Ας είμαι και ο μόνος ΄Ανθρωπος που πιστεύει στην Δύναμη της Αγάπης, δεν παίρνω ποτέ τον Λόγο μου πίσω...Θα την υπηρετώ, ακόμα κι αν μείνω μόνη και αξιοκατάκριτη από αυτούς που όφειλαν να είναι οι αγαπημένοι μου... ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΩ!!!
Φανταζομαι την Αννα να ερχεται μαζι με τη ροζ βαλιτσαρα της για να αγορασει μετα τη μαχη, κανα φτηνο Luis Vouitton!!!!!
Ας είμαι και ο μόνος ΄Ανθρωπος που πιστεύει στην Δύναμη της Αγάπης, δεν παίρνω ποτέ τον Λόγο μου πίσω...Θα την υπηρετώ, ακόμα κι αν μείνω μόνη και αξιοκατάκριτη από αυτούς που όφειλαν να είναι οι αγαπημένοι μου... ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΩ!!!
Fotini έγραψε:ναι! μπορουμε να επιλέγουμε το δρόμο μας, το "καλό", τα χαρίσματα μας, την ψυχή μας να προστατευουμε με δύναμη και αυτοσεβασμο
και θα πω ενα παραδειγμα
εχθες μου εκανε επίθεση, στο σεβασμό μου σαν ανθρωπος ενα ατομο απο την δουλεια, και μαλιστα "υψηλα ισταμενο"
ειναι η πρωτη φορα που συνειδητα μου γυρισε το ματι και μπροστα στον εργοδοτη μας του ειπα οτι δεν ανεχομαι να μου απευθυνει ετσι τον λόγο τελος!
ενοιωσα μεσα μου δυναμη, την ευλογια του Θεου και την προνοια του... χωρις φοβο κανενα για το αν ειναι ο ιδιος μου ο εργοδοτης ακομα δεν δεχεται την αντιδραση μου, δεν με αφορα, δεν φοβαμαι οπως με ευλογια ηρθα εδω ετσι και ευλογημενα με περιμενει το αυριο, ειπα στην συναδερφο μου επειτα που εμεινε με την αντιδραση μου
την Ψυχη μου δεν την πουλαω σε κανενα! Μπορω να επιλεγω
Φωτεινό μου πλάσμα!!
Η πληγωμένη καρδιά μπορεί να Ερωτευθεί
Η προστατευμένη καρδιά δεν μπορεί
Βασουλα ελα κι εσυ μπορεις....να ερθεις μαζι μας..!!!!!!!!!!!!!!
Μην ξεχασεις να παρεις την Κατια μαζι για τη φρατζα!!!!!!!!!!