Τι γίνεται βρε παιδιά!!
Η ενημέρωση και οι επιλογές μας είναι η δύναμή μας σε αυτά που πάνε να μας πλασάρουνε. Θα επιβιώσουμε όπως και να έχει. Τι να τις κάνω τις περικοκλάδες αν δεν θα μπορώ να με νιώσω???
(παρένθεση: όπου και να πάμε θα πάμε με στυλ. ’ρα θα ψωνίσω Louis Vuitton για όλους και δε θέλω σχόλια
)
(παρένθεση: όπου και να πάμε θα πάμε με στυλ. ’ρα θα ψωνίσω Louis Vuitton για όλους και δε θέλω σχόλια
Αν ο Θεός είναι η πρωταρχική Αιτία η Αγάπη θα είναι το αποτέλεσμα
Πατέρα μου/Μητέρα μου, είναι παιδί της Αλήθειας και μόνο αυτή είναι ο δρόμος ο δικός μου προς εσένα
Πολέμα και Οραματίσου
Πατέρα μου/Μητέρα μου, είναι παιδί της Αλήθειας και μόνο αυτή είναι ο δρόμος ο δικός μου προς εσένα
Πολέμα και Οραματίσου
εγω το έχω όραματιστέι ως εξής θα έχουμε ο ένας τον αλλο, όπως και τωρα η δυναμικη μας έίναι υπάρχουσα στην ΑγάπηVaso έγραψε:αν γίνει υποχρεωτικό, τότε είπαμε...σπηλιές!
δλδ το όραμα του φορουμοχωριού εμενα προσωπικά με αγγίζει πολυ, αν είμαστε ενωμένοι και στα πρακτικά για να μπορουμε να "αντισταθούμε" στην πίεση τότε θα μπορέσουμε να διατηρήσουμε την φλόγα Του στην καρδιά δυνατη
δεν ξερω πως που και ποτε και παρολο που ηταν έντονη η λαχταρα μου στην αρχη τωρα ηρεμησα την ανυπομονησια μου και ξερω ότι όταν είναι η ωρα του θα ερθει
παροχες που θα δημιουργουνται απο εμας, ωστε για παραδειγμα ακομα και το τσιπακι να μην εχουμε για να φαμε απο εξω, να εχουμε ενα κηπο γεματο ευλογιες
ειναι αναδιοργανωση αναγκων συμφωνα με τις "αναγκες" της Ψυχης μας, ωστε να την προστατεψουμε
σκεψεις που κανω τελευταια
όσο ζούμε σε τούτον τον κόσμο, θα τον Ερωτευόμαστε με όλη μας την Αγνότητα, έτσι ώστε να πάμε στον Θεό γεμάτοι από Αγάπη και όχι γεμάτοι από φόβο... 
Fotini έγραψε:
εγω το έχω όραματιστέι ως εξής θα έχουμε ο ένας τον αλλο, όπως και τωρα η δυναμικη μας έίναι υπάρχουσα στην Αγάπη
δλδ το όραμα του φορουμοχωριού εμενα προσωπικά με αγγίζει πολυ, αν είμαστε ενωμένοι και στα πρακτικά για να μπορουμε να "αντισταθούμε" στην πίεση τότε θα μπορέσουμε να διατηρήσουμε την φλόγα Του στην καρδιά δυνατη
δεν ξερω πως που και ποτε και παρολο που ηταν έντονη η λαχταρα μου στην αρχη τωρα ηρεμησα την ανυπομονησια μου και ξερω ότι όταν είναι η ωρα του θα ερθει
παροχες που θα δημιουργουνται απο εμας, ωστε για παραδειγμα ακομα και το τσιπακι να μην εχουμε για να φαμε απο εξω, να εχουμε ενα κηπο γεματο ευλογιες
ειναι αναδιοργανωση αναγκων συμφωνα με τις "αναγκες" της Ψυχης μας, ωστε να την προστατεψουμε
σκεψεις που κανω τελευταια
Αμαλάκι το μανατζάρισμα το κατέχει καλά το Φωτεινούλι μας .
Έμαθα από έναν συνάδελφο στη δουλειά ότι στην Βραζιλία είδη κάποιοι άνθρωποι έβαλαν το τσιπάκι ,μου είπε ότι το έδειξαν στης ειδήσεις
Το ΦΩΣ η ΑΓΑΠΗ και η ΔΥΝΑΜΗ αποκαθησούν το σχέδιο πάνω στη γή
Πολέμα και Οραματίσου !!!
Πολέμα και Οραματίσου !!!
Παιδιά εμείς μια φορά την πρακτική μας στο φύτεμα ζαρζαβατικών έχουμε αρχίσει να την κάνουμε!!!
την Κυριακή φυτέψαμε και μυρωδικά!!θυμάρι για την ακρίβεια και διάφορα άλλα, οπότε ετοιμάζομαι!!!

την Κυριακή φυτέψαμε και μυρωδικά!!θυμάρι για την ακρίβεια και διάφορα άλλα, οπότε ετοιμάζομαι!!!
Η πληγωμένη καρδιά μπορεί να Ερωτευθεί
Η προστατευμένη καρδιά δεν μπορεί
Πολέμα και Οραματίσου.

Reiki Center - Ρεικι
Πολέμα και Οραματίσου.
Reiki Center - Ρεικι
το ξέρω καλά ότι τους ανθρώπους τους τρομοκρατεί η ανυπαρξία...
Λένε, χωρίς το τσιπάκι δεν θα μπορούμε να κάνουμε τίποτα...Ουτε να αγοράσουμε, ούτε να πληρώσουμε, ούτε να έχουμε όνομα, επώνυμο, αποκτήματα...
εγώ ξέρω ποιά είμαι, και επίσης ξέρω πως τούτη η Γη έχει όλα όσα χρειάζομαι για να ζήσω πάνω της, έτσι όπως θα ήθελε ο θεός...
τα άλλα τους τα χαρίζω...

Λένε, χωρίς το τσιπάκι δεν θα μπορούμε να κάνουμε τίποτα...Ουτε να αγοράσουμε, ούτε να πληρώσουμε, ούτε να έχουμε όνομα, επώνυμο, αποκτήματα...
εγώ ξέρω ποιά είμαι, και επίσης ξέρω πως τούτη η Γη έχει όλα όσα χρειάζομαι για να ζήσω πάνω της, έτσι όπως θα ήθελε ο θεός...
τα άλλα τους τα χαρίζω...
H Aγάπη μου για εσάς έχει χρώμα Λευκό

Η πληγωμένη καρδιά μπορεί να Ερωτευθεί
Πολέμα και Οραματίσου.

Reiki Center - Ρεικι
Πολέμα και Οραματίσου.
Reiki Center - Ρεικι