Συνειδητοποιησα οτι ο χορος δεν ειναι μονο πραξη....και βημα..ειναι αισθηση...(το ηξερα οτι πηγαζει απο μεσα, αλλα τωρα ειναι πιο συνειδητο και ουσιαστικο)...
Πρεπει να αποβαλλεις την "ντροπη" που περιβαλλει το εξωτερικο σωμα...οταν σε κοιτουν οι αλλοι!
Ακους τον ρυθμο...τον ηχο....στασου ορθια, ασε τα χερια σου ελευθερα και κλεισε τα ματια....νιωσε τους χτυπους απο το καθε οργανο να δονουνται μεσα στο σωμα σου....νιωσε να ξεκλειδωνει το σωμα σου στο ακουσμα ενος ρυθμικου τραγουδιου...
Μην ανοιξεις τα ματια, προσπαθωντας να ελεγξεις αυτο που κανεις......
Ας είμαι και ο μόνος ΄Ανθρωπος που πιστεύει στην Δύναμη της Αγάπης, δεν παίρνω ποτέ τον Λόγο μου πίσω...Θα την υπηρετώ, ακόμα κι αν μείνω μόνη και αξιοκατάκριτη από αυτούς που όφειλαν να είναι οι αγαπημένοι μου... ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΩ!!!
Αν ο Θεός είναι η πρωταρχική Αιτία η Αγάπη θα είναι το αποτέλεσμα
Πατέρα μου/Μητέρα μου, είναι παιδί της Αλήθειας και μόνο αυτή είναι ο δρόμος ο δικός μου προς εσένα
Πολέμα και Οραματίσου
ειναι απιστευτο πως ηρθε η εμπνευση.......σας ευχαριστω Βασουλα και Φωτεινουλα......
Ας είμαι και ο μόνος ΄Ανθρωπος που πιστεύει στην Δύναμη της Αγάπης, δεν παίρνω ποτέ τον Λόγο μου πίσω...Θα την υπηρετώ, ακόμα κι αν μείνω μόνη και αξιοκατάκριτη από αυτούς που όφειλαν να είναι οι αγαπημένοι μου... ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΩ!!!
Φωτεινουλα μου....οταν θα φτιαξουμε το φορουμοχωριο μας...
Θα εχουμε μια μεγαλη αιθουσα και θα κανουμε ολοι μαζι μαθημα!!!!!!!!
Ναιιιιιιιιιιιιι!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Αν ο Θεός είναι η πρωταρχική Αιτία η Αγάπη θα είναι το αποτέλεσμα
Πατέρα μου/Μητέρα μου, είναι παιδί της Αλήθειας και μόνο αυτή είναι ο δρόμος ο δικός μου προς εσένα
Πολέμα και Οραματίσου