Τι γίνεται βρε παιδιά!!
Λεων τα οραματα ειναι και στοχος παραλληλα και παιρνουν σαρκα και οστα απο την δυναμη της αγαπης και το φως της ψυχης μας!!!Λέων έγραψε:Δυστυχώς θα ταν πολύ όμορφο αυτό.
Αλλά το να οραματιζόμαστε κάτι όμορφο δεν αλλάζει αυτό που θέλουν να κάνουν.

Συγνωμη αν δεν το διατυπωσα σωστα στο προηγουμενο ποστ μου.. ;)

Γμτ.....μου ερχεται να παρω ενα σφυρι και να παω στην Αμερικη να τα κανω λαμπογιαλο....!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Απο κει ξεκινανε ολα... 

Ας είμαι και ο μόνος ΄Ανθρωπος που πιστεύει στην Δύναμη της Αγάπης, δεν παίρνω ποτέ τον Λόγο μου πίσω...Θα την υπηρετώ, ακόμα κι αν μείνω μόνη και αξιοκατάκριτη από αυτούς που όφειλαν να είναι οι αγαπημένοι μου... ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΩ!!!
Reiki Center - Ρεικι
Reiki Center - Ρεικι
Και ένα αυτόματο μια χαρά δουλειά θα κάνει πάντως!!

Αυτο θελει μπρατσα..και δεν προλαβαινω για γυμναστικες...εχω να καθαρισω κατι Αμερικανους...!!!!!!!!!

Ναι..σαφως...απο τους ανθρωπους ξεκινα κ οχι απο το κρατος...απλα το κρατος το απαρτιζει ο λαος του!!!!!

Ας είμαι και ο μόνος ΄Ανθρωπος που πιστεύει στην Δύναμη της Αγάπης, δεν παίρνω ποτέ τον Λόγο μου πίσω...Θα την υπηρετώ, ακόμα κι αν μείνω μόνη και αξιοκατάκριτη από αυτούς που όφειλαν να είναι οι αγαπημένοι μου... ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΩ!!!
Reiki Center - Ρεικι
Reiki Center - Ρεικι
Εκλεισε...!!!!!!!!!!!!!! 
Μονο πες μου ημερομηνια να μην παω κομμωτηριο...οχι τιποτα αλλο...τσαμπα λεφτα!!!!!!!!!!

Μονο πες μου ημερομηνια να μην παω κομμωτηριο...οχι τιποτα αλλο...τσαμπα λεφτα!!!!!!!!!!

Reiki Center - Ρεικι
Reiki Center - Ρεικι
Ιωαννακι ελα εσυ μαζι ..να κρατας τα μπουκαλια με το νερο..!!!!Και εγώ μαζί σας αλλά να ξέρετε δεν μπορώ τα αίματα
Θα παμε να σωσουμε τον κοσμο...σε τοσες ταινιες τα εχουν καταφερει...εμεις δεν θα μπορεσουμε???????
Φορουμομαχητες ολου του κοσμου ενωθειτεεεεεεεε!!!!!!!!!!!!

Reiki Center - Ρεικι
Reiki Center - Ρεικι