόσμο εκεί που θέλει...Σου έδωσα την επίκριση, για να μπορείς να είσαι το μεγαλείο μου. Εσύ ο μοναδικός μου αγαπημένος, ο ξεχωριστός, που θα μπορέσει να φτιάξει τον κόσμο στα μέτρα του. Γιατί αυτό είναι η ύλη...Βιάσου, δεν έχεις χρόνο!
Σου τα δίνω όλα, όσα θέλεις...και αν δεν τα παίρνεις και υποφέρεις, είναι γιατί ακόμα ελπίζεις ανόητε, ότι ο θεός θα σε συνδράμει...Κοίτα λοιπόν, αγαπημένε μου άνθρωπε, πως αγαπάει ο θεός και τι σου δίνει...Τίποτα...Και αυτό εσύ το λες ουσία? "delete", πάτα "delete" ανόητε, δεν βλέπεις που υποφέρεις από αυτήν την ανούσια αγάπη?