atenistas

Άβαταρ μέλους
AMALIA

Δημοσίευση από AMALIA »

Ναι γιατι εχουμε εκπαιδευτει να κανουμε δευτερες και τριτες σκεψεις , και οταν μας παρουσιαζεται κατι αληθινο με οραμα το αμφισβητουμε το πηροβολουμε αντι να το στηριξουμε ...
Σε μια εκπομπη που τους παρακολουθησα μου εκαναν κλικ...
Αν εξαπλωθουν και στην επαρχια θα συμμετεχω.. @};-
Άβαταρ μέλους
ΙΩΑΝΝΑ

Δημοσίευση από ΙΩΑΝΝΑ »

Αμαλάκι >:d< >:d< >:d<
Το ΦΩΣ η ΑΓΑΠΗ και η ΔΥΝΑΜΗ αποκαθησούν το σχέδιο πάνω στη γή

Πολέμα και Οραματίσου !!!
Άβαταρ μέλους
Evoula
Site Admin

Δημοσίευση από Evoula »

Danny έγραψε:Μου εκανε εντυπωση στη σελίδα τους στο fb που τους ρωτανε διάφοροι τι κινητρα έχουν, ποιοι κρύβονται από πίσω, που βρισκουν τα "χρηματα"... Ελεος! :?
Ντάννυ μου, μπορεί να ακουστώ παράφωνη, διότι ξέρετε τις θέσεις μου σε τέτοιες δράσεις αλλά υπάρχει λόγος για όλη αυτή την δυσπιστία που δεν είναι του παρόντος. @};-
"Ο Ειρηνικός πολεμιστής δεν πολεμάει το κακό αλλά αυξάνει μέσα του το καλό"

https://www.youtube.com/watch?v=SgbdTeIYV5Y"
Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

γιατί Ευούλα δεν είναι του παρόντος? :-?

Ας δούμε τους λόγους που χρειάζεται να είναι κανείς δύσπιστος σε τέτοιες δράσεις... :x
H Aγάπη μου για εσάς έχει χρώμα Λευκό

Εικόνα
Site Admin

Δημοσίευση από Evoula »

Γιατί πρέπει να αναφέρω παραδείγματα για να γίνει αντιληπτή η εκμετάλλευση της καλής διάθεσης των ανθρώπων για βελτίωση της ζωής τους και ίσως δημιουργηθούν προβλήματα νομικής φύσης... :-D

Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

ναι σε καταλαβαίνω... :x :x :x

μπορείς να τα γράψεις όμως και να τα στείλεις στην Αλεξία για έγκριση :)) :)) :)) :))

κάποια από αυτά που θέλεις να πεις, ίσως μπαίνουν χωρίς πρόβλημα!

:x :x

Εικόνα
Site Admin

Δημοσίευση από Evoula »

Επειδή όμως η ερώτησή σου είναι σωστή και με τσιγκλάει :-D θα προσπαθήσω να είμαι όσο το δυνατόν πιο ασαφής γίνεται.

Αρχικά να πω, πως δεν μιλάω για τους atenistas. Ίσα ίσα που η θέση μου είναι, πως πρέπει επιτέλους να πάρουμε στα χέρια μας την ζωή μας, να αφήσουμε τις θεωρίες και να περάσουμε στην δράση γιατί αυτό απαιτούν πια οι συνθήκες.

Αλλά... είναι αμέτρητες οι περιπτώσεις, που η ανάγκη των πολιτών για βελτίωση των συνθηκών της ζωής τους έχει γίνει αντικείμενο εκμετάλλευσης από πολιτικά κόμματα και εταιρείες.

Παραδείγματα:
Ένας επιχειρηματίας, για να φτιάξει το προφίλ του και να κλείσει μεγάλες δουλειές οι οποιες επιβαρύνουν και το περιβάλλον αλλά είναι και εις βάρος των φορολογουμένων, φτιάχνει είτε ένα πράσινο προφίλ, είτε την εικόνα του ευεργέτη, δημιουργώντας εθελοντικές δράσεις και έτσι μένει στο απυρόβλητο.
Πολιτικά κόμματα εκμεταλλεύονται τέτοιες δράσεις και ομάδες για να προωθήσουν τον δικό τους υποψήφιο, ο οποίος συνήθως δεν έχει τίποτε περισσότερα να πει ή να κάνει από τον προηγούμενο.
’λλο καλό κόλπο είναι σε οικόπεδα φιλέτα, η δημιουργία μιας πράσινης ζώνης για να μπορούν μετά με την άνεσή τους να το οικειοποιηθούν.
Μεγάλοι μη κυβερνητικοί οργανισμοί υπεράνω πάσης υποψίας, μαζεύουν χρήματα από την καλή διάθεση απλών ανθρώπων τα οποία πηγαίνουν σε άσχετους σκοπούς με τον αρχικό (και αυτό είναι το λιγότερο).

Όλα αυτά και άλλα πολλά, έχουν δημιουργήσει ένα κλίμα δυσπιστίας. Η δράση και η καλή διάθεση, χωρίς αυτονομία, είναι εύκολα εκμεταλλεύσιμη.
Απλά εξηγώ γιατί ο κόσμος είναι δύσπιστος και γιατί είναι τόσο δύσκολη η συμμετοχή του, σε καμία περίπτωση δεν εννοώ πως σηκώνουμε ώμους και χέρια ψηλά.

Επειδή έχω ιδιαίτερα ασχοληθεί με το θέμα της "πράσινης ανάπτυξης" και της διάσωσης του περιβάλλοντος, έχω αντιληφθεί πως πίσω από την επιχρυσισμένη επιφάνεια και τα όμορφα λόγια υπάρχει ένας οχετός ασχήμιας.
Αντί όλα αυτά να έχουν αναφορά τον άνθρωπο και τον πλανήτη, αντιθέτως η αναφορά είναι η δύναμη και το χρήμα. Όταν ακούω από στόματα μεγαλοσχημόνων πια πως κόπτονται για το περιβάλλον με λούζει κρύος ιδρώτας.

Άβαταρ μέλους
Evoula
Site Admin

Δημοσίευση από Evoula »

Κι έτσι όπως το σκέφτομαι... ο κόσμος χωρίζεται σε δύο κατηγορίες.
Τους "δύσπιστους" και τους "εύπιστους".
Και οι δύο ομάδες όμως είναι προβλέψιμες και άρα ελέγξιμες. Λίγοι είναι αυτοί, που μπορούν να κοιτάξουν την πραγματικότητα δίχως φόβο και να μιλήσουν γι' αυτήν κι επίσης λίγοι, αυτοί που θέλουν να ακούσουν.

@};-

Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

συμφωνώ σε όλα...μα σε ΟΛΑ!

τα έχω βιώσει από την κακή τους μεριά Ευούλα...

και το τελευταίο ήταν με τις φωτιές στην Πάρνηθα, που την αγάπη μου για το περιβάλλον, κάποιοι ήθελαν να την οικειοποιηθούν για πολιτικούς σκοπούς...

όμως...δεν το βάζω κάτω!

Κοίτα, πιστεύω ότι αν λειτουργούμε από το κέντρο της καρδιάς, με Αγάπη όχι συμφερόντων, αλλά ουσίας, αυτό που θα κάνουμε για την Γη δεν θα έχει ίχνος ιδιοτέλειας...
Ετσι αυτή η ωριμότητα θα μας κάνει να έχουμε και ορθή κρίση μέσα μας, ώστε να μην γινόμαστε έρμαια στους επιτήδειους από την μια, αλλά ούτε να ανακόπτει την αγάπη μας και τον ενθουσιασμό μας από την άλλη...

Ξέρεις Ευούλα, το "λάθος" των ανθρώπων που φέρνει τις μεγαλύτερες απογοητεύσεις είναι ότι θεωρούν ότι τα ιδανικά και η αγάπη λειτουργούν σε όλους με τον ίδιο τρόπο...΄Ετσι "μαραίνεται" ο ενθουσιασμός και σταματά κανείς να οραματίζεται, όταν βλέπει πως τα ιδανικά του προδόθηκαν από τον άλλον...

Τα ιδανικά και τα οράματα δεν προδίδονται όμως από κανέναν, αν αυτά είναι μέσα μας με αλήθεια...
Και στο λέω με μια "βαριά" κληρονομιά απογοητεύσεων, που αν την άφηνα να με επηρεάσει δεν θα σας μιλούσα από εδώ μέσα αυτήν την στιγμή...

Γι' αυτό όσο υπάρχουν άνθρωποι...εγώ θα είμαι μαζί τους ακόμα και στα ελαττώματά τους!

:x :x :x :x

Εικόνα

Δημοσίευση από ΙΩΑΝΝΑ »

:x :x :x @};- @};- @};- @};-

Άβαταρ μέλους
Evoula
Site Admin

Δημοσίευση από Evoula »

Βάσω, πόσο συμφωνώ μαζί σου... :x
Γι' αυτό δεν χρειάζεται να είμαστε ούτε δύσπιστοι, ούτε εύπιστοι. Απλά να γνωρίζουμε.
Ξέρεις... το έχουμε συζητήσει κι άλλοτε αυτό, πως πιστεύω ακράδαντα πως τα πράγματα ήδη αλλάζουν.
Μόνο που αυτό δεν βασίζεται σε εξωτερικά δεδομένα (το αντίθετο θα έλεγα, εκεί είναι όλα μαύρα κι άραχνα), γι' αυτό ούτε να το στηρίξω μπορώ στους άλλους, ούτε επιχειρήματα να φέρω.
Το γνωρίζω βαθειά μέσα μου και αυτό είναι αρκετό για μένα και όσο περνάει ο καιρός, κατανοώ πως πράγματι η αλλαγή έρχεται εκ των έσω. @};-

Άβαταρ μέλους
ΙΩΑΝΝΑ

Δημοσίευση από ΙΩΑΝΝΑ »

@};- @};- @};-

Άβαταρ μέλους
Emmaki
Site Admin

Δημοσίευση από Emmaki »

Βρε Ιωαννακι...Βρε Ιωαννακι!!!!!!

Πορτοκαλιζεις τα θεματα ολα.....βαζοντας μονο λουλουδακιαααααα!!!!!!!!Και μπαινω μεσα και παθαινω συγκοπη τωρα που τα εφερα σε μια ισορροπια και μπαινω συνεχεια και λεω ...μα ποτε γραψανε τοσα!!!!!!!!!?????? :-o :-o

:)) :)) :)) :)) :)) :)) :))

Μικρη μου.. >:d< >:d< >:d<
Ας είμαι και ο μόνος ΄Ανθρωπος που πιστεύει στην Δύναμη της Αγάπης, δεν παίρνω ποτέ τον Λόγο μου πίσω...Θα την υπηρετώ, ακόμα κι αν μείνω μόνη και αξιοκατάκριτη από αυτούς που όφειλαν να είναι οι αγαπημένοι μου... ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΩ!!!

Reiki Center - Ρεικι
Άβαταρ μέλους
ΙΩΑΝΝΑ

Δημοσίευση από ΙΩΑΝΝΑ »

sorry :oops: :oops: :oops:

M'αρέσουν οι απόψεις που γράφονται γι'αυτό :x

>:d< >:d< >:d<

O_ΑΣΥΝΕΙΔΗΤΟΣ

Δημοσίευση από O_ΑΣΥΝΕΙΔΗΤΟΣ »

Ααα δεν ειμαι μονο εγω που το σκευτικα :D
Ιωαννουλα βρε γραφε κατι δικο σου και αν ειναι κατι λαθος γιαυτο ειναι τα κοριτσια και ολοι μας να διορθωνουμε ο ενας τον αλλον. >:d<
Δεν χρειαζεται να περνας ολα τα θεματα με φατσουλες για να δειξεις οτι ναι τα διαβασες. >:d<
Να προλαβαινουμε να τα διαβαζουμε και εμεις ιωαννουλα γιαυτο και μονο γιατι αμα πεφτουν πολλες επαναληψεις μαζεμενες εγω προσωπικα μπουκωνω λιγο δεν μπορω να συγκεντρωθω και τα περναω τα θεματα στο γρηγορο. :x @};- >:d<

Επιστροφή στο “ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ”